Problem

A

arabesque

Guest
Problem

(21:53:28) Closing Link: H[2]O[82.201.178.224] (User is banned (DNSBL listed. Check ircnet.com/cgi-bin/bl.cgi?ip=82.201.178.224 for removal.))

Cfare mund te beni?Faleminderit

nirvana_m

Primus registratum
Re: Problem

lol c te duhet ty mer mer qe del kunder skenderbeut e shef si e peson.. hahhhahha rri nai jave ne akill tash,, u bone ti me shajt albnetin

A

arabesque

Guest

boooooooooooh Ca bejne keta nuk e hapin fare forumin,apo kane harru emrin e Website-it...
S'thashe noi gjo te madhe ne lidhje me Serverin ALBNETWORK,thjesht stafi i tanishem nuk eshte ne te njejten shkalle me ate staf qe ka qene vjet a parvjet...
Per mu me thone te drejten si server AlbNetWork nuk kam pa,te tjeret jane kot,me duken shume fallco....Shpresoj keta qe kane serverin ti bejne nje analize stafit se nuk u kushton gje.....
nirvana king fare je ne foto :p i kpute greket

S

Scorpion

Guest

Ndiq linkun qe te kesh udhezime per zhbllokim. Nuk ke akill apo gline nga IRCOP. Shkruaj serish ketu nqs do kesh te njejtin problem.

A

arabesque

Guest

Scorpion te respektoj,nuk e di si je ne jeten reale,por shpresoj qe te jesh sic je dhe ketu i komunikueshem me te tjeret.
Persa i perket Ip qe eshte ne kline,problemi i vetem eshte se kam ip dinamike,edhe botet e serverit e kapin si proxy dhe e fusin ne kline,nuk e kam une routerin qe ti beja restart pra me duhet te pres deri sa ai qe ka nettin ti beje restart Routerit....nuk thashe qe me kane vene akill apo gline ne Ip,por u drejtova se cfare mund te benit brenda dites.por pashe qe nuk reagoi njeri dhe shkruajta prape...
Nuk e bej veten te marr gline apo akill se sjam nga ata qe mundohen te shkaterrojne serverin se sic e thashe me lart si ALBNETWORK nuk ka server tjeter,por desha nga ju si staf administrativ i serverit te shikonit dhe stafin ne mireqenin e kanaleve kryesore #shqiperia dhe #ndihme se nuk po shof asgje pozitive (mbikqyrjen e kanalit #shqiperia apo dhe ndihma qe duhet te japin ne kanalin #ndihme) u be nje kohe e mjaftueshme ku ne main mbizoteron Sexi virtual gje qe eshte kundra rregullave...
Mos ma merr per ters se po shkruaj ca si teper,por niveli i userave ne server ka rene dhe kjo eshte si pasoje e keq administrimit shpresoj qe si staf te mblidheni dhe ta diskutoni nese doni qe serveri AlbNetWork te jete mbi te tjeret.....
Me Respekte H2O

nirvana_m

Primus registratum

sa rren ti, ka i gjen gjithe keto rrena mer , kush ka tho ty qe kane ra nr userave, kush ka thon qe bohet sex virtual, boll mer rrejte popopopopopo ca rrensi

A

arabesque

Guest

nirvana_m une sflas nga hici se mbeshtetem tek dicka...Kam pa se sa user eshte ne pergjithesi gjate 24 oreve.....pastaj per punen e sex-it virtual kete gje e dine te gjithe...Une thjesht dhashe nje mendim se sa e aprovojne keta eshte pune e tyre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Respekte nirvana_m /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
/me slaps Scorpion me uje kokes