Pse lejohet te shiten cigare,kur ne shume vende nuk lejohet pirja e duhanit.

xhoni

Primus registratum
Re: Pse lejohet te shiten cigare,kur ne shume vende nuk lejohet pirja e duhanit.

Fillimisht postuar nga Belina18:
[qb] Shume mire e kane bere qe kan ndaluar duhanin ne vendet publike edhe neper trena.... :shrug: [/qb]
Belina a e kupton se ku e kam fjalen une apo jo?
Kur e ndaluan neper trena atehere pse e shesin?
Kjo eshte tallje.Pse c'pune te prish ty qe se pi, po te kete nje vagon per ne qe e pime?Mos u bej egoiste kot.

Shqiptare,e kuptoj se ku e ke fjalen por per te lene duhanin (mua personalisht)me ndihmon me shume propaganda sesa keto ndalime idiote.Nejse ky eshte mendimi im.

xhoni

Primus registratum
Re: Pse lejohet te shiten cigare,kur ne shume vende nuk lejohet pirja e duhanit.

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb]
Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Cigarja ne club apo ne restorant e ka lezetin.
Pastaj a ju duket e drejte qe ne trena hoqen edhe vagonin e vetem qe pihej duhan? :confused: [/qb]
Xhoni eshte e pa mundur te jete ndaluar duhani ne te gjitha klubet dhe restorantet, ne te gjithe boten ka qe lejohet, dhe qe nuk lejohet,ti zgjidh
te paren.Sa per udhetimin mos udheto me tren ka zgjidhje tjeter. [/qb]
E kam thene dhe me lart ,jam shume dakort qe ne duhanpiresit te mos i shkaktojme deme atyre qe se pine,por te pakten te mos heqin dhe ato salla qe jane.Ose ta mos shesin fare cigare.
Pastaj nqs me bjen me mire dhe me lire te udhetoj me tren,pse duhet te shpenzoj me shume per nje budallallek.
Por qeverise si gjithmone i vjen per shtat ti hedhe hi syve te popullit duke bere keto gjera duket sikur i do te miren qytetareve te saj.U pika.

Shqiptarja

Primus registratum

Shqiptare,e kuptoj se ku e ke fjalen por per te lene duhanin (mua personalisht)me ndihmon me shume propaganda sesa keto ndalime idiote.Nejse ky eshte mendimi im. [/QB]
Mire qe e kuptoke pra, xhoni, por edhe me mire me vjen kur shoh se mund te gjenden menyrat per ta braktis perfundimisht duhanin, PROPAGANDAT pra!! :thumbsup:

(meqenese ASNJEHERE nuk kam arritur te kuptoj PSE,PSE nuk mund ta braktisni te shkretin "shkaktues semundjesh e demsh organizmi"!!!!)

xhoni

Primus registratum

Nuk eshte puna vetem se ta kerkon trupi,se kjo gje zgjidhet,por problemi qendron tek zakoni ose me mire vesi.Nuk eshte kollaj te heqesh nje ves.Tek e fundit trupi ta kerkon vetem nji jave maksimumi,pastaj dhe po e ndeze nuk te shijon me(vetem 1 cig ama),por si i behet qe je mesu me ate dreq helmi ne dore.Nji e dy e fut doren ndize.Une jam dhe pak qefli pije,dhe e kam te veshtire shume.Gjithe shoket e pine,la mia ex,pure,ec e line ti pastaj.

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] Nuk eshte puna vetem se ta kerkon trupi,se kjo gje zgjidhet,por problemi qendron tek zakoni ose me mire vesi.Nuk eshte kollaj te heqesh nje ves.Tek e fundit trupi ta kerkon vetem nji jave maksimumi,pastaj dhe po e ndeze nuk te shijon me(vetem 1 cig ama),por si i behet qe je mesu me ate dreq helmi ne dore.Nji e dy e fut doren ndize.Une jam dhe pak qefli pije,dhe e kam te veshtire shume.Gjithe shoket e pine,la mia ex,pure,ec e line ti pastaj. [/qb]
Hmmmmm, puna qenka tek "vesi"! E pra xhoni, pergjigjen e pyetjes qe ke parashtru, besoj se nuk te ndihmon kush me e gjet /pf/images/graemlins/wink.gif duhet vet me gjet ate tek vehtja!!! :shrug:

Lum qe ekzistoni ju, e qe shtetin na e pasuroni. Keshedi cfare do benim pa duhanxhinjte qe besa, do kishim vdekur urie!!!! :cool:

Shqiptarja

Primus registratum

Mos e pini duhanin dhe ne kete menyre mos lejoni qe te shitet!!!!... :cool:

PROPAGANDE e mire per nderprerje te duhanit!!!

smok_spell.gif

UNE VETEM UA DUA TE MIREN TE GJITHE JUVE DUHANXHINJEVE!!!!!

Cdo te mire,
Shqiptarja :wave:

xhoni

Primus registratum

Flm,yllo /pf/images/graemlins/wink.gif
Po mundohem shume dhe besoj se se shpejti do tja dal mbane ,se vallaj keshtu nuk shtyhet.

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] Flm,yllo /pf/images/graemlins/wink.gif
Po mundohem shume dhe besoj se se shpejti do tja dal mbane ,se vallaj keshtu nuk shtyhet. [/qb]
Me nder qofsh xhoni!
Po shih, kur t'ia dalish mbane, na trego, qe te festojme te gjithe ok?!! /pf/images/graemlins/wink.gif