Pse djemte i ngacmojne vajzat rruges?

Goca

Primus registratum
Re: Pse djemte i ngacmojne vajzat rruges?

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb]duke shpresuar te njohin ndonje te re.

do te ishte me mire qe edhe vajzat te na ngacmonin rruges

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T'djelen do vij nga katuni jot, vete e kerkove... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une vajta kohe qe po te pres
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
M'doli huq, te djelen tjeter..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Miresia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SARA*:
[qb]Kjo gje ndodh pak si shume.Une nuk e kam problem per 2-3 fjale ne kalim,por pse te ndjekin rruges?
Shume here eshte pak e frikshme,kur nje njeri i panjohur te ndjek deri ne shtepi si nje "stalker".
Edhe kur je ne autobuz apo ne rruge te flasin haptazi edhe kur nuk i njeh fare.
Dihet qe jo te gjithe futen ne kete kategori.po nje shpjegim please???
Me te vertet besoni se nje vajze do tju dashuroje nese e ndjekni rruges?????[/qb]
Nuk merret vesh. (Duhet te jesh ne trurin e tyre qe ta kuptosh, ndoshta /pf/images/graemlins/tongue.gif ) Eshte nje frikesim kur te vjen tjetri deri tek shtepia, kjo qenka jo-llogjike!
C'do gje e ka nje kufi te caktuar. Eshte ofenduese per femren kur fillojne te flasin sikur nuk degjon nga veshet apo kur e bejne psssss (What is that?) :mad:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga SARA*:
[qb]Insane thote qe vetem ne Shqiperi te ndjekin deri ne shtepi. Sa gabim e ke!
Nuk e di ku rri ti po ketu ne Londer eshte edhe me keq se atje.Te ndjekin deri ne shtepi dhe bile edhe vertiten rreth shtepise.
Imagjinoje kur je vetem dhe rruga eshte bosh, atehere nuk te duket vetem " a bit of fun".
Po cti besh? Mesaduket nuk e dine qe jo do te thote jo!
Bye![/qb]
ndoshta , se di; sjam ne londer!!!

kur them ngacmim ne rruge kam ne mendje flirt apo, jokes...
asnjehere fjale banale qe te bejne me turp.

ndoshta po marr shkallen minimale te "ngacmimit"

PS. vereni thonjzat ne 2 postimet e mia /pf/images/graemlins/smile.gif

kissemissan

Primus registratum

mua sme besohet qe edhe ne Londer te vijne deri ne shtepi se ktu ne Suedi nuk ben vaki ndonjehere, ktu nuk ngaxmohen as rruges jo me te vijne ne shpi as qe behet fjale. Vetem kur shkova ne shqiperi e provova ndjenjen e te ngacmuarit hehehe "not funny" just a little ,heheh /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

nse ndi molunji(I'm a beuty) Afrikance hehehe

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Sepse Duan te bien ne sy qe ja jemi ne . Cun jam vete po e urrej te ngacmoj vajzat rruges .[/qb]
Mos e ure eshte gje e bukur un per vete nuk ngacmoj por kam qef kur shikoj cuna ose shkot e mi kur ngacmoin femra ruges..Kuptohet pa e kaluar kufirin eshte gje shum e bukur...Kuptohet llafe me karar jo qe te besdisen gocat....[/qb]
Nese Flitet Normal jam dakort por Ne shqiperi Momentalisht shumica flasin ne nje menyre Vulgare nuk e di per vendet e tjera . Po per ketu jam i sigurte kete gje Urrej ... Por edhe nganjehere faj kane vete Vajzat...

TEDI

Valoris scriptorum

Sepse Kohe me pare ne nje Lokal Ke Blloku isha ulur me nje mikun tim . Disa Tavolina me tutje ishin 3 vasha jo me te medha se 18 vjec dhe po shikonin Nga tavolina jone me vemendje . PAS 10 MIn me vjen nje cub nga tavolina tjeter dhe me thote ca ke qe i ngacmo ato gocat ti ... Nuk doja sherr po ketij i fola pak kur dolem jashte . Tani une isha per qejf tim me ate shokun tim dhe po prisnim 2 shoqet tona C taksirat kisha une te boja sherr me ate sepse ai po i ngacmonte ato dhe ato po shikonin nga ne ... PRa kush ishte Gricese ne kete rast . Qe mund tekete edhe te tjere ...

helibak mucogllava

Primus registratum

Gocat ne kete rast nuk kan faj ci duhet atyre me ata cubat ato shikoin ate qe duan ketu e ka fain ai cubi qe do jet nga ata debilat.Ene gocat jo gjithmon skan faj se na nje her edhe ato bein si iteresante te ngacmoin edhe ato u ben dhe gocat te ngacmoin te hedhin llafe ruges turp eshte po edhe te hedhin....... :eek:

Le_Routard

Forumium maestatis

Pa pa pa sa te komplikuara jan edhe kto gocat more!

Kur nuk i ngacmo rruges i njel hatri se thon nuk po i ngacmo noji cun, per ato dmth qe nuk jan gjo dhe nuk ja var kush.

Kur i ngacmo i njel hatri se i ngacmo. Hajde mere vesh tani sesi duhet te sillen cunat.

Tani nganjeher gocat jan pa fat se bien me ndonje kanibal qe i thote te hongsha kte e te hongsha ate, por ske ci bo, kto gjona jon me te qellume.

nushiii

Primus registratum

se duan dru pranaj!!!1 /pf/images/graemlins/tongue.gif

jack

Primus registratum

teme shume delikate qe te rrinim me ore te tera te flisnim per te nuk do ti gjenim dot fundin. cja fus kot edhe une , pse , kot per sport /pf/images/graemlins/smile.gif :tipsy: :thumbsup:

ps te lezetshme keto smilet e reja

Le_Routard

Forumium maestatis

djemt i ngacmojn gocat vetem nga inoti qe gocat nuk i ngacmojn djemt.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]djemt i ngacmojn gocat vetem nga inoti qe gocat nuk i ngacmojn djemt.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do me thon ti qe une te ngacmoj ty vetem nga inoti qe ti nuk me ngacmo mu ? :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Un' s'kam ngacmuar ndonjeher ndonje goc' rruges :rolleyes: keshtu qe nuk e di pse e bejne te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Un' s'kam ngacmuar ndonjeher ndonje goc' rruges :rolleyes: keshtu qe nuk e di pse e bejne te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
zer be qe nuk erdhe me ngacmu mu tek kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

100 vjec yllo ! /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]djemt i ngacmojn gocat vetem nga inoti qe gocat nuk i ngacmojn djemt.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do me thon ti qe une te ngacmoj ty vetem nga inoti qe ti nuk me ngacmo mu ? :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hik ereeee, ktu qeke ti mi?

Po me te fut duret una a do mi fusesh dhe ti ka inoti?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Mos e boni Chit Chat ktu tashi se ju ngordha... :mad: [/qb]
Bjeri se i njoh une ...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Mos e boni Chit Chat ktu tashi se ju ngordha... :mad: [/qb]
Po ti car ke qe na ngacmo i her?

Rri urt se e hapa i tem tjeter!

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Un' s'kam ngacmuar ndonjeher ndonje goc' rruges :rolleyes: keshtu qe nuk e di pse e bejne te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ky qeka per mua vallahi...... /pf/images/graemlins/laugh.gif