Protestat "Nano ik"

reservoir dog

Primus registratum
Re: Protestat "Nano ik"

Fillimisht postuar nga Martin1:<span style="font-weight: bold">Italia, Franca, Gjermania etj, jane kombe te fuqishem dhe mund ta perballojne rehatshem nje konfrontim me ameriken. Me tej keto kombe nuk kane nevoje per nje aleat si Amerika sic kemi ne nje komb i vogel me shume armiq dhe me shume nevoje per ndihme. Ato nuk kane interesa strategjike me ameriken dhe jane konkurente te saj nga ana ekonomike. Pra amerika do jete gjithmone nje konkurent per tregje dhe lende te pare per keto kombe? Por per ne asnje nga keto fakte nuk aplikon.

Te mos njohesh kete ndryshim dhe realitet duhet te jesh vertet GOMAR ME BRIRE. Franca Italia Gjermania etj e kundershtojne ameriken ne emer te interesit personal ekonomik qe kane psh ai ne boten arabe dhe sidomos interesave te fuqishem qe kishin ne Irak, po ne perse duhet ta kundershtojme ameriken dhe mos te solidarizohemi me te? Ne nuk i dalim dot zot vetes pa nje aleat kaq te fuqishem si amerika, dhe duhet vertet te mesojme nga eksperienca Izraelite ne kete fushe.</span> [/QB]
jane te njejtat mendime te miat! ky person flet me zerin e arsyes universale! kush do ta degjoje,dhe mund ta degjoje, le te mundohet ta kuptoje!

do shtoja dicka:italia nuk eshte vend i fuqishem politikisht dhe ushtarakisht.politikanet e majte te saj jane te pushtuar menderisht nga nje fiksim irracional,&quot;paqja&quot;.qe asnjeri nuk mund ta shpjegoje se cdo te thote konkretisht ne terrenin e prekshem,te dukshem,real!per pasoje ajo(dhe spanja,sidomos) jane unreliable si partnere koherente ne tentativen per te ushtruar nje politike nderkombetare logjike,racionale,ne perputhje me parimet dhe idealet e demokracise se perbotshme! italy and spain are,essentially,2 politically unreliable countries!

interesa ekonomike te fuqishme ne irakun e sadam huseinit kishte sidomos franca(por edhe gjermania dhe rusia).sulmi ndaj irakut ishte i bazuar ne rrena,kjo eshte e vertete!por megjithate ishte i motivuar nga doktrina e re e administrates(mendjeshkurter) te george walker bush,sipas se ciles instaurimi i nje demokracie te sukseshme,funksionale,te efektshme,te lulezuar ne irak do sherbente si shembull,si shtyse,si fanar edhe per revolucione popullore te ngjashme me ato qe ndodhen ne fund te viteve '90 te shek.20 ne europen lindore.

kaq per teorine! praktika e perditshme,natyrisht,eshte nje ceshtje tjeter teper e diskutueshme! perkthimi ne praktike i teorise se mesiperme(te huazuar nga robert kagan) ne nje vend me backgroundin kulturor,social,historik,etnik,fetaro-ideologjik si iraku eshte dicka e realizueshme ne nja 50 vjet,te pakten,dhe duke ushtruar nje sistem politik te ngjashem me cezarizmin,d.m.th.diktature ushtarake e iluminuar!

nejse,ne lidhje me muhabetin e martin1,deri me 1991 kohezioni i Perendimit ne ceshtje te politikes se jashtme ishte ,pak a shume i detyruar,sepse ne horizont ndodhej gjithmone kercenimi berthamor i gogolit sovjetik,per pasoje interesat e ngushta kombetare dilnin ne plan te dyte dhe tejkaloheshin nga detyrimi madhor i mbrojtjes se qyteterimit perendimor nga sulmi(hipotetik) i komunisteve!

por pas asaj date,secili prej shteteve te vjetra krenare te europes(sidomos,franca),duke mos ndier se ishin te kercenuar nga ndonje rrezik global si ai sovjetik,ndjekin me me kembengulje interesin vetjak kombetar! bota postmoderne,e post luftes se ftohte eshte shume e copezuar pikerisht per kete arsye!

antiamerikanizmi(dhe antisemitizmi) latent ne gjirin e shoqerise evropiane(pasoje e injorances,mosmirenjohjes mediokre dhe meskine,cmires se zeze te turmes se deshtuar,kryesisht)nxjerr koke gjithmone e me bindshem!

ne shqiperi,koalicioni qeverises,me gjithe te metat e dukshme ne politiken e brendshme,keqmenaxhimin e sistemit shqiperi,eshte per t'u lavderuar per trajtimin e politikes se jashtme qe ndjek! pa dashur te perifrazoj martin1 po shtoj qe eshte thjesht interesi yne kombetar,si nje shtet i vogel i perbuzur e i percmuar nga evropa,t'i akostohemi amerikaneve qe relacionohen me ne shume me hapur dhe qarte se evropianet! interesat tona dhe ato te amerikaneve jane shume lehte te perputhshme! nese duam te &quot;mbijetojme&quot; duhet tja lejme by*then amerikes,sic ja patem lone bashkimit sovjetik e kines,dikur! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
lol.gif
nuk kemi ca te bejme!kjo eshte natyra jone! jemi te gjithe ku*rva! eshte vetem ceshtje cmimi! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

nuk eshte as vendi,as koha te behet nje shtjellim i plote i arsyes se pse fatos nano ka shume te drejte kur dergon ushtare shqiptare ne irak,etj.

p.s.ketij leopardit i mungoka krejtesisht vizioni i drejte i gjerave dhe inteligjenca praktike! flet budallalliqe ne ajer,pa pasur nje as idene me te vogel konkrete se cili eshte eluivalenti ekzakt i gjendjes se tij shpirterore! &quot;njerezit e zote&quot;! cdo te thote me kete ky femi i trishtuar! ne terren,cfare kuptohet me &quot;njerez te zote&quot;? te zote per cfare?ku,si,qysh,tek,sa,pse?

po nuk u kuptua kjo njerez si leopardi,qe ju rre mendja se &quot;jane te zote&quot;(sa mu*ti ne shporte,mesa duket) do te mbeten gjithmone ca qenie inferiore te deshtuara perballe makiavelisteve si fatos nano!

Leopardii

Primus registratum

pa dashur te perifrazoj martin1 po shtoj qe eshte thjesht interesi yne kombetar,si nje shtet i vogel i perbuzur e i percmuar nga evropa,
------------------------------------------

shiko se te pyetja , se pse evropa ka keto pershtypje per shqiperine do te gjesh edhe pergjigjen se pse Nano duhet te iki me gjithe klanin e tij.
sic e shkruajta edhe me siper po te plotesohen kerkesat qe na kerkon evropa per te hyre ne bashkesine e saj do te marrin fund edhe kjo klase politike e indetifikuar me Nanon ne pushtet.
sipas mendimit tuaj nano eshte budalla ti bej keto reforma, qe shkojne kunder interesave te tij e te klanit te qe kryeson. ???????

reservoir dog

Primus registratum

e shkruajta me lart qe ty leopard,mesa duket te mungoka krejtesisht aftesia praktike! me shpjego,po qe se je i &quot;zoti&quot;,si do mund te behet ky kalim,ta quajme institucional,nga sundimi i klikes aktuale ne nje tjeter me pak llupese per leke,privilegje,qefe.ku jeton ti? ne CAMELOT? ne UTOPINE e THOMAS MORE? si do realizohej,sipas teje,ky kalim,gjithmone brenda kuadrit ligjor demokratik,kornizes ende te brishte institucionale,panorames rajonale dhe globale?

Leopardii

Primus registratum

p.s.ketij leopardit i mungoka krejtesisht vizioni i drejte i gjerave dhe inteligjenca praktike! flet budallalliqe ne ajer,pa pasur nje as idene me te vogel konkrete se cili eshte eluivalenti ekzakt i gjendjes se tij shpirterore! &quot;njerezit e zote&quot;! cdo te thote me kete ky femi i trishtuar! ne terren,cfare kuptohet me &quot;njerez te zote&quot;? te zote per cfare?ku,si,qysh,tek,sa,pse?

po nuk u kuptua kjo njerez si leopardi,qe ju rre mendja se &quot;jane te zote&quot;(sa mu*ti ne shporte,mesa duket) do te mbeten gjithmone ca qenie inferiore te deshtuara perballe makiavelisteve si fatos nano!

-----------------------------------

aha dobet edhe ti personazh i ri .
vetem ofendime te kane mesuar ne forumet e PS ?
nga stili i te shkruarit dukesh qe je gazetar i &quot;zerit te popullit&quot; ose pinjoll i atyre te PS.
me cpo shoh jeni pak te nervozuar kohet e fundit.
pse valle ...........?????

Leopardii

Primus registratum

reservoir dog
Anëtar/e
Anetar/e # 7695

Shkruajtur më 26 Prill, 2004 19:29
--------------------------------------------------------------------------------
e shkruajta me lart qe ty leopard,mesa duket te mungoka krejtesisht aftesia praktike! me shpjego,po qe se je i &quot;zoti&quot;,si do mund te behet ky kalim,ta quajme institucional,nga sundimi i klikes aktuale ne nje tjeter me pak llupese per leke,privilegje,qefe.ku jeton ti? ne CAMELOT? ne UTOPINE e THOMAS MORE? si do realizohej,sipas teje,ky kalim,gjithmone brenda kuadrit ligjor demokratik,kornizes ende te brishte institucionale,panorames rajonale dhe globale?
----------------------------
nuk eshte e thene qe te ndryshohet komplet klika aktuale, mjafton te ndryshojme koken.
peshku mban ere nga koka. shikoni se koken e keni nje cik te &quot;qelbur&quot; ju te PS.
po te ndryshoni majen e piramides me nje cik pune e vullnet do ta ndryshoni te gjithe piramiden, duke bere reformat qe po ju kerkohen.
por valle ju leverdis ky ndryshim???????
une kam &quot;dyshimet &quot; e mia.
prandaj meqe nuk keni deshire per te bere reforma , ju lutem lironi karriken e mos mbani peng vendin me 3.5 milion banor.
kur te evuloheni do te keni prap mundesi te vini ne qeveri.
ne demokraci ekziston edhe fjala &quot;rotacion&quot;

reservoir dog

Primus registratum

ne shqiperi ka,qe nga 1991 e ketej,vetem rotacion kolltuku! ku do e gjeke ti nje MAXIMILIEN DE ROBESPIERRE apo nje MARCUS PORTIUS CATO apo nje CICERO?

sipas oscar wilde:democracy is the whipping of the people,for the people,by the people!

personazh

Valoris scriptorum

<span style="font-style: italic">çuna mos u kapni me njeri tjetrin se nuk keni per te mbaruar kurre! vazhdoni me idete qe keni per temen e komentet personale mundohuni ti anashkaloni. nuk i bejne mire asnjerit prej nesh.</span>

Leopardii

Primus registratum

Pasi kishte kaluar nja tre ore pije e ngrenie afer detit nje telefon i bie kryetarit Nano. &quot;Do ta shkaterroj ! Ka per ta pare ai mut ! Do te me pres buken &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; mua ai kokemadh ?!- bertiste e ulerinte Nano ,aqsa tavolina ngriu. &quot;Dicka e madhe do te kete ndodhur &quot;- me thote nje nanoist nga e djathta. Nderkohe Nano ishte larguar paksa nga tavolina, por gjithsesi degjohej se cfare thoshte. Nuk kishte nevoje te mbaje veshet ngrehur, pasi ai bertiste e shante me fjalorin me te fundit. &quot;Ore <span style="font-style: italic">piiiip</span> ! Kush kujtoni se jam une ! Do t'ju shkrije. Si, si guxoni te pushoni Dhimitraq Raftin, drejtorin e Pergjithshem te Telekomit ?! As nuk me rruhet per PS e as per KPD. Do t'ju <span style="font-style: italic">piiiiip</span> nenat &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ! &quot;- e mbylli biseden, nuk dihet se me cilin foli dhe erdhi , rrufiti dhe nje teke tjeter. U ngrit dhe iku. Tavolina ngriu. Ika dhe une.
---------------------------------

tamam per nje &quot;burre shteti&quot;

mengjesi

Primus registratum

Disi dalje nga tema, por...

<span style="font-style: italic"> Italia, Franca, Gjermania etj, jane kombe te fuqishem dhe mund ta perballojne rehatshem nje konfrontim me ameriken. Me tej keto kombe nuk kane nevoje per nje aleat si Amerika sic kemi ne nje komb i vogel me shume armiq dhe me shume nevoje per ndihme. Ato nuk kane interesa strategjike me ameriken dhe jane konkurente te saj nga ana ekonomike. Pra amerika do jete gjithmone nje konkurent per tregje dhe lende te pare per keto kombe? Por per ne asnje nga keto fakte nuk aplikon.

Te mos njohesh kete ndryshim dhe realitet duhet te jesh vertet GOMAR ME BRIRE. Franca Italia Gjermania etj e kundershtojne ameriken ne emer te interesit personal ekonomik qe kane psh ai ne boten arabe dhe sidomos interesave te fuqishem qe kishin ne Irak, po ne perse duhet ta kundershtojme ameriken dhe mos te solidarizohemi me te? Ne nuk i dalim dot zot vetes pa nje aleat kaq te fuqishem si amerika, dhe duhet vertet te mesojme nga eksperienca Izraelite ne kete fushe.
</span>

Nga fjalet e tua del se ne kemi po aq interes te solidarizohemi me Ameriken sa te solidarizohemi me Evropen (a jane konkurente), per me teper qe nga ana territoriale ne i perkasim Evropes, e cila tashme po na mbeshtjell si nga perendimi si nga lindja. Pra ne emer te pragmatizmit nuk eshte kaq e lehte te thuash se nga cila ane duhet shkuar. Amerika ka vlere shume te madhe simbolike per popullin shqiptar, por e njejta gje vlen edhe per Evropen. Nuk jam e sigurte nese politikanet do te merrnin me shume perkrahje po te shkonin pas Amerikes apo pas Evropes (sepse normalisht qe ky do ishte nje nga faktoret ne perzgjedhjen e 'rruges'). Me te vertete Amerika eshte shtet i fuqishem, po historia tregon se nderhyrjet e saj ne shtetet e tjera, te vogla a te medha qofshin, nuk kane qene dhe aq te suksesshme (mendo Ameriken Latine e sidomos ate qendrore, nderrimet e pushtetit ne menyre te dhunshme qe kane sjelle kaq shkaterrime). Pra nuk ka asnje garanci.
Sa per protestat Nano ik, qe te futem disi ne teme, nese populli arrin te kundershtoje nje politikan te larte ne menyre te pavarur, pa qene detyrimisht ndjekes i ideologjise se kundershtareve te tij politik, une them se Shqiperia i paska hedhur ca hapa ne demokraci.

personazh

Valoris scriptorum

mengjes, ky eshte &quot;meraku&quot; i trajtuar ktu (e me llafin &quot;ktu&quot; i referohem shume shume temava te ketij seksioni). ta çojme para Shqiperine ne çdo fushe te jetes &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; . po si kudo ne Shqiperi, Nanon o e duan ne litar, o ke divani shpise si mysafir nderi. nje pjese vdesin me i permen vetem meritat, nje pjese vdesin me e vdek.

....çeshtja vazhdon &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

RobertdeNiro

Primus registratum

Nikoll Lesi ka nisur te botoj per cdo dite ne gazeten “ Koha Jone” , ndodhi te halabakut Fatos Nano, ne te cilat Lesi ka qene vet i pranishem.

Une shkeputa nje Fragment nga botimi i djeshem dhe i sotem.

Lexoni dhe shihni se sa poshte kemi rene si komb, kur mbajme nje halabak te tille si kryeminister.

…Pasi kishte kaluar nja tre ore pije e ngrenie afer detit nje telefon i bie kryetarit Nano. &quot;Do ta shkaterroj ! Ka per ta pare ai mut ! Do te me pres buken mua ai kokemadh ?!- bertiste e ulerinte Nano ,aqsa tavolina ngriu. &quot;Dicka e madhe do te kete ndodhur &quot;- me thote nje nanoist nga e djathta. Nderkohe Nano ishte larguar paksa nga tavolina, por gjithsesi degjohej se cfare thoshte. Nuk kishte nevoje te mbaje veshet ngrehur, pasi ai bertiste e shante me fjalorin me te fundit. &quot;Ore bythqire ! Kush kujtoni se jam une ! Do t'ju shkrije. Si, si guxoni te pushoni Dhimitraq Raftin, drejtorin e Pergjithshem te Telekomit ?! As nuk me rruhet per PS e as per KPD. Do t'ju ** nenat ! &quot;- e mbylli biseden, nuk dihet se me cilin foli dhe erdhi , rrufiti dhe nje teke tjeter. U ngrit dhe iku. Tavolina ngriu. Ika dhe une…

...&quot; Une te jap mandatin e ti merr edhe anijen kjo nuk eshte pare&quot;-tha prape zoti Nano, aq sa te tjeret kthyen koken. &quot;Anija&quot; ishte mandati, o zoti kryetar. Ma fute ne korrik me Celibashin . Tani jam ne molo. Jemi 1 me 1&quot;- ia ktheva dhe ula ne tavolinen perballe. &quot; Shiko, cfare shkedhate qenka ky Lesi ! Ma futi ! Si nuk e pikasa kete gje qe t'ia hiqja prape mandatin tek Celibashi&quot;- iu drejtua ai Arben Malajt dhe shikoi nga une.
Kaq ishte historia e &quot;anijes&quot; se Shengjinit, per te cilen zoti Nano mendonte se do te mund te rruante nja 100 mije marka gjermane…

… Me kerkon kryeministri Meta qe te shkoje ne vilen e tij per darke. Ne vilen qeveritare gjeta kryeministrin Meta, ministrat Mustafa Muci, Anastas Angjeli, Sokol Nako, kryetarin e Bashkise Edi Rama dhe gruan e kryeministrit Moniken. Situata ishte e akullt. Meta nuk fliste. Sic duket po mendonte doreheqjen. Muci e shkriu akullin .&quot;Une e le postin kur te duash e si te duash. Por Nano nuk do te ndaloje ketu. Ai synon Presidencen qe i mbaron Meidanit ne shtator 2002&quot;. Menjehere reagon Angjeli: &quot; C'post te leme ! Ne u shkrime per kete vend e Nano me thote hajdut ! Jo, ore. Dhembe per dhembe do ta luftojme. Do ti nxjerr une llogarine bankare qe ka ne Zvicer. Ma thane ato te Bankes Boterore kur isha ne Amerike.
Do t'ia cjerre masken atij maskarai qe luan me jeten e femijeve te mije ! Ne punojme ketu, kurse ai shetit me kurva ne Athine&quot;-bertiste Angjeli.
-He mo Niko, - me drejtohet mua Angjeli, - a e meriton qorri (nenkupto Nano) qe t'i japim nje dajak te forte?
-Rri o Caci se po ka mbetur tek ty lufta ka mbaruar kjo pune, por Nano ka gjetur nje menyre perfekte dueli. Ai po prek telat e njerezve per punen e energjise elektrike dhe varferine.Ti sonte na thua keshtu dhe pastaj del qe ketu per te marre ne telefon Tosin. Ai e ka fituar lojen deri tani, - thashe dhe prita te merrja nje pergjigje nga Edi Rama, i cili ishte zvogeluar e bere sa nje grusht.
-Po rri ore ti, - m'u hakerrye Angjeli, - ti i ke hapur kater dritaret e gazetes (Koha Jone) dhe TV KOHA jep nate per nate cfare ai derdellit neper Shqiperi.
-Ai del e u ben mut, - u nxeha, - dhe ti rri atje e jep magazina doganore. Hajde pra, dili ti perballe dhe thuaji ato cka di per kryetarin e PS-se. Dil publikisht!
-Pse c'jam une, budalla! Ai te masakron dhe gjynahet e tij ti le ne dere, e te thote se i ke bere ti, - nderhyri Angjeli. - E di se ai merret me droge.Une e di se c'ben ai me Artan Santon, ish-drejtorin e Bankes se Kursimeve. E di se ka para ne nje banke ne Zvicer, se po ia merr parate qe fiton ne Durres nje femer ne Greqi. A don me teper o Niko ? Une pa ia marre hakun e prinderve te mije ne Sarande, nuk rri !( fliste dhe shikonte Meten nese duhej apo jo me teper te nxirrte cka dinte.
-Praktikisht, ai e ka fituar betejen, - foli dhe doli nga meditimi Edi Rama. Une po iki.
Naten e mire!
-Edhe une po iki zoti kryeminister, - nxitoi edhe Angjeli te merrte xhaketen e te ngrihej.
-Prit, ku shkon? - nderhyri kryeministri, i cili nuk kishte folur deri atehere. - A i deklaron dot ato cka di per Nanon publikisht? - insistoi Meta.
-Une i di te gjitha cka bere ai pis, - tha Angjeli dhe u ul prape ne kolltuk.- Problemi eshte se ia vlen te fusim kombin ne sherr tani? Ja dola e i thashe te gjitha. A e di se c'te ben ai?! Nano nuk ka moral e mirenjohje. Une i thashe 250 mije dollare per fushaten ne maj dhe ai i mori e ne vend e t'ia jepte partise per fushate i mori per vete. E njeh ti , zoti kryeminister, se c'eshte ai? - lutej ministri.
-Sa, sa dollare i ke dhene? - pyeta menjehere, pasi u trondita nga ajo cka degjova.
-Ja, e degjoi ky tani dhe prit kur ta nxjerre ne gazete. Edhe kjo me duhej, - thoshte dhe me shikonte ne drite te syrit ministri. - Jo, ore Niko, bera shaka me ty!
U largova nga vila kryeministrore dhe vrapova njehere ne gazete. U ktheva. Nje mendje me thoshte qe t'u thoja gazetareve qe te dilnin me nje titull: (Angjeli, 250 mije dollare Nanos per fushate), por prape e terhoqa. Te hedh ne gjyq dhe ta mohon. E, ku i dihet Angjelit. Tani eshte ne kete breg e pas nje ore ta ben me dore ne anen tjeter te bregut!...

DFV

Primus registratum

O Isako, po akoma me nikollen ti? Po lesi eshte krye maskaraj i shtypit shqiptar, ai pasi u perdhunua nga berisha ne vitin 97 i lepiu b..hn
Fatos Nanos deri sa fitoj vendin e deputetit, por
me pas , pasi Nano nuk ja pordhi fare u be me Berishen dhe tani &quot;shpif gjithcka se dicka do mbetet&quot; kjo eshte parrulla e Lesit.
Nikolle Lesi dhe gazeta e ti nuk jane me te vertetat por te genjeshtrat ne Shqiperi.
Gazeta koha jone nga nje gazet e dashur per popullin per afro 10 vjet eshte shnderruar ne nje pacavure dhe kjo ndodh vetem se Lesi do te arrij qellimet e tij ne politiken shqiptare.
Lesi tani pret kocken e radhes, por kesaj here jo me nga Nano,por pikerishte nga ai qe desh e dogji te gjall bashke me selin e gazetes, Sali Berisha.
Pra kjo eshte e gjitha nga pacavurja e Nikoll Lesit gazeta koha jone.

Bukuroshja

Primus registratum

ky Fatosi do te bente mire te dorezonjte veten perpara popullit per dhenjen e nje denim te pameshirshem.
Ky populli shqiptar! Po me vjen cudi me kete popull! Po sa qen i vetvetes paskish qene!

Leopardii

Primus registratum

DFV
Anëtar/e
Anetar/e # 88

Shkruajtur më 02 Maj, 2004 02:37
--------------------------------------------------------------------------------
pasi Nano nuk ja pordhi fare u be me Berishen dhe tani &quot;shpif gjithcka se dicka do mbetet&quot; kjo eshte parrulla e Lesit.
Nikolle Lesi dhe gazeta e ti nuk jane me te vertetat por te genjeshtrat ne Shqiperi.
---------------------------

cudi se shpesh here keto &quot;shpifje&quot; qe thuhen ne kete gazete koicidojne me ato qe thone te tjeret qe nuk jane ne &quot;krahun &quot; e Lesit.
eshte thjeshte rastesi ???????
nejse.....pastaj besoj se te gjithe e njohin Nanon me klanin e tij.
shpresojme qe te lirohemi nga kjo e keqe e ndoshta nje dite edhe mund te hyjme ne evrope.

liria1971

Primus registratum

Ku jane MARTINI &amp; co...te mbrojne te zgjuarin,dimplomatin politikanin e madh????????

qorri26

Primus registratum

sa e vrisni mendjen ju
sa te jete berisha ne pozite nano vetem me pushime ne egjipt do shkoje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

qorri26

Primus registratum

me pak fjale i bie nano ik me pushime ku te kesh qefe &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Bukuroshja

Primus registratum

Eshte e drejte Nano te iki por edhe te vritet ne menyre qe te mos i jepet me mundesija te beje trazira te metejshme ne politiken edhe ekonomine shqiptare.
Gjithashtu pasurite e tija te sekuestrohen edhe tju jepen ish te perndjekurve politike se mbi kuriz te tyre u krijua gjithcka.
Gruaja e tij e re te dergohet mbrapsht ne Greqi tek miqte e vjeter edhe me ndalim te hyrjes ne Shqiperi. Por edhe kjo eshte me rezik pasi ajo do te mundohet vazhdoje veprimtarine e saj si pasardhese e burrit te saj te krimbur.

POR LE TE MOS HAROJME EDHE FAKTIN TJETER

SALI BERISHA NE LITAR

Sali berisha eshte nje tradhetar i Popullit Shqiptar .
Ay eshte shkaktari kryesor qe Shqiperija ndodhet ne kete pozicion politik edhe ekonomik te sotem.
Sali Berisha eshte ay qe Historija Shqiptare do te denoje me perpara se sa Fatosin me shoke, me perpara edhe se vet Enverin.

Ka shume njerez qe jane kundra Fatosit por jo te gjithe ata jane kundra tij sepse per cfare ai i ka bere dhe po i ben popullit shqiptar
Disa jane xheloze disa jene Komunist Te Flakte
edhe per shkat te kesaj te fundit keta Komunistet e Flakte i thone atij
Fatos! Ti po na njollos EMRIN TONE TE NDRITUR.
Ka edhe nga ata qe kane shpresuar per vite edhe po shpresojne per nje Shqiperi te mire.