PROPOZIMI IM
Goce ka mundesi nje minut...! Vajza po Cuni, Ngjo Edi si eshte puna,Vajza po me thuaj, Cuni ngjo, shiko, Vajza po fol pra se po te ngjoj...!
Ngjo une banoj ne fshat, me pelqen qyteti shume, Vajza e pastaj, Cuni pastaj une jam tregtare shes vez,perime,fruta nga fshati, Vajza o tregtare fshatar une skam dale per pazar, Djali Une dmth
Kur mendoj per ty Ethe dhe shpirti leshon, Mendoj per gjene me te bukur ne jete Mendoj per dashurine tone. Kur mendoj syte e trishtuar
Dhe buzet qe dridhen pa fjale,Mendoj per floket mbi gjoksin tend Dhe zemrat qe rrahin pandal, te lutem mos paragjyko qe jam katunar.Kur prane teje po qendroj tani i heshtur dhe fjalet nuk po i gje, te lutem mos me vin re se fjalet taman spo i gje, Mendoj se brenda teje ka dicka Qe ti ma thua jo me fjale, por me zemer "PO", dhe shum shpejt dhe ti do me thuash me fjal qe me "DASHURON", Mua me quajne Hajdar, shkurt Jar, jam cun i mire e pa fjal, Gjith katuni ka respekt per mu cun mire thojne i fort dhe i pa konsomu, Gjith kerkojne tme bojn nuse mu, por une spranoj, asnji spelqej i kam thon do ta gje per qefin tim vet nqytet, Dua goce qytetare kur ta puc LALI ti vi era mir, jo goc katuni qe i vjen era shellir. GOCA hahahhahahahahahhahahah hihihihi huahahaha GOCA hahahhahahah GOCA hihihihihihi cna bone me qesh ti cun paske ik per lesh, kthehu ne fshat mos ke pretendime shum, zgjidh nai goc aty nkatun, dhe lyje pak me parfum, more vesh o hajvan, mos na hajde ne qytet tna bosh si donzhuan.