Pse te rinjte e sotem e preferojne shume pirjen e cigares?

S

Scorpion

Guest
Re: Pse te rinjte e sotem e preferojne shume pirjen e cigares?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Or mik me duket se nuk je shume i informuar ne boten e ashtequajtur perendimore pirja e duhanit eshte ne renie te dukshme, dhe shoqerite e duhanit jane duke investuar ne menyre te vrullshme ne vendet afrikane, aziatike ose me mire ne ato te botes se trete(dhe shqiperia ato vajzat qe vijne e te ofrojne cigare.... eshte nje projekt shume shume me i thelle) qe parashikohet qe do jete tregu per 20-30 vjetet e ardhshem ...... Ne perendim shume te rinje pak nga pak po i largohen duhanit _ shif ameriken per shembull _ pastaj nuk eshte as chic ... rinia shqipo nuk hyne ketu flasim pas nja 15 vjetesh ....

[/ QUOTE ]

Or Mik ne fakt Fabrikat e prodhimit te industrise se duhanit si Marlboro, West, Merit etj etj jane ne Shqiperi e, sikur s'jane monopole te industrise boterore eh e? Apo vetem tek pihet duhani tashme? Se rinia amerikane ha chewingum per momentin, lol. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

aida85

Primus registratum

Sa per amerikanet qe po i largohet pirjes se cigares ajo nuk eshte vertet se po ta pijne si ma te miret jo vetem ate po ca te ju dalin para se jane tip kurioza shume ,po thuj ti ishallah shqiptaret i largohen asaj....

Cigararen shume e fillojne se ju duket vetja "cool" pastaj smunden me e lane te shkretit se droge asht ajo,nga ana tjeter edhe te ndihmon per largimin e semundjes se stresit por nganjehere te ndihmon edhe per afrimin e semundjes se kancerit "larg jush",keshtu qe e mira eshte qe stresin ta luftojme me sport gjeja me e mire dhe qe te mban me ne forme.Uroj qe edhe nese e pini cigaren mos te ju bej keq dhe ta lini sa me shpejt.Kalofshi mire!
Me rrepsekt "Vajze_Shkodrane"

hawk

Primus registratum

..e pijn per pordh...percaktimi me i thjeshte dhe me popullore.

ledioni

Primus registratum

Kujtojne se duke pire cigaren behen me interesante. (Ndoshta te shkaterrosh mushkerite eshte dicka interesante)

ere

Primus registratum

ne fillim ashtu fillohet, te ndjek ai kurioziteti kur shikon edhe shoqerin, pastaj mesohesh dhe nuk mund ta heqesh dot

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Nga tongerlliku---&gt;ves--&gt;per mbi-jetim! /pf/images/graemlins/smash.gif

Teoria : si t'harxhosh lekt per budalliqe... Gud-Gjob.
Si e re...une se preferoj hiq! -jo sepse s'me pelqen,PERKUNDRAZI /pf/images/graemlins/laugh.gif(me pelqen shum era,era e duarve sidomos /pf/images/graemlins/angel.gif etj etj) : thjesht s'dua te varem nga nje diçka materjale/harxhim leksh dhe per te ndjek ate tongerllikun e Shqipris ( No Cinare&amp;Celular n'tavoline,No party!). /pf/images/graemlins/sleep.gif

ere

Primus registratum

po pse e quan tangerlleku i shqiperis? vetem te rinjte e shqiperis pika duhan?

Domja

Primus registratum

Po ne Shqiperi ndryshon puna se njerezit nuk e dine akoma sa keq i ben ajo cigarja e shkrete(jane te painformuar).
Pastaj shtohet arroganca dhe burrlleku.

Iron_heat

Primus registratum

t rinjt e pin cigaren se skan ca me pi tjeter

Leana

Primus registratum

Pse e pijne?Arsye ka shume.
Deshira per tu bashkuar me te tjeret,qe jane perdorues te cigares.
Tendenca e kohes.
Deshira per tu ndier paska me te rritur.,
Ves nga familja.
Ves i shoqerise se sotme.
Ku ti shume shpejt do ti thuash :STOP
P.s jo vetem te rinjte ,po dhe te vegjelit jane perdorues te cigares.Po nje gje di te them.Nuk eshte ves qe duhet denuar..

S

Scorpion

Guest

<font color="red">Jashte teme! </font>

H

harap

Guest

Une se pij per vete se me duket gje koti.

Mea

Primus registratum

Ndoshta duken me te rritur me cigare ne dore.... ose shtyjne kohen!!! Varet...

Ali_DemsI

Primus registratum
Re: Pse te rinjte e sotem e preferojne shume pirje

Kot re e kan filluar dikur ne gjimnaz se ishte koha qe kush pite cigare dukej KD i forte ene tani se lene dot /pf/images/graemlins/smile.gif ca se skan deshire ca se skan vullnet /pf/images/graemlins/smile.gif

Un e pi cigaren e kam lene dhe e kam filluar disa here /pf/images/graemlins/smile.gif me sakte sa here kam qene i merzit kom fillu cigaren se di pse po me duket sikur me qeteson sikur me heq stresin merzitjen.

Le_Routard

Forumium maestatis

Per te bere tym. Tymi ka shume rendesi per njeriun, pas rese se tymit gjerat duken me ndryshe.

Isabelle

Valoris scriptorum

posi jo. Te nxihen perdet dhe nuk te shef komshiu perballe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ose kur e shef ti komshiun perball nuk ta mush menien. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka edhe nje efekt aromatik meqe ra llafi. Vje era tym. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="red">Jashte teme! </font>

[/ QUOTE ]

Ou, pse paskam dale jashte teme une, perderisa jam dhe hapesi i temes, kam te drejte te kaloj pak anash /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku e di ti ca kam pas ndermend te shpreh une /pf/images/graemlins/laugh.gif