Pse ska jete nate ne shqiperi???

S

Scorpion

Guest
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

Ne fakt fatkeqesisht ne klasen time te Universitetit s'kam pasur asnje konviktore e as nuk njoh. Termi konviktore me duket i ulet, pasi dhe keta bashkepatriotet e mia qe vazhdojne studimet e mia ne TR apo ne qytet tjeter keshtu do te quhen. Nuk eshte faji im pastaj pse rrine ne dhoma te mbyllura. Jam i mendimit cdokush nqs do mund te levize dhe pse "i sikletosur".

olololol

Primus registratum

1-Shqiperia ka qene 3 milion banore, 1 milion jane ne Tirane , 1 ne rrethe ne total , 1 jane emigrante, pra Popullsia eshte perqendruar ne Tirane,ose gati 70% e milionereve Shqiptare jetojne ne Tirane.mqns jetoj ketu po flas per Tiranen.Tani qe te jemi koshiente nuk mund te pretendojme me gjithe respektin qe te kete jete nate ne Ballsh e zeme.( dhe ne qytete te vogla andej jashte ska naj fare gjallerie kushedi se ca )

2-Tirana nuk eshte Milano,Madrid,Zyrih,London,Ney York pra ne vendet qe mund te jetoni ju dhe qe krahasimin jam i bindur e beni duke pare jeten atje, por te thuash qe s'ka eshte absurde.

3-Une jam gati shume i zene me pune diten ( te cope ) dhe sme del koha me pi nje kafe/birre kurre mbasdite dhe detyrimisht dal naten , dhe zgjedhjet nuk mungojne nga pubet/disko/clubet/kafet/kabaret me kenge te huaja/harem etj etj,ka dhe dicka te bukur nata ata njerez qe jane ne rruge/ata njerez qe ndesh ska dale askush per pune/hall shumica jane per tu defryer , ka ate qetesine larg zhurmes se trafikut.Pra jeten e nates mua personalisht ma kushtezon puna ,por ka shume njerez qe i kane ne rregull gjithcka dhe dalin ( dilni ne cdo ore te nates ne Tr do gjeni gjalleri .

4-Kam vene re qe , shpesh komentoni rinine ketej/veshjet/kafet/shalet etj
Pse ndodh kjo gje !
XHELOZIIIIIIIIIIIIIIIIIII kjo eshte pergjigjja pse ju mund te jeni gjithe diten ne pune/dhe sju del koha me dale me bo qef dhe skeni ca beni po paragjykoni Rinine ketej lol

Fioralbina

Primus registratum

Vallaj skam nermend te paragjykoj rinin andej dhe as nuk e kam zili rinin andej..un punoj e studioi por kjo nuk me pengon dhe te argetohem...e te kthehem ne shpi ne 5 te mengjesit pasi te kem kercy ne disco gjith darken dhe mbas pune...qefe qefe kjo dynja..pastaj rinia njeher vjen e fatkeqesisht iken shpejt shum.. /pf/images/graemlins/frown.gif