Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???
Sot ne Shkoder nuk vjen ma era Shkodran ndaj edhe une ma e para kam gjete rrugen ma te thjeshte Ikjen. Dhe nuk asht problemi tek te Fyesh njeri them une, thjesht shkodranet me te ardhurit kane ndryshime dhe kjo asht nje e vertete qe e njofin te dyja palet.
Une jam shume dakord me si asht vendi bahet kuvendi, por kuvendi qe po ndodh ne qytetin tone ne po e veme re tani, qe eshte e sigurte qe s'ndalohet dot dhe qe asht kuvend i krijum per dhjete vjet rresht.Fillimisht postuar nga bambina:
[qb] Desha te vazhdoj ne lidhje me ate qe thua ti PIPI. Asgje kundra te ardhurve ne Shkoder, prandaj ju lutem kur te lexoni kete postim mos e merrni si ofendim.Thjesht dua te them qe ne si shkodrane i kemi dhene shanse te ardhurve te integrohen ne shoqerine tone. Pastaj i takon atyre t'i pershtaten asaj dhe ti respektojne rregullat e shoqerise. Por ne fakt ka ndodhur e kunderta. Jo vetem qe shume prej tyre, sepse nuk dua t'i fus te gjithe ne nje thes, nuk i jane pershtatur ambjentit ose shoqerise tone, por dhe kane ndikuar ne menyre negative duke i dhene Shkodres nje hije te pakendshme. Une e mendoj keshtu dhe jam e sigurt qe dhe shume te tjere. Pastja kot nuk eshte ajo fjala: si eshte vendi behet kuvendi!
p.s. ky postim nuk ka per qellim te ofendoje njeri. nuk do ia lejoja vetes nje gje te tille. [/qb]
Sot ne Shkoder nuk vjen ma era Shkodran ndaj edhe une ma e para kam gjete rrugen ma te thjeshte Ikjen. Dhe nuk asht problemi tek te Fyesh njeri them une, thjesht shkodranet me te ardhurit kane ndryshime dhe kjo asht nje e vertete qe e njofin te dyja palet.