Pse nuk lahen shqiptaret?!!!

fairy

Primus registratum
Re: Pse nuk lahen shqiptaret?!!!

s6 e zgjidhe dhe problemin e dhurates qe po te mundonte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wink:

Artemis

Primus registratum

Per hapesin e temes?!
Askujt Nuk i pengon era e Mut*it te vet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pse nuk lahen shqipetaret?!!! E ti cka je Italian ,, Amerikan? Apo ALIEN?

Ikka se po qelb ketu!

personazh

Valoris scriptorum

ta themi dhe i her per Artemisin llafin e vjeter shqiptar: pisanjosat lahen!!!

n'fakt n'fakt ne jena rraca dardanve. e dardanet laheshin 2 here gjithe jetes se tyre, kur lindnin dhe kur vdisnin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Artemis

Primus registratum

Ani Dardanet dy here? Kjo eshte per Urime kur e krahason me racen "Superiore" qe kur eshte Lare ka vdekur d.m.th 1 here ( padashur) /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

eshte e vertet puna e dardaneve. ama nuk eshte e vertete qe laheshin, se edhe ato 2 here i lanin te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

ah ok, me qetsove. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Artemis

Primus registratum

Nje Shqipetar pordhte shume por as nuk i degjonte zerin dhe as nuk ndiente eren e Pordheve te tij! Shkoi te mjeku, i tregoj hallin, ky i dha disa pilula.
Pas nje kohe shkoi te kontrollohet dhe i thot mjekut: Mjek, Pordhat nuk me ndalen, por tani bile edhe mbajne ere te keqe sikur veja e prishur, por prap smund ta ndegjoj zerin"
Mjaku ia kthen" Hmm mire qe u sheruan sinuset tani te shohim cka te bejme me veshet"

do vdes per ty

Primus registratum

HAHAHAH aman o zot cu pjell mendja popullit, u cna bete me qesh ne 12 te nates , e kush tha se nuk lahemi sa vajta harxhova 20 dollare per shampo ika tani se vajti ora 12 edhe kam frike mos shnderrohem ne kungull si hirushja kiss te tereve ciao

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the doors:
[qb] era e sqetullave po ashtu si e kambve ka rimedio.
te shkojne te doktori ose ne chemist kto rob se s'durohen :shrug:

ps: joy, pse qeshe apo se tu kujtu ndonji qe ke njoft kacurrel ne shqipni e tesh asht me flok te drejta :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pra dhe cfare koincidence!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Vals

Primus registratum

Kam njohur dike ne Tirane, mjeke ne kohe te komunizmit, qe me tregonte histori kur i vinin njerez nga zonat e Mirdites, fshatra katolike zakonisht, qe kishin shume vite qe nejrezit nuk laheshin. Nje plake 70 vjec kishte 10 vjet pa lare, qe kur prifti i kishte lyer floket me vaj (te bekuar). AJo erdhi per tu shtruar ne spital por nuk kishte infermiere ti afrohej. E futen ne vaske te spitalit me zor, e lane me zor, i dhane rroba te reja (ja hodhen ato qe kishte). Fjeti plaka si qingj dhe donte te lahej prape kur u zgjua :lol: Eshte histori e verete.

pippo

Primus registratum

Une jam i mendimit se ka shume te beje dhe ushqimi qe eshte i cilesis shume shume te dobet ..... besoj se dhe kjo eshte nje arye qe prodhon ere te keqe ne trupin e njeriut per me shume te na sqaroj ndonje doktor se une jam injorant .... :cool:

sweeet

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vals:
[qb] Kam njohur dike ne Tirane, mjeke ne kohe te komunizmit, qe me tregonte histori kur i vinin njerez nga zonat e Mirdites, fshatra katolike zakonisht, qe kishin shume vite qe nejrezit nuk laheshin. Nje plake 70 vjec kishte 10 vjet pa lare, qe kur prifti i kishte lyer floket me vaj (te bekuar). AJo erdhi per tu shtruar ne spital por nuk kishte infermiere ti afrohej. E futen ne vaske te spitalit me zor, e lane me zor, i dhane rroba te reja (ja hodhen ato qe kishte). Fjeti plaka si qingj dhe donte te lahej prape kur u zgjua :lol: Eshte histori e verete. [/qb]
c'femer pise ee!
si fillim goce ne mirdite s'ka kembe myslimani /pf/images/graemlins/smile.gif
e dyta, c'do te thuash me fshatrat? per me teper me fshatrat katolike, i cileson si me percmim.
po qe ti patjeter duhet te jesh nje nga ata anadollaket, qe perdor ujin per zonat intime ne vend te letres higjenike, e me ato duar ushqen gojen.
verioret kane ca gjera qe s'me pelqejne, por mos ti bejme edhe pisanjose e ashtu c'na ka qejfi ne, sidomos ca jevgj te tirones.

valsi, ne po flasim per KOLEKTIVIN dhe jo per individet.

Prodigychild01

Primus registratum

Oh se tashi mu kujtu era e komve. Kur isha ne Shqiperi ne shkolle te mesme vishja corape najloni vinin komet era kerme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam shtate vjet vesh vetem corape pambuku, eshte zgjidhur problemi me kohe. Plus edhe te lahesh dy ere ne dite e ti ajrosesh kembet naten ka shume te beje. /pf/images/graemlins/smile.gif

Vals

Primus registratum

CHe.G ---> Si te erdhi mor njeri? Une tregova nje histori te vertete. TY po s'te pelqeu mos u fut ne AF por nuk ke te drejte te ofendosh njeri. Ke ndonje argument pervec se te shash?

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kliton:
[qb] hajde teme hajde
kush tha qe shqiptaret nuk lahen? [/qb]
Ne po thonim se ka edhe nga ata qe nuk lahen per shume arsye te pakuptueshme, vetem kaq.

sweeet

Primus registratum

Vals, po te kesh gjo, argumentoje çik, ashtu siç e kom ilustru une.
Here tjeter lere arrogancen, dhe per me teper INJORANCEN, se te pakten ne gjona t'ksollojshme nuk thuhet mo: fshati - qyteti, e per me teper cilesime mbi besime fetare.
Me postimin qe ke bo me siper e ke von vulen se je shume anadollake, e injorante e prapambetur!