Problem me serverat

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Problem me serverat

Kupto dicka, qe sot ne bote nuk fitojne ata qe hedhin poshte dicka .. po ata qe dine te ngrejne dicka. Fitimin nga moral .. e deri tek financiar!
Mundohu te besh dicka e jo te prishesh dicka vetem per te rrahur gjoksin!

Ehhh, po cte beje ai i shkreti, ngaqe nuk nderton dot ateher shkateron. Eshte bere si gjenerali i ushtris se vdekur. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Mandi why do you stay so far away?
PO ti akoma se ke marre vesh se kjo eshte rezultat i atij sherrit te vogel me KELTIN?
Une smora ndonje pergjijge per ate e-mail pervecse akill,sqline,akick,kick,ban,shitlist etj etj
E di pse e kam vene Leninin ne avatar?
Sepse: Shkaterroj te vjetren per te ndertuar te renë!
Tek ju nuk ndertohet dot gje keshtuqe po prishim te gjithe nga pak.Une ne menyre te dukshme kurse ju pak nga pak me veprimet prej kalamani.
Une e thashe qe sdo bej me budalliqe por sidoqofte ne dac beso ne dac jo.

PS:Serveri i Adanet nuk eshte hedhur me programe por i kam heq prizen edhe ka mbetur 4 ore down /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

Ardit, gjeja me e pavlere qe une dhe keta te tjeret ketu po bejme eshte te flasim me ty.
Une nuk rri aspak larg dhe kur ka nevoje per te thene dicka e them. Kur nuk ka nevoje po rri urt.

SOP tek #shqiperia kane vendosur qe ti nuk do jesh AOP. Asnjelloj padrejtesie nuk te eshte bere.

Bej dicka qe te tjeret te kene kenaqesi kur te flasin me ty.

Guest

Armand me vjen keq o vella.Une se ka hapur kurre gojen per AOP pas Vitit te Ri.
Do i dhuroj secilit nganje password interneti ose nga nje domain qe te kene kenaqesi me vone te flasin me mua /pf/images/graemlins/smile.gif

enton

Primus registratum

Gjenerali duke pare diskutimet e tua ne zona faqe shqiptare ne net, kisha krijuar nje opinion pozitiv per ty, por duke lexuar keto replikat e meposhtme te them te drejten me erdhi peshtire.
Ashti sic tha dhe Mandi me pare kane erdhur kohe te tjera. "Haro mushke valarene se Ali Pashane e prene" Sot nuk eshte motoja sa e vlereson vehten ti, por sa te tjeret te vleresojne. Per mua vleresimi qe mer ne keto replikat qe ke bere ketu(nuk po diskutoj vende ku je pozitiv) eshte :rockband: qe do te thote bjeri se i bie mire(pa ofendim)

MarseL

Primus registratum

Gjenerali ce vret trurin me keta mer lal amon keta kur nuk kapin dot nje flood me socket qe e ben edhe nje bebe kopshti pret te kapin atack dos
pfff. Lal je qe je ma kalo edhe mua nje here ate programin se edhe une kam nje ip qe futet gjysma tjeter e tiranes /pf/images/graemlins/tongue.gif

SkinArt

Primus registratum

DeeJay se prisja nga ty per keto ide te miturish qe IRC e shfrytezojne per gjera personale.

Sic duket edhe pse 5 vjet ne IRC akoma se keni kuptuar kuptimin e fjales qe WAR nuk eshte IRC.

<war dua te them ato programe adoleshente dos hack trojan flood etc...>

<IRC WAR>

Nuk e nderon moralin tuaj por e degradon per poshte duke bere te tilla gjera ne prani te sa e sa usera qe futen te flasin me shoqerin te afermit etc... prandaj them qe akoma se keni kuptuar IRC se perderisa nuk keni respekt per njerzit qe vin te komunikojne me njeri tjeterin dhe qe ju me sa duket sju ben pershtypje

Shpresoj qe nje dit ti therisni arsyes se ca po beni keshtu

edhe dicka se je Founder Sop Aop Vop Hop ose te tjera nuk eshte e thene ti gezosh per gjith jeten ka momente kur nje staff e konisderon te nevojshme pranine tende ka momente qe nuk ju duket e arsyeshme dhe per kete sduhet te merziten/i sepse jeta ne IRC nuk eshte vetem <Access>

Sikur te tjere te prishin punen tuaj si do ju vinte ?

MarseL

Primus registratum

Tatudude me thuaj nje here kush je ta dime nje here kush qenke ti qe na permendke adoleshentet
Pikerisht se kam nja 3 vjet ne irc nuk kam nerva te merem me sop qe ka ne ate kanal te dhjere qe nuk kane as 3 muaj ne irc dhe se kane haberin se cfare eshte irc. Nuk dua te them se jam ndonje i mire shume por meqe ju keni vene njerez te tille ne krye qe nuk dine si te sillen na keni bere qe edhe ato 3 vjet qe kemi ti shfrytezojme per keq.
Perpara se tena beni moral mua dhe ndonje tjeteri qe sulmon bejini pak moral vetes tuaj dhe hiqni akill qe keni vene pa arsye dhe pa lidhje. Kur ti beni keto athere hajde dhe beni si te ndershem ne forum. Gjeneralo vazhdo plako se do bledh edhe une grupin /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Enton ti rrofsh per fjalen e mire edhe fjalen e keqe mer burre se ne fund te fundit jemi njerez edhe shkojme nga vjen era manushaqe.Por puna eshte se chati eshte bere si puna asaj "Ku Ka Zjarr e Ku Del Tym,Ku Ja Ben Daullja Bym."
Tatudude pse hyn ne chat ti?
DeeJay une kam shapll armepushim tani per tani.Po protestoj per luften "Freedom Iraq"
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

PS: Une sdua te luftoj me keto sepse nuk kane force edhe ngjan sikur po sulmoj nje popull dhe jo nje ushtri.Keto kane ne dore te bllokojne chatin edhe forumin.Ju keshilloj ta quani WarNetwork dhe WarForumi

SkinArt

Primus registratum

DeeJay un nuk permenda adoleshente moshe por adoleshnet IRC/je; dua te them se gjera te tilla sic po beni ju vetem nje adoleshent ne IRC i ben te tilla. Une jam ish Aop/e ne te njejten kohe kur kemi qen te dy Aop tek Chatworlds Network kaq persa i perkete Mua.

Sa per Akill edhe un futem ne ate rang njerzish qe nuk hyn dot ne IRC sepse adresa eshte e banuar por me te drejte sepse te gjithe e dime si ne jete dhe ne IRC ka disa rregulla qe duhet te zbatohen nga te gjithe. Berja e flood dhe te tjera gjerave nuk eshte menyra e mire per te nxjerr urrejtjet personale perse ky Sop nuk me vuri mua Aop dhe pse vuri ate tjetrin/en me duket se fola me siper per kete qe eshte nje staff qe merret me organizimin e sherbimit ne IRC nga ku ti mund te marresh info te ndryshme ne menyra te ndryshme.

Nqs ti je i lodhur nga koha 3 vjecare ne kete network ose nga sherbimet e tije fare thjesht ti mund te nderrosh Network duke mos e frekuentuar nga xxxxx paqartesi qe ti mund ti besh te ditura por jo duke i prishur pune duke nxit njerez per te bere pakenaqesi etc... sepse nuk eshte e kendeshme per ne qe jemi user te ketij network qe te lexojm ose te mos arrijm dot te bejm nje bisedim normal ne IRC

kurse ju intereson vetem accessi dhe asgje tjeter kaq lexohet ne postimin tend. Ta thash dhe nje here IRC nuk eshte access dhe ate smund ta kesh per gjithe jeten.

Gjenerali emrin sma shef dot online sepse IP eshte ne akill prandaj zotria jote sme ke pare online por prap nuk qahem sic ben ti duke e ditur qe nuk hy dot ne IRC pse smore ti aop ose ndonje tjeter emri im ne IRC eshte:
Narusegawa-Naru

Vetem kaq po ju them si nje user qe frekuentoj network me vjen keq qe beni te tilla gjera per inate personale qe keni me dike dhe i shfaqni ne keto menyra.

Emanuela

Forumium praecox

O Gjenerali o Dee Jay,

Ju kuptoj shume mire, qe keni ate ndjenjen e inferioritetin ne jeten e perditshem, por kjo gje nuk zgjidhet duke sulmuar nje server chati. Shikoni ku jeni ne te vertete, mundohuni te beni dicka te mire per veten tuaj. Pastaj do ta shikoni qe nuk do ta keni me ate ndjenje te keqe qe keni brenda vetes. E keni gabim nqs mendoni se chati eshte nje menyre per te shfaqur forcen tuaj. Edhe po te jesh operator chati apo dicka me shume nuk do te thote ti tregosh nje useri te thjeshte qe vjen per argetim ne chat, forcen. Jooo eshte thjesht nje mbarevajtje chati. Atehere .........
E di qe ne keto momente do buzeqeshni, e di qe keni edhe me shume eksperience se mua ne chat, e di qe .........
Prandaj.........
Mendoni me mire per personalitetin tuaj.

Ju flm
Emanuela (AOP te #shqiperia)

enton

Primus registratum

Moderatori i kesaj zone do ishte mire ta mbyllte kete teme ku e vetmja gje qe mund te perfitosh duke lexuar eshte... humbje kohe.

Guest

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb] Moderatori i kesaj zone do ishte mire ta mbyllte kete teme ku e vetmja gje qe mund te perfitosh duke lexuar eshte... humbje kohe. [/qb]
Enton e di qe ke t e drejte ? /pf/images/graemlins/smile.gif Une veproj si dua une dhe ai i pari fshatit ("serverit") vepron si do vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

O djema edhe te gjith kush e lexon ket ore cuna po si mer beni kshu si veproni kshu e?
C'fare fitove ti GJENERALI edhe ti Deejay po e shkaterrove e? Ore cuna mos nuk mendoni nje gje qe me mir te jemi shok se sa te jemi hasem?

Guest

Bledo po cfare shokesh jemi ne kur une i them KELTIT me fal (edhe pse nuk kisha faj) edhe kelti me heq acces,me fut akick,me jep kick ban etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo pune eshte si lufta ne Irak.Sadami si dha naften Amerikes edhe u sulmua.Ju sme jepni mua ate me takon edhe do sulmoheni (ndoshta)
E them me takon pasi accesi im nuk eshte hequr per shkelje rregullore apo dicka tjeter por sepse mu be nickname drop.Une te pakten e kam ndergjegjen e paster edhe sjam si ju.Pse si kujton ti nuk ja jepja dot nje shoku passin une edhe ti thoja: Ore ti shok.Urdho passin tim te nickut edhe ma identifiko sa here te duash ti.Rri OP edhe pse eshte e ndaluar por mos i thuaj njeriut.

RRespekt qe kom pas une per AlbNetwork se ka pas njeri ne server kete ta dish se aty kam filluar te mesoj se cfare eshte chati por cti besh.... I madhi e ha te voglin!

Guest

dhe sulmi vazhdon.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

dhe sulmi ndalon se do iki ne banjo....dhe prape vazhdon edhe pastaj ndalo prape .......

SkinArt

Primus registratum

splat.gif

Guest

Tatudude pse e vret mendjen mer burre edhe ti se une do e haj drunin. /pf/images/graemlins/blush.gif :thumbsup: :rockband: