Provo nese tel jot origjinal!

Daja

Primus registratum
Xoxo philips, shpiksi i CTRL rikthehet serish me dicka shum interesante pas 10 viteve ne rrjetet sociale!

Philips sjell ne forumin ton nje test shum interesant!

Programi tashme eshte instaluar ne forumin tone dhe eshte fare i lehte per te testuar ju vet telefonin tuaj!

Shkruaj ne koment fjalen "XOXO" me shkronja te medha, nese fjala xoxo del me te kuqe, telefoni juaj eshte fallco.!
 
Top