Re: Pse cunat shajne me familje kur ziren me gocat.
kur u zi iher shoqja ime me nje çun asaj perveç llaka llakave qe bote i shkoi menia te bote ne nje goditje finale e kupto vete ti se ku /pf/images/graemlins/wink.gif ne ai çuni jo qe jo me llafe s'ja doli , e shamen nuk pati kohe me e thon sepse u palos 180 grad /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: ke qen i mire ne gjometri me e kuptu 180 gratshin /pf/images/graemlins/laugh.gif
ore po skur femrat te thoj "te bofsha çunat e fisit " ti si do reagoje eee /pf/images/graemlins/laugh.gif jo flit po deshe :tipsy:Fillimisht postuar nga Static - Y:
[qb]Amon mer amon
Kush eshte ai bir none ... qe ja del me llafe femrave...
E kane llapen 7 metra te gjate dhe si pusho i minut.E kan mendjen vetem per me mor ne goj te tjeret...dhe kur fillojn e zihen nuk pushojne me... prandaj edhe cunat kane gjetur nje menyre efikase...futi i te shame nga fisi a nga robt a nga familja edhe myllet muhabeti....
Por ama fitorja na takon neve...
Kam pas i shok ne klase...qe iher filloi me u zi me njonen...por ajo sikur e kishte incizuar gjithe ate fjalim qe majti dhe ky u merzit dhe ja rrasi i grusht...dhe asaj te shkretes ju prene gjunjet dhe u palos te banka...hajde ta maje...
nga njona ane mire ja ka bo se kur fillojn e flasin te grricin...
S'ke ci bo...pune femrash
Femrat jane te mira vetem per nje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif ( shaka )[/qb]
kur u zi iher shoqja ime me nje çun asaj perveç llaka llakave qe bote i shkoi menia te bote ne nje goditje finale e kupto vete ti se ku /pf/images/graemlins/wink.gif ne ai çuni jo qe jo me llafe s'ja doli , e shamen nuk pati kohe me e thon sepse u palos 180 grad /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: ke qen i mire ne gjometri me e kuptu 180 gratshin /pf/images/graemlins/laugh.gif