Pro apo kunder?

rauli

Lupen
Cfare mendoni per abortin? jeni pro apo kunder?

pro ne momentin kur te dyja palet bien dakort edhe pse eshte ne kundershtim me ate qe i dhuroi jeta

Elia:)

Valoris scriptorum
Kur isha me e vogel thosha e mendoja gjithmon qe isha kunder, mendoja qe ishte e pamundur te " vrisje" dike qe ste ka fare faj se ti doje me u fuck pa mar mbasa mbrojtse e nuk ishe e gacme me mar persiper pasojat e veprimeve te tua. Tani duke par qe mund te bohen nena goca 12/13 vjece jam pro, jam pro se nuk e imagjinoj dot si mund te rrisi nje femi nje tjeter femi, nuk e konceptoj dot se si nje 14 vjecare mund te edukoj nje beb kur akoma vet esht tra la la

guestman

Forumium maestatis
Kur isha me e vogel thosha e mendoja gjithmon qe isha kunder, mendoja qe ishte e pamundur te " vrisje" dike qe ste ka fare faj se ti doje me u fuck pa mar mbasa mbrojtse e nuk ishe e gacme me mar persiper pasojat e veprimeve te tua. Tani duke par qe mund te bohen nena goca 12/13 vjece jam pro, jam pro se nuk e imagjinoj dot si mund te rrisi nje femi nje tjeter femi, nuk e konceptoj dot se si nje 14 vjecare mund te edukoj nje beb kur akoma vet esht tra la la

mos te rafte i thone ksaj :D

Balahk

Locus omnem
Po pse qe 12-13 e fillojn keto!!! Sa keq gjendja.une kur e hapa temen e kisha per te rriturit.

Universal

AnonymouS
Jam kunder abortit!

Femijet jane dhurate e Perendise dhe te abortosh eshte barabarte me vrasjen e femijes tend. Aborti eshte drejt per drejte pasoje e mekatit njerezor dhe e rebelimit te vazhdueshem te njerezve kunder Krijuesit.