Problem me makinën

xhoni

Primus registratum
Re: Problem me makinën

Besoj se shpjegim me te mire se ky ketu lart sta jep njeri o hapesi i temes.

Tony326

Primus registratum

blej mo mir i gomar, mjafton ti htush hec edreq te semafori, ska as kamje as vaj me i hudh LOOOOOL

Pilivesa

Primus registratum

Sa i zgjut qe je mor Toni, a je shkodran? A ma meson edhe mua makinen rrusho? Ketu ne Albforum! Apo ti di me nga vec gomarin?
Me vjen keq qe ju paskan merzitur femrat kaq shume sa ti futeni shtruar e vence nje teme teper mashkullore.

vladimir

Primus registratum

NUK ESHTE OFICINE MAKINASH KETU M LAL :rockband:
HYPI GOMARIT MO MIRE SE ESHTE ME NJE MARSH ENE E KOMANDON VET.

SKE NEVOJE ME U MENDUE SHUME. :wave: /pf/images/graemlins/smile.gif

DON'T DRIVE A CAR BUT BETER A GOMAR :wave:

zamir muqiqi

Primus registratum

po nderhyj pak por verej dicka qe nuk shkon.jo te gjitha makinat jane njesoj.edhe brenda llojit ndryshojne.une per vete kam nje vw-jetta qe me te vertete e leviz pedalin e gazit sa here qe motori ka nevoje.motori eshte 1.8 benzine dhe eshte me karburator gjysem elektronik.une vete punoj ne nje servis mercedes benz dhe coc marr vesh nga keto pune.
mire u degjoshim

soni2

Primus registratum

per diesel mund te pergjigjem por benzine jo
sa per kamjen automatike eshte nam
me teper sikur te jete semisecuencielle
** i fut marshat vete
pse ore me kamje mekanike do te rri une bej 150000 km ne vit sikur ti benja me kamje mekanike qe i kam edhe bere do linja lesht
sa per makine qe hecen mire rruge te gjata jane audi benzi bmw me terheq vetem per ndonje gare

H

heri

Guest
Problem me makinën

Per ndonje ketu qe merr vesh: sot ndalova ne nje semafor me makine dhe kur po i jepja gaz qe te rinisesha nuk me eci. mu desh ta shuaja e ta rindezja prape qe te ecte. cfare problemi mund te kete?

mar1986

Primus registratum
kan nje golf 4 nafte,dhe sot per her te pare ,me ndodhi nje problem me marshat.marshat 1.3.5 nganjeher nuk mi merr por mu shtyn ne nafolje,si tja bej

gurax

Pan ignoramus
Duhet kontrolluar urgjentisht ai qe quhet 'blloku i kambios', nje zone me shume ingranazhe detyra e te cileve eshte kalojne rrotullimet e motorrit tek rrotat. Marrshet nuk bejne asgje tjeter vecse levizin keto ingranazhe. Ka shume mundesi qe marshet 1-3-5 te jene te tere ose lart njeri pas tjetrit, ose poshte njeri pas tjetrit. Mund te kene ndonje suport mekanik, apo mbeshtetese te perbashket, dhe nese kjo leviz pak nga vendi apo eshte liruar apo eshte konsumuar, ingranazhet perkates nuk zene vend mire gjate punes dhe si rrjedhim 'rreshqasin' jashte pozicionit, ose, kalojne ne pozicionin 'neutral' (afolio).