Pse cunat shajne me familje kur ziren me gocat.

ReA

Primus registratum
Re: Pse cunat shajne me familje kur ziren me gocat.

Fillimisht postuar nga Static - Y:
[qb]Amon mer amon
Kush eshte ai bir none ... qe ja del me llafe femrave...
E kane llapen 7 metra te gjate dhe si pusho i minut.E kan mendjen vetem per me mor ne goj te tjeret...dhe kur fillojn e zihen nuk pushojne me... prandaj edhe cunat kane gjetur nje menyre efikase...futi i te shame nga fisi a nga robt a nga familja edhe myllet muhabeti....
Por ama fitorja na takon neve...
Kam pas i shok ne klase...qe iher filloi me u zi me njonen...por ajo sikur e kishte incizuar gjithe ate fjalim qe majti dhe ky u merzit dhe ja rrasi i grusht...dhe asaj te shkretes ju prene gjunjet dhe u palos te banka...hajde ta maje...

nga njona ane mire ja ka bo se kur fillojn e flasin te grricin...
S'ke ci bo...pune femrash
Femrat jane te mira vetem per nje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif ( shaka )[/qb]
ore po skur femrat te thoj "te bofsha çunat e fisit " ti si do reagoje eee /pf/images/graemlins/laugh.gif jo flit po deshe :tipsy:

kur u zi iher shoqja ime me nje çun asaj perveç llaka llakave qe bote i shkoi menia te bote ne nje goditje finale e kupto vete ti se ku /pf/images/graemlins/wink.gif ne ai çuni jo qe jo me llafe s'ja doli , e shamen nuk pati kohe me e thon sepse u palos 180 grad /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: ke qen i mire ne gjometri me e kuptu 180 gratshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

receli

Primus registratum

NaZHUK Trimoshi shkruan:

"une kom pa qe i ka ra edhe me koke me te paren pa i fol hiç
(sapo i kishin msu qe kur bo sherr,qe ta shastisesh hasmin, duhet ti bish me koke se osht levizje e paparashikushme)
jena dhi gazit e je kena rras vrapit nga trupi!"

O NAZHUK o Zhapik i keq!

Ke pare qe njeri, nji djale pra, qe i ka rene me koke nji vajze dhe ti me ata zhapiket ,shoket e tu, keni dhjere ne breke nga gazi dhe keni ikur nga turpi.
Po mire mo Nazhuk zhapiku, ti e di qe nji goditje me koke e nji djali mbi hunden ose buzet ose syrin e nji vajze eshte e rende dhe me pasoja.
Kjo goditje perdoret zakonisht ne pabesi dhe kundershtarin e trondit aq shume sa dhe e le thes ne toke.
Jam i bindur qe ajo jo vetem eshte gjakosur tmerresisht por dhe mund te kete rene pa ndjenja.
Gjithsesi kur nji mashkull sic je ti aq me teper qe ke qene me shoke te besh sehir kte veprim te atij mutit dhe te mos nderhysh ne ndihme te vajzes dhe bile te zgerdhihesh e te ikesh eshte shume me e turpshme se vet veprimi i atij psikopatit.
A nuk ju erdhi turp kur iket?
A nuk e ndjeve veten nji qelbanik dhjeraman ngordhalaq?
Jazek te qofte.
Mut e bir muti do jesh.

Ty dhe atyre shokve tu ju a shketrdheft mamate Garda e Moisiut.

Eri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Guri:
[qb]NaZHUK Trimoshi shkruan:

(sapo i kishin msu qe kur bo sherr,qe ta shastisesh hasmin, duhet ti bish me koke se osht levizje e paparashikushme)

O NAZHUK o Zhapik i keq!

Ke pare qe njeri, nji djale pra, qe i ka rene me koke nji vajze dhe ti me ata zhapiket ,shoket e tu, keni dhjere ne breke nga gazi dhe keni ikur nga turpi.
Po mire mo Nazhuk zhapiku, ti e di qe nji goditje me koke e nji djali mbi hunden ose buzet ose syrin e nji vajze eshte e rende dhe me pasoja.
Kjo goditje perdoret zakonisht ne pabesi dhe kundershtarin e trondit aq shume sa dhe e le thes ne toke.
Jam i bindur qe ajo jo vetem eshte gjakosur tmerresisht por dhe mund te kete rene pa ndjenja.
Gjithsesi kur nji mashkull sic je ti aq me teper qe ke qene me shoke te besh sehir kte veprim te atij mutit dhe te mos nderhysh ne ndihme te vajzes dhe bile te zgerdhihesh e te ikesh eshte shume me e turpshme se vet veprimi i atij psikopatit.
Jazek te qofte.
Mut e bir muti do jesh.

Ty dhe atyre shokve tu ju a shketrdheft mamate Garda e Moisiut.[/qb]
O Guro...po ti cpate o vlla...pse nevrikosesh ti. Ajo nuk eshte asigjo se ka edhe me keq...por thuaj..qe ca ti bosh ... femrat e kane kete...jane nje cik si shume delikate prandaj duhet me pas kujdes.Megjithate mos u nxef per hir te delikateses se femrave /pf/images/graemlins/smile.gif

Ajt pra ja kalofsh mire...

Eri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Static - Y:
[qb]Amon mer amon
Kush eshte ai bir none ... qe ja del me llafe femrave...
E kane llapen 7 metra te gjate dhe si pusho i minut.E kan mendjen vetem per me mor ne goj te tjeret...dhe kur fillojn e zihen nuk pushojne me... prandaj edhe cunat kane gjetur nje menyre efikase...futi i te shame nga fisi a nga robt a nga familja edhe myllet muhabeti....
Por ama fitorja na takon neve...
Kam pas i shok ne klase...qe iher filloi me u zi me njonen...por ajo sikur e kishte incizuar gjithe ate fjalim qe majti dhe ky u merzit dhe ja rrasi i grusht...dhe asaj te shkretes ju prene gjunjet dhe u palos te banka...hajde ta maje...

nga njona ane mire ja ka bo se kur fillojn e flasin te grricin...
S'ke ci bo...pune femrash
Femrat jane te mira vetem per nje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif ( shaka )[/qb]
ore po skur femrat te thoj "te bofsha çunat e fisit " ti si do reagoje eee /pf/images/graemlins/laugh.gif jo flit po deshe :tipsy:

kur u zi iher shoqja ime me nje çun asaj perveç llaka llakave qe bote i shkoi menia te bote ne nje goditje finale e kupto vete ti se ku /pf/images/graemlins/wink.gif ne ai çuni jo qe jo me llafe s'ja doli , e shamen nuk pati kohe me e thon sepse u palos 180 grad /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: ke qen i mire ne gjometri me e kuptu 180 gratshin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Guro...po shife o lale shife... Me te bo femra si me qene motra e van damit.
Po ca i kemi bo mer vlla. he me te mire e he me te keq. E cin mua...Une qe vdes per te.... Ahhh e kam ne zyre po ja tregoja une... e kapja prej flokesh, e terhiqja zvarre, e coja ne shtepi... nejse... nejse..se thone qe shfrytezoje postin.
(pallati 176).
vecse jane te mira mer amon dhe skemi ca me i bo...vecse ne disa raste nuk duhet me toleru se perfundon si ai aty lart... me 180 grade.Pak gjeometria ne teori...por ka nga ato femra qe gjeometrine e vejne edhe ne praktike /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Guri:
[qb]NaZHUK Trimoshi shkruan:

O NAZHUK o Zhapik i keq!

Jazek te qofte.
Mut e bir muti do jesh.

Ty dhe atyre shokve tu ju a shketrdheft mamate Garda e Moisiut.[/qb]
o GUR ....kaq!po pate probleme ik e zgjidhi se nuk ti zgjidhin dot te tjeret.more vesh ore plehre...e mos bej xhibla ktu se s'ta ka njeri per borxh.

oktapodi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]
Fillimisht postuar nga oktapodi:
[qb]Them se eshte edukimi i atij nga familja,
ashtu e ka mesuar familja,dhe mamaja.
si eshte familja eshte dhe femija,
u rrit femija u dhje shtepia.
Vajza mbase te paska rastisur me idiote dhe injorante,
epo ku ka shqiptare te mbare,te paket jane.[/qb]
Kushko ti me ket ide mer trim.....po ca dreqin je ti mer, ca cuni je ti qe nuk paske sha naj her ...apo do me trgu ketu ne forim qe je me edukat po thuj mer trim realitetin ...un ma mar ekom me t'sha kshu.......leje leje
se nuk ka lezet...[/qb]
O biro!
Per te share femren behet, varet menyra sesi e shane ate,
ketu nuk ka te beje sa me edukate ne AF,ne nuk me behet vone shume,
dhe tjetra e beje per vetembrojtje,se nuk e duroj dot kur ajo ta kthem,por dhe nuk merrem me femera debile dhe injorante,di se ke zgjedh.

bebivogel

Forumium maestatis

O Nazhuk ... Gurit u duheshka i femer qe ta shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ihihih

mili

Primus registratum

O Guri o loq...
Bebi e di ti qe ke një te qeshur shumë seksi.Po ate tjetren si e ke?

I

insane

Guest

WTF?

gurax

Pan ignoramus

Insane, beats me if I know. /pf/images/graemlins/tongue.gif

----------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."

Reziii

Primus registratum

hahahaha teme e lezetshme......
ku te shkoje mendja dhe e gjete? mos ke rastisur gje te degjosh...apo mos te kane share gje ty?(pytje tamam jo me kunj!)
degjo....nuk ndodh gjithmone,por ka ca raste qe ndodh!mbase ngaqe nuk i mjafton vetem vajza dhe fusin gjithe fisin lol......nuk i mjafton si sharje!
personalisht nuk kam arritur deri ne ate pike te eger keshtu qe kaq mund te them!
por lind pyetja........ :
po ju pse shani me shprehjet:
injorant
psikopat
trap
etj etj

dhe mos me thuaj qe <<jo po ne nuk shajme,nuk jemi si ju rrugacer etj>>
sepse kur ju hapet goja...(per te folur)... nuk ju mban asgje

:cool:

STAY HEAVY

Guest

te shajne njerzit e shtepise meqe nuk ua mban te te bejne gje ty! Le pastaj atyre te shtepise.... :cool:

Ela_001

Primus registratum

Mua nuk me ka ndodhur se i shaj vete e para, me katragjysh, me moca e me qen. /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

ske ci bo gomarit i bie samarit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] ske ci bo gomarit i bie samarit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:thumbsup: mire qe e thoni vete!

TEDI

Valoris scriptorum

Pse ju Gocat Nk shani kshu e ????

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] Gjithmon kur te ndodh qe ziresh me nje mashkull gjeja e pare qe te shajne eshte familja.
why? [/qb]
heyyyyyyyyy california babe you wrong honey, listen to dat song california love or miss california 'coz I m talk about me, I never swear at a fine girl, I give her what she deserve!!!

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Mua nuk me ka ndodhur se i shaj vete e para, me katragjysh, me moca e me qen. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
wwwwwwwwwwooooooooowwwwwwwwww lum si ti moj xhan lum si ti, epo te kam thene une qe te kam si shpirt fare te kam, por ti nuk me beson??? :sleep: :sleep: :thumbsup: :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Mua nuk me ka ndodhur se i shaj vete e para, me katragjysh, me moca e me qen. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po kur Eshte Jetim Si i bohet me ...