pune shume, ty si te kam? :wave:Fillimisht postuar nga savage:
[qb] me fal londineze se paska ndodhur nje moskeqkuptim... Newham, patjetjer, duhet ta kisha kuptuar. Me vjen mire qe e paske kaq per zemer shkollen moj xhan. This is gud.
Nderkohe triny, what happpened to you gal? [/qb]
te lumte e gjte pergjigjen qe te gjith e paten veshit ta gjejne. nga nje ana mir e kane ata shkojn nje here ne jave ne nje kolegj per te mesuar gjuhen e te mar socialin car do behet po te thon qe vazdojn per mjekesi, shkolle per shkolle eshte...........lolFillimisht postuar nga anna:
[qb] ku na lejne pordhet ne more... [/qb]
Kjo teme tregon pervec injorance asgje me shume....ka studente kudo,ne britani te madhe,belgjike ku un jam diplomuar,ne hollande ne Italie me mijera e lerini thashethemet vetem universiteti i barit ne jug italise ka prit e dipllomuar me qindra shqipetar.....llac te besh eshte me mire e duhet te jen me DINJITET se te thuash burgaxhi ordiner grabites apo proxenet perfitues femrash ne prostitucion...kjo vetem shemton shoqerin shqiptare!kur dikush thot jam student besoje ,se ska asgje te pa mundur,ka nga ato q edhe exsagjerojn por dallohen lehtesisht ne menyr ekomunikative, te jesh sot i gjithanshem nuk ehste e lehte.Eshte e verte kur thuani duhej te rrinim ne shqiperi,te studionim por realisht nuk ishte shqiperia e gateshme qe ne te na edukonte te na jepte ato q ene sot i kemi arritur......fatkeqsisht per ne!tgjith i ke puntore llaci un mendoj se e thojn sa pertlar gojen te ishin student rrinin nshqipri nuk iknin ne angli laal