Guest
Re: Pse tradhetia e vajzes ne pikepamjen e njerezve eshte me e rrende se e djalit
Pra Vajzes ju fal tradhetia dhe ty.djalit domethene te rendoi dhe vazhdon te te rendoje deri me sot..
Megjithate keto jane raste te rralla.Sepse ish e fejuara juaj, per mendimin tim,ka pasur nje karakter te forte dhe nuk ka mundur ta gelltise ate qe ju keni pranuar vete me goje..(dhe mendoj me te drejte)Sepse kur ti ke arritur ta tradhetosh ate qe ne fejese ne Majlte akoma mendo mbase vite te tera martese..
P.s Nuk ka pergjithesime per kto raste..
Tradhetia mbetet tradheti, si per Mashkullin dhe per Femren..
Mbase vetem ne paraqitje te pare te jep pershtypjen, se me e rende eshte per femren.
Alma-Milano te kuptoj shume mire,ske nevoje te sqarohesh..
Ne kete rast me sa kuptova ka ndodhur komplet e kunderta e asaj qe po diskutohet ne kete teme..Fillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Ngjarje e jetuar
Kam tradhetuar nje here ish-te dashuren <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=time&v=56">time</a>.
U tregova i dobet dhe u josha nga
nje vajze e fejuar qe bente pjese ne rrethin familjar te ish-te dashures <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=time&v=56">time</a>.
I fejuari e kuptoi ç'kishte ndodhur dhe e ballafaqoi situaten me te gjithe ne qe perfshiheshim ne histori.Une u ndjeva fajtor dhe e mora persiper te verteten lakuriq.Ndoshta jam treguar naiv.Koha kete tregoj.
E fejuara ne ballafaqim nuk pranoi qe kishte ndodhur gje mes nesh,se ajo nuk kishte lejuar te ndodhte megjithe kurthet qe gjasme une i kisha
pergatitur.Ne fakt ajo kishte provokuar qe te ndodhte ajo qe kishte ndodhur.
Rezultati:Te fejuarit u martuan dhe sot kane tre femije me duket, se me te degjuara i kam,pasi qe nga ajo dite nuk i kam pare me.
Kurse une me ish-te dashuren u takuam dhe disa here te tjera,por pas asaj qe kishte ndodhur
asgje nuk ishte si me pare.Asnjeri nga ne nuk ishte ne gjendje ta harronte ç'kishte ndodhur.
Ndoshta mungonte motivi.Keshtuqe secili ne pune
te vet,u ndame.Ja pra nje realitet i çuditshem
dhe krejt tjeter nga sa thuhet me larte.
Viktima e kesaj historie kush eshte sipas jush?
Personalisht ndihem viktime por e meritoj mirepo ish-e dashura nuk e meritonte.
E vetmja gje qe me bene akoma te vuaj ne kete histori eshte fakti qe ish e dashura ime nuk
besoj te ma kete falur asnjehere me gjithe zemer,megjithese me thoshte qe po.
Sa do te doja te ma kishte falur!
çfare nuk do te beja qe te ma falte?
Nqs rastis ta lexosh kete,po te theme dhe nje here me fal.
Sa rendoka faji i pa falur ne shpirt te robit. [/qb]
Pra Vajzes ju fal tradhetia dhe ty.djalit domethene te rendoi dhe vazhdon te te rendoje deri me sot..
Megjithate keto jane raste te rralla.Sepse ish e fejuara juaj, per mendimin tim,ka pasur nje karakter te forte dhe nuk ka mundur ta gelltise ate qe ju keni pranuar vete me goje..(dhe mendoj me te drejte)Sepse kur ti ke arritur ta tradhetosh ate qe ne fejese ne Majlte akoma mendo mbase vite te tera martese..
P.s Nuk ka pergjithesime per kto raste..
Tradhetia mbetet tradheti, si per Mashkullin dhe per Femren..
Mbase vetem ne paraqitje te pare te jep pershtypjen, se me e rende eshte per femren.
Alma-Milano te kuptoj shume mire,ske nevoje te sqarohesh..