PSE MESHKUJT NUK DËGJOJNË ASNJËHERË?

ReA

Primus registratum

Duke lexuar nje revist ne internet u ndesha me nje artikull ku thuhet:

-<span style="font-style: italic">Femrat gati asnjëherë nuk janë direkte kur i shprehin ndjenjat e tyre, por gjatë kësaj, kërkesa e saj dallohet ngase është e potencuar pak më shumë se fjalët tjera që janë kode të fshehta! Sikur ne meshkujt të kuptonim se si të thehet ky kod i fshehur, me siguri përqindja e ndarjeve do zvogëlohej në mënyrë drastike...</span>

ku ne te vertet meshkujt jan të mrekullueshëm për t'i injoruar gjërat që nuk duam t'i dëgjojmë . Sa here qe kerkohet per te folur per nje argument qe ka lidhje jasht shakave ata thjeshtë edhe kur shikojne në sy, nuk dëgjojnë aspak kur flitet per diçka! Pra fjalët në njërin vesh hyjnë - në tjetrin dalin! Dhe pastaj thojn qe jan femrat e komplikuara.

KINGU

Primus registratum
Re: PSE MESHKUJT NUK DËGJOJNË ASNJËHERË?

mos u merzit rea,ndoshta ti nuk je nga ato vajza,po mos harro se ka shume vajza te po atij karakteri qe ti fole per meshkujt,fatkeqesisht po.

rinigjon

Primus registratum

O Rea nuk jane te gjithe meshkujt njesoj sic nuk jane edhe te gjitha femrat.
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Une nuk jame
thumbsup.gif
Ti nuk je
&lt;img border=&quot;0&quot; alt=&quot;[exclamation]&quot; title=&quot;&quot; src=&quot;graemlins/excl.gif&quot; /&gt; Po te tjeret jane
!!!!!!
smash.gif

sonida

Primus registratum

varet se ke duhet de degjojn a ja vlen ta degjojn
edhe pse jam femer nuk them se duhet te me dejgojn po fola kot fjal boshe nuk them se eshte mashkull dhe duhet te me degjojn pa tjeter sja vlen fol tamam ti rea e te degjojn te garontij un &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Arberia

Primus registratum

Mos i fut te ghith ne nje thes.
Çdo njeri ka karakterin e tij.

Darien

Primus registratum

REA,

Arsyeja është shumë e thjeshtë. Nuk shiten revistat po të flasin për meshkujt që dëgjojnë e femrat që e shprehin atë që duan.

Këshilla ime: shpenzo më pak kohë duke lexuar revistat e më shumë duke folur si me femrat dhe me meshkujt.

Erison700

Forumium maestatis

Tema: PSE MESHKUJT NUK DËGJOJNË ASNJËHERË?
Meshkujt degjojn edhe shume mire por mesa duket jane femrat qe spo gjekan dot veshin e meshkujve ene nga vujtja madhe qe meshkujt nuk ar4rijne ti degjojne edhe kur ato jane duke gerthitur dhe duke u cjerrur, bejne poezi te kalibrit: Qe ti je gomar kjo eshte dicka qe duket...LOL,LOL

Ela_001

Primus registratum

Po bere gerr gerr gjith kohes nuk degjojn, edhe une qe jam femer nuk duroj dot. Do gjetur metoda/menyra dhe cdo gje me karar. Pastaj nese perseri nuk te degjon move on with your life.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Po bere gerr gerr gjith kohes nuk degjojn, edhe une qe jam femer nuk duroj dot. Do gjetur metoda/menyra dhe cdo gje me karar. Pastaj nese perseri nuk te degjon move on with your life. [/qb]
Nuk ke fare nga te move ti, sperdridhu sa te duash ti por kur ke ron mren kok e kom ato perpjekjet e tua qe te move-osh perfundojne ne poezi, por cfar poezish?LOL

Ela_001

Primus registratum

Aha, ashu thu ti
rolleyes.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb] Duke lexuar nje revist ne internet u ndesha me nje artikull ku thuhet:

-<span style="font-style: italic">Femrat gati asnjëherë nuk janë direkte kur i shprehin ndjenjat e tyre, por gjatë kësaj, kërkesa e saj dallohet ngase është e potencuar pak më shumë se fjalët tjera që janë kode të fshehta! Sikur ne meshkujt të kuptonim se si të thehet ky kod i fshehur, me siguri përqindja e ndarjeve do zvogëlohej në mënyrë drastike...</span>

ku ne te vertet meshkujt jan të mrekullueshëm për t'i injoruar gjërat që nuk duam t'i dëgjojmë . Sa here qe kerkohet per te folur per nje argument qe ka lidhje jasht shakave ata thjeshtë edhe kur shikojne në sy, nuk dëgjojnë aspak kur flitet per diçka! Pra fjalët në njërin vesh hyjnë - në tjetrin dalin! Dhe pastaj thojn qe jan femrat e komplikuara. [/qb]
REA,

kjo revista ime thote, kuote:

&quot;Ju menduat qe djemte nuk ju degjojne ....HA! E verteta ashte, neve i veme shume rendesi menyres tuaj te te folurit&quot; thote Dan 27

keshtu qe une mendoj se mvaret, se kam une disa shoqe qe flasin shpejt, muhabete kot pa fe rendesije edhe ta perserisin te njejten histori nga 10-20 here. Edhe hajde e veni faj atij mashkulli qe eshte me te.....

Futbollisti

Forumium maestatis

Hmmm, ca the e dashur? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Mbase sepse jemi te ndryshem. Femra ka menyren e saj te komunikimit burri te tijen.
Femra psh ka zakon te flasi per shume gjera, shume here vetem per deshiren per te folur, kurse mashkulli perkundrazi, mundohet direkte ti vej fundin bisedes duke dhene zgjedhje per problemet qe femra ngre.
Kjo eshte vetem nje hallke, sepse midis karakterit te gruas dhe mashkullit ka plot ndryshime qe sjellin ne keto gjera.

Sido qe te jete, mundohuni te kuptoni karakterin e partenerit tuaj, do ju ndihmoje ne menyren e komunikimit.
Une

Petroninsja

Primus registratum

Rea,
ska rendesi mashkull a femer, ai njeri qe do te te degjoj do i hapi dhe veshet dhe syte...
Menefregistet e tjere qe i fluturon mendja diku tjeter sado ti kushtosh ligjerata te shumta do shkoj rruga varg nga njeri vesh ne tjetrin dhe si perfundim ska te bej shume me sexet mashkull ose femer por me njeriun....
Fatkeqesisht kohet e fundit po dal ne te njejtin rezultat me dike te afert dhe cuditerisht eshte mashkull dhe ai por sme shtyn te mendoj se te gjithe meshkujt jane te tille....
Nejse, ceshtje kendveshtrimesh....

ilirjani

Primus registratum

E gjeta!!!!!!!!!!!!!!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
mosssssssssssssssssssssssssssss
prap nuk e mbajta dot!!!!
hej ai nuk iteresohet fare per ty dhe pike....
se po te ish ndryshe nuk do linte dy gur bash derisa te gjente anen per xhdo tem!!!!!!!!!

KESHILL SHOQERORE!!!NDERO PARTNER!!!!!!!
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Guest

para se ta nderrosh merzisja iher mire e mire &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
pastaja nej sic te tha ilirjani &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ezhderha

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">mashkujt ndigjojne, por varet te ZANI. ne frekuence te duhun carmatosesh krejt....</span>

adhamudhi_philly

Primus registratum

MESHKUJT DEGJOJNE, ESHTE NE DOREN TENDE QE TA BESH MASHKULLIN TE TE DEGJOJE OSE TE TE INJOROJE.

Nei

Primus registratum

Kush tha qe nuk degjojne?
Po te mos degjonin sdo kishe koker mashkulli te kjo tema.

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Kush tha qe nuk degjojne?
Po te mos degjonin sdo kishe koker mashkulli te kjo tema. [/qb]
Giusto... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;