PROPOZIM DASHURIE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: PROPOZIM DASHURIE

un te du,
ti me do,
un ta lyp,
e ti me thu JO,
un te pres,
e ti ne ven numro,
po nuk deshe edhe 1 here,
kena me bo sherr,
hajt veç 1 nate,
pastaj shko ne pun tate.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

pink tani u kujtova, te kam gjet nje avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif
dracula05.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ty Scorpion te du shum,
kam nje mendim me te fut ne pune
a po vje knej nga une,
do bosh pare me lopate
do fillojne me majt radhe grate,
edhe burrat do provojne
kqyr shpinen se do te shkaterrojne
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

iku dielli doli hona
sa te bukur tpaska bo nona
iku hona doli dielli
sa e foll qeke mga beli
floket e arta
syte e kaltra
gjoksin para
e bithet mbrapa
ske ku ik se te kapa
hajde shpejt se na zu vapa

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hahahaha
Ja dhe pergjigja:

Moira a te kujtohet kur ishim te vegjel dhe une vija te shtepia jote? Dhe ti nxirrje koken ne dritare kurse une bxthen dhe te gjithe kujtonin se ne ishim binjake? /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Robo Kjo eshte ne Tren ... Kur hikshit Me PUshime ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ti rikthehemi temes, se e kaluat ne poezi per njeri tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kohe te bukura, me kujtohet sa turp me ka ardh njehere per nje vajze qe e kam pas dashur prej vitesh dhe ne klase te 8-te e propozova. A ka mundesi nje minute? Dhe ajo erdhi e me tha, shpejt se po me presin shoqet. Pastaj te falenderoj per guximin por jemi ende te vegjel. Hahahhahhaah. Interesante dhe te mendosh se isha gati edhe te jepja dhe jeten per ate. Kohe si ato nuk kthehen me. Te gjithe lidhjet qe krijohen tani, nuk kane te bejne fare me propozimin e nje femre, nje dite te bukur e sheh veten te lidhur dhe aq. Kjo ndodh pasi pi nja dy kafe dhe shkemben komplimenta. Sidoqofte do ta provoja edhe njehere menyren e vjeter te propozimit per te pare sa funksionon sot dhe se cfare efekti do te kete tek nje femer. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Ti paske ken i dashurum edhe mbas shum vitesh dmth ne klas 8 /pf/images/graemlins/lol.gif...paske marr zemer me i propozu.

Taman djal me men /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahaha maj Rozi, me skuqe /pf/images/graemlins/kiss.gif ku je tamarrsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

Ti rikthehemi temes, se e kaluat ne poezi per njeri tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kohe te bukura, me kujtohet sa turp me ka ardh njehere per nje vajze qe e kam pas dashur prej vitesh dhe ne klase te 8-te e propozova. A ka mundesi nje minute? Dhe ajo erdhi e me tha, shpejt se po me presin shoqet. Pastaj te falenderoj per guximin por jemi ende te vegjel. Hahahhahhaah. Interesante dhe te mendosh se isha gati edhe te jepja dhe jeten per ate. Kohe si ato nuk kthehen me. Te gjithe lidhjet qe krijohen tani, nuk kane te bejne fare me propozimin e nje femre, nje dite te bukur e sheh veten te lidhur dhe aq. Kjo ndodh pasi pi nja dy kafe dhe shkemben komplimenta. Sidoqofte do ta provoja edhe njehere menyren e vjeter te propozimit per te pare sa funksionon sot dhe se cfare efekti do te kete tek nje femer. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

good luck

Princesha

Primus registratum

Hahahaha maj Rozi, me skuqe /pf/images/graemlins/kiss.gif ku je tamarrsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

itu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif
mu asnjona sme ngajn
jam prototip /pf/images/graemlins/laugh.gif