Problem me serverat

Guest
Re: Problem me serverat

ELiaN une jam ateist /pf/images/graemlins/tongue.gif
Djalli_Vogel e di ate vepren e Sami Frasherit :"Shqiperia cka qene,c'eshte dhe c'do te behet" /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO une isha @ edhe me hoqet.Tani jam ke Fajtori edhe ta pret mendja qe do sulmoj se po te hengri do ta krruash.
Krah te djathte kam MrFlash keshtuqe vazhdoni me akill!

hot

Hotgirl

turp turp turp..vetem per sulme e kane mendjen njerezia...po ajo closing link me mesazhin ''disa dite pushim'' pse?? pse nuk e ve edhe emrin ai qe e ka vene edhe arsyen e sakte ''pse''??!!
edhe doja te pyesja edhe per dicka tjeter..ne ate IP-ne ''disa dite pushim'' perfshihet nje numer i madh personash apo jane persona te caktuar??
ju lutem mu pergjigjni brenda mundesive..

apapapa sa agresive jena ne shqiptaret!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkinArt

Primus registratum

HOTGIRL persa i perket asaj IP dhe disa te tjera qe nuk ka rendesi ti permendet numri jan IP DINAMIKE Dmth IP falso qe shfrytezohen nga qendrat e Internetit ne Tirane per te paisur abonentet e tyre me addresa fallco duke ditur se ne shqiptaret jemi shume te sjellshem me njeri tjetrin dmth ajo IP FALLCO mundeson fshehjen e klientit nga puneprishesit /pf/images/graemlins/smile.gif dhe ajo addresse eshte e perbashket per shume abonent klient te ISP = Internet Services Provider te ndryshme ne Shqiperi

SkinArt

Primus registratum

besoj se elian e dha pergjigjen e asaj arsye pse u be me ate messazh dhe nuk ka nevoj te vazhdohet me tej

Guest

e hoqi mi se nuk eshte aq i keq ELiaNi ...
edhe une nuk do sulmoj me /pf/images/graemlins/smile.gif

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] ELiaN une jam ateist /pf/images/graemlins/tongue.gif
Djalli_Vogel e di ate vepren e Sami Frasherit :"Shqiperia cka qene,c'eshte dhe c'do te behet" /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO une isha @ edhe me hoqet.Tani jam ke Fajtori edhe ta pret mendja qe do sulmoj se po te hengri do ta krruash.
Krah te djathte kam MrFlash keshtuqe vazhdoni me akill! [/qb]
boll me show off se po na tregon qe llogjikon sh ceket :smash: :smash: :smash:

Guest

Gap ik falu ke allahu per servern ose ke Prifti pedofil /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Gjenerali, kam frike se je thjesht nje vegel e MrFlash ti dhe jo ai krahu i djathte i joti. Te kishe aq mend ti ... ehuha ...

Guest

Ndryshe mendon ti ndryshe mendoj une....ndryshe mendon MrFlashi edhe ndryshe Fatosi me Salen.
Une nuk bej me budalliqe se jam cun i mire edhe i jam shtruar punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] Gap ik falu ke allahu per servern ose ke Prifti pedofil /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
GJENERALI tani qe u miratu ligji po del hapur ti qe e njeh ate priftin... po mire o cuni ta kishe thene edhe me perpara sepse ne nuk do te te perzenim nga shoqeria :devil: :devil:

Guest

Lilo une jam ateist edhe nuk ka mardheni me priftin.As me hoxhen yllo /pf/images/graemlins/smile.gif

Admirali

Primus registratum

Gjeneral, nuk ke pune te permendesh All-llahun xh.sh ketu me pislleqet qe ben. Kemi nje pare muhabet bashke, por mos e bej me ate gabim, mos perzi fene me chatin ketu. Po te them, nuk ke pse te permendesh prift e hoxhe ketu. Mesoji ti ndash gjerat. Je ateist, dakort, bej politiken e ateistit ne tema te tjera por pa ofendime, se ashtu si une qe nuk te ofendoj ty, edhe ti nuk duhet ta besh nje gje te tille. Ki parasysh, Respekti eshte reciprok.

Guest

Pfffffffffff ça robi ky!

PS:"Shpresoj te kesh qene duke u tallur"

Djalli_Vogel

Primus registratum

GJENERALI nuk mendon se nje dite mund te te kapi realitivisht ato persona qe kane ngrejtur serverin edhe te te zhdapin ne dru sepse ato ate gjene e kane bere me paret e veta ndersa ti don ti shkaterrosh nuk e mendon ket GJENERALI?

Elian

Primus registratum

Djalli nuk ndyn njeri duret jo ... aty ta fleje mendjen ai /pf/images/graemlins/smile.gif
Po kam frike se me ate menyre qe sulmon ai serverin, mund te sulmoje dikush tjeter psh IP nga vijne sulmet. Dhe Kjo sjell bllokim te asaj IP ne nje apo me shume (varet nga proceset dhe personat qe sulmojne) porta.

Guest

o Djalli_Vogel po ja pershembull e zejme ne se erdhi njeri edhe me rrafi mua.Ju edhe po nuk e ditet ja ku po jua them se jam ke Gjuhet e Huaja ne vit 2 per Spanjisht-Rusisht edhe quhem Ardit!
Hajde njeri trim edhe te me rrahi.E zeme se hengra dru une po pastaj?Kujtove se do filloj tju ndihmoj duke bere rreklama per serverin >? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kupton ti se ka ardhe nje kohe ku secili eshte koke me vete?Lere nje here qe pa me njohur si tip sja mban njeriu te me bjere ne qafe kot.Se une kur kam hedh serverin e ADANET ne toke e jo me nje server chati.............pfffffffff
Nejse mo une se kam zakon te zihem per pune PC por meqe ra muhabeti po deshet edhe numer telefoni me thoni tjua jap edhe bisedojme shtruar.
PS:Qe sot po marr nje thike flutur ne xhep /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

PS:Gjuhet e Huaja shkolla mesme jo e larta /pf/images/graemlins/smile.gif

Al-Punk

Still here

o Gjeneral,
Pervec llafeve ketej andej dhe faktit qe "paske" hedhur serverin e adanetit. Sulmuar me programe te gatshme serverin e albnetwork-ut e skanuar serverin e shqiperia.com (po IP e njejte me ato qe nisje email kur ankoheshe gjithe edukate per Keltin e te tjere) ...

me thuaj .. a di te ngresh nje server?

Kupto dicka, qe sot ne bote nuk fitojne ata qe hedhin poshte dicka .. po ata qe dine te ngrejne dicka. Fitimin nga moral .. e deri tek financiar!
Mundohu te besh dicka e jo te prishesh dicka vetem per te rrahur gjoksin!