PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

Guest
Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

kam qejf shume kur shkodrant perdorin shprehjen 'na myten malokt'po ashtu me pelqen kur tiransit perdorin po te njejten shprehje per shkodrant qe kan shku n'tirane me pelqeu shkrimi i njenit aty siper qe tha nuk ja kan fajin as dukagjinsit as mirditort qe shkodra nuk ka perparu perkundrazi shifini investimet me te mdhaja kush i ka ba ne shkoder,edhe arsyeja qe shume vete braktisin venin e tyne asht thjesht per nje te ardhme me te mire per ate kena ik prej shkodres nuk kam ik prej dukagjinsve e as prej mirditorve

Guest

gjithsecili nga ne do te kerkonte me te miren.Nuk jane vetem shkodranet qe po braktisin Shkodren Si dhe nuk jane vetem shqiptaret qe po braktisin Shqiperine.Ne gjithe boten ka levizje te njerezve ne kerkim te nje jete me te mire.Nuk jam aspak dakort me shkrimin e Joe Somebody pasi ne asnje rresht nuk permend anet e mire te shkodres e kjo eshte per te te ardhur keq pasi Shkodra nuk eshte vertet ashtu.Nqs Shkodra eshte keq jemi te gjithe ne qe kemi faj.Wix.

Guest

nuk asht amrre me than se jan shkodran ne na bahet qefi qe thojn ashtu.po problemi asht mos ti prishin traditat e shkodres. se jena vendi ma me kultur ne europ e ne badhkan.

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Harap,perderi sa nuk njifena bashke ,nuk kena pse me urry njani-tjetrin,apo jo,por me metodat tuaja te vjetrueme ti po prish ate pak kenaqesi qe na jepet ne per me diskutu per Shkodren.Nuk e di se perse mundohesh per me i nda Shkodranet ne dy-tre grupe,ne Malsor,Dukagjinas dhe katunar.Besoj nqs kthehesh 100 vjet ma perpara,edhe ti del dikund anej ka Postriba apo Mjeda(p.sh).Si moderator i kesaj zone,per mendimin tem ti duhet me toleru pak,e jo me ba si kryetar koperativet(nuk e kam me te ofendu).Dihet qe kur diskutohet per Shkodren diskutohet per qytetaret e saj dhe jo per katunaret.Shpresoj qe do ta marrish pak parasysh propozimin tem per permirsimin e kesaj zone(e cila asht lane ne meshir te tanden).Mundoju qe edhe tek tema e bejtes tja kthesh asaj ndricimin qe kishte ma perpara(jo duke editu,por duke kriju) /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pse ikin shkodrant, ikin mor, se s'jan trapa, mire e bojn, jeta eshte unike dhe e shkurten, duhet pra me e jetu ne bollek, apo jo. pastaj çdo gje ka lindje por ka dhe vdekje. ka munci shkodres ti ket ardh funi dhe shkodranet e ndjejn.

une them mos ikni bre shkodrana, me mire me vdek me gaz e hare se me rrojt me helm e trishtim.

nje sociolog mendon keshtu; vdekja e shkodres do te ndikoje ne unifikimin shqiptar, ndryshe s'do te ket te tille.

ne bibel thuhet keshtu; fara e bimes kur bie ne toke e s'vdes, mbetet e vetmuar, ndersa kur vdes ajo jep shume frute.
mos valle flitet per te njejtin fenomen. kush po e di.

[/ QUOTE ]

kurkushi

Primus registratum

Aiiiii
Po shqiptaret mbi njemilion sish e kane leshue shqiperine dhe po e leshojne perdite.Shqipnia ka vdeke qe 15 vite dhe dikush e qane Shkodren tash qe po vdes!Mire ban se po vdes se teper ka jetue pa demokraci!