Problem me serverat

lil-butterfly

Primus registratum
Re: Problem me serverat

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] dhe sulmi ndalon se do iki ne banjo....dhe prape vazhdon edhe pastaj ndalo prape ....... [/qb]
ah kur s'te kane dhene icik fare djathi ty qe te rrish ne banjo e ta besh grope ate vend. :mad: :mad: se te te kem une ne dore ty :smash: :smash: :smash:

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] Tatudude pse e vret mendjen mer burre edhe ti se une do e haj drunin.[/qb]
? Pse e harxhon kohen kot duke postuar budalliqe apo do te shpallesh person i pa deshiruar kjo theme besoj se ska me interes pasi poston ti edhe
Mor burre un se vras mendjen shume. Kurse ti po me duket nuk te zen gjumi

Guest

ah mi lil-butterfly te me kesh ne dore ti mua se ke idene se cfare heq... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tatudude ne fakt ke te drejte.Nuk me ze gjumi se mendoj per ndonje sulm te vecante por me duket se i kane vene serverit firewall edhe spo merr proxy (me duket).Edhe ne mesim kur me ngre mesuesja edhe me thote:Si krijohetnje direktori?
Une i pergjigjem: Hapim C: edhe aty klikojme djathtas edhe shtypim New.I bejme rename me emrin TPOrts 2000 edhe pastaj e hapim ate programin,fusim te dhena edhe o burraaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif

ehehehehehhheh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

MarseL

Primus registratum

Tatudude po kur nuk te intereson athere mos i lexo keto qe shkruajme ne shko ne nje nga forumet me poezi dhe bej dashuri platonike me ndonjeren se me duket se ty te qenka merzitur irc ja . Sa per ate qe ne une dua vetem acc e te nxjerre inate seshe ashtu se deri me sot si kam kerkuar ndonjehere acc vete ma kane dhene. Por ajo qe the ti qe ketu ka nje staf qe te jep informacion e ku di une , ta garantoj se nuk eshte e vertete. Ketu e kane bere censure ketu nuk mund te shprehesh as ne chat as ne forum . Une sa here kam folur mbas acc qe me kane hequr ose kam marur kick ose me kane fshire temat nga forumi. Keshtu qe me ngelet e vetmja menyre qe te komunikoje me keta njerez te trashe mgjth akoma si kam filluar sulmet.
hajd shnet tani edhe ik kap ndonje dashnore e mos u bej servil i ketyre ketu

SkinArt

Primus registratum

Ky eshte postimi im i fundit per kete theme se e shikoj se ska pike vlere me tej po te vazhdoj

Ta dish ti DeeJay un ne IRC nuk futem fare te paktem qe prej 1 viti ardhja ketu ne forum me duket me e rahatshme se sa ne IRC sa per ate qe thua ti te shkoj ne nje forum me poezi them se ketu ka shume theme me poezi dhe kam gjet veten rahat aty qe kshu skam pse shkoj ne forum tjeter

Sa per censure ketu ne forum skam pare ndonje censure une nqs ti fjalve banale reklama gjerave pub ose qe skan te bejn me theme i quan censure ateher paske te drejte

Se ca ben ti ne IRC ose ca bejn te tjeret me ty kjo te takon ty dhe staff qe merret me ato por sme duket nje pune e mire prej nje njeriu qe ne IRC ka kohe te gjate dhe qe e di shume mire qe flood eshte lame job dua te them se nuk ke zgjedh zgjedhjen e duhur ne IRC per te ber flood qe te fitosh te drejten tende duke e ditur qe ka menyra te tjera me te qarta dhe ne rruge normale nga ku mund te kerkosh ke staff te drejtat e tuaja
dhe staff nuk eshte nje person i vetem qe ti mund te kesh biseduar dhe ste ka ofruar asgje si zgjidhje.

Shume mire qe e din access nuk jepet as nuk falet por fitohet me pervoje ne IRC sic e the dhe vete me siper DeeJay say: Sa per ate qe ne une dua vetem acc e te nxjerre inate seshe ashtu se deri me sot si kam kerkuar ndonjehere acc vete ma kane dhene.

Une tek kjo qe ti thua se do te bej flood keshtu dal ne konkluzion se po sme dhe mua aop do te bej flood sic edhe DeeJay say: mgjth akoma si kam filluar sulmet.

Ta dish dhe kete mos futja ime ne IRC ne shumicen e rasteve vjen dhe nga ato qe ju beni qe ip tona te rrine me muaj te banuara te vim ne fund keto gjithe sa thash i them nga pervoja ime ne IRC

Dhe ne staff Albnetwork ketu pothuajse se nuk njof persona pervec forumistave sepse nuk futem ne IRC dhe nuk ka asnje pik servilizmi per kete pune sepse ska pse te kete
vetem thjesht postoj ne forum ate qe me vjen ne mendje te shkruaj, kaq kisha une per ketu se u be
si theme personale midis nesh shpresoj ta gjesh te drejten tende ne menyre te drejte duke e dit qe menyrat e tjera pengojne te tjeret te bejne nje komunikim normal dhe se fundi fare jam goce dhe jo cun sa per informacion

Gjith te mirat

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Gujenerali dhe ti DeeJay une jam tremujorsh beb ne irc ju jeni te vjeter ....keshtu po e leme.

Gjenerali nicku jot u be drop per moshyrje ne chat dhe kur erdhe me sa mbaj mend me kerkove accessin .....perseri me sa mbaj mend te thashe qe te flas me cunat dhe do te te rishtoj.......por pamaturia jote padurimi yt te cuan te besh flood ne te njejten dite.....me rregullore irc-je nje njeri qe sulmon nje server nuk merr accesse ne ate server .....kjo eshte e qarte pra nuk mund te thuash qe te takon accessi sepse nuk te takon......ankesa ndaj meje mund te besh dite nate eshte si te ankohet biri me shkuli veshin babi tek mami.....
DeeJay ty nuk te njoh shume skam pas shume muhabet me ty por nga sa shof pergatitja jote mendore qenka ne nje nivel shume te ulet me kujtohet viti 97 ne Tirane ne nje nga universitetet e Tiranes ne periferi kishte shume te ardhur dhe si vend per te shkaterruarr zgjodhen ate universitet.....dhe si perfundim morren shume ekrane kompjuterash i cuan neper shtepi dhe u vune prizen antenen .... por mendo ti a eshte nje ekran pc-je njesoj si televizori???????? dhe pastaj dolen e u bertisnin njeri tjetrit a ta kap ket ty mer a ta kap ty ket mer.....por asnjerit sja kapte.....dhe i thyen 'televizoret' e shkrete.......ky shembull i thjeshte dhe me pak lidhje ndoshta me temen per te cilen po flasim ka nje lidhje te forte me kapacitetin e trurit tend.....nese nje njeri thote qe asnjeri nuk ndyen duart me ju po ju them une....qe nese do me rastisi nje dite tju kem perballe do ju peshoj per veshesh te dyve do ju coj te lodrat do ju ble akullore dhe do ju coj ne shtepi perdore......se harrova do ju ble dhe nga nje TETRIS qe te kaloni kohen e lire.

FALKO

Forumium maestatis

Probleme me serverat me duket se nuk ka.Problemi i vetem qe po shikoj keshtu eshte ai qe kane disa me njeri-tjetrin. Meqe nuk eshte tema hapur per keto diskutime ajo mbyllet .

FALKO

Forumium maestatis

Probleme me serverat me duket se nuk ka.Problemi i vetem qe po shikoj keshtu eshte ai qe kane disa me njeri-tjetrin. Meqe nuk eshte tema hapur per keto diskutime ajo mbyllet .