PROPOZIM DASHURIE

jack daniels

Primus registratum
Re: PROPOZIM DASHURIE

hej more sherr,pse mu habit? robi ka shiju jeten deri tesh,kurse tesh ka ardhe koha per martese /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Shume prekes, i sinqert, me ndjenje , stil dhe real ky propozimi.

Lejohet ta kopjoj pas ca kohesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif sigurisht duke lene vreshta dhe tokat qe si kam /pf/images/graemlins/frown.gif

H

harap

Guest

o ti nqs ke prona ma jep mu njat propozim se te pranoj direkt /pf/images/graemlins/smile.gif

LUANESHA

Primus registratum

Ka dy qen dhe kater mica si prona /pf/images/graemlins/lol.gif
a pranon njelloj???

H

harap

Guest

a dan me me prezantu ti apo ajo tesh se spo e marr vesh /pf/images/graemlins/smile.gif
Eshte propozim i vertet vetem.Sa here e lexoj ulem ne kolltuk se bi ne toke nga e qeshuna.

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E po propozimi i papam fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej thuj nonjoni Dashos qe me ket propozim, do ta besh te djathten me kallo shume shppejt dhe do fillosh me te majten pastaj....Po megjithate s'ia qaj shume hallin se 28 vjec qe ishte ai ishte bo profesionist me te 2 duret....

Po ai argumenti i Kanadase shume i forte ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.... Me ate e ka lidh direkt...

Mire mire me pelqen....

[/ QUOTE ]

28 ka qene kur ka bere propozimin se tani kane kaluar nja 2 vjet.kalloja i eshte formuar tashme /pf/images/graemlins/smile.gif

LUANESHA

Primus registratum

jo mor HARAP un jam nrregull /pf/images/graemlins/wub.gif
po ato ishin pronat e saj /pf/images/graemlins/lol.gif

H

harap

Guest

po ti prit moj se me aq pak spranoj une.Ishalla ka edhe ndonje pasaporte amerikane /pf/images/graemlins/smile.gif

LUANESHA

Primus registratum

dashke te tana gadi /pf/images/graemlins/shrug.gif
pronat i ka me pasaport /pf/images/graemlins/lol.gif

u74

Primus registratum

Po me pasaporten Kanadeze ca keni ju ?
Pasoshi kanadez eshte "xhevahir" mor bir , te nxjerr prej situate pa vonuar !
Dialog : Where do you come from sir ?
Canada... !
Welcome sir..! Enjoy your stay .

Edhe ullishtet nuk jane keq , vecse nuk ka paqe nen ullinj .
Po nejse ullishtet edhe mund ti shesesh dhe blen ndonje pasticeri dikund . Prape se prape me pronar je .

@d@

Primus registratum

Ja dhe luanesha qe po me gjen burrin ne af duke deklaurar pasurite /pf/images/graemlins/laugh.gif te lutem zemer.. mos harro ti thuash baronit, qe pervec qenve, maceve, ullinjve e qepeve disponoj dhe dy diploma /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

a je avokate e saj aa?

[/ QUOTE ]
jo ajo eshte Diell /pf/images/graemlins/lol.gif

H

harap

Guest

me diploma me shet mend ti ee?? kam nja 3 ne dollap.Merri e beji 5.

@d@

Primus registratum

Une te doja te shisja menden kisha then i kam mastera po per ti qendrua sa me larg te vertetes thash diploma /pf/images/graemlins/lol.gif Ps. qene e mace sa na behen baron? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ato qe ka thene ai djali jane minimumi ne nje kontrate moderne. Ka dhe nga ato qe e duan me PhD dhe me kompani private, dhe ju flisni!!!

Nejse, se kur t'i kem keto do t'i propozoj martese atij lokut tim. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

nderkohe do i them: i shef keto celsat? jane te ati bencit atje! kur do e ham i çap buke bashke ne? /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

H

harap

Guest

Nev ke pasuri goce??leri gjete e gjalla.I afrohesh Dashuas?? /pf/images/graemlins/smile.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

s'ja kam hallin,
po , kur e don e don
/pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

ato qe ka thene ai djali jane minimumi ne nje kontrate moderne. Ka dhe nga ato qe e duan me PhD dhe me kompani private, dhe ju flisni!!!

Nejse, se kur t'i kem keto do t'i propozoj martese atij lokut tim. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

si mi qekan minimumi ? Po ndjenja mi po ndjenja ? Po rrenqethja shpirtit mi, po rrenqethja ?

Mblidh mi men'jen se na turpnove /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Dolores

Primus registratum

ne kemi ngel shqiptar demode /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....ven numuro xhanoooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif