Prit e Hidh 3

Singapuras

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

aris... po fol me mua first mor fol me mua... pse me rrin larg.
Ai tjetri e mori perforcimin e mshtetjen per pytjen, nese je serioze edhe ty mund ta dergoj nji te tille... everything for you. *hahaha*

kiren

Primus registratum

Heheheheheheheheheheheh. Oficeret CID vertete qe kane trup dhe mendje te forte! Mos e perdor ate mendje per te terrorizuar popullin o "shqypataro" heheheheh. Megjithate, perendi ndalo, kam filluar ta pelqej kete terrorizim. E hengert mortja, nuk duhej ta thoja kete. Hehehehehe

Singapuras

Primus registratum

si ka mundsi me ken kaq i pamshirshem e? si ka mundsi qe jepet ajo cka kerkohet.lypet nji shpjegim. * aplikon mostourising cream to people's saddened heart* ahahaha!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

I kill you
you kill me

po do na ngelet AI pa u vrare...

Kush do ta vrasi?

B's

Primus registratum

boo,
ndoshta komshiu perball, mori vesh qe i shkoja per vizit ne shtepi kur ai ishte jasht per pun
laugh.gif

p.s, ngele under bridge mi yllo, puc-puc (edhe pse nuk ta pret fare menja se kush jom, kisha harru pass-in jo per gjo, pranej me shef me ket nick
laugh.gif
)

Ju pelqejn aventurat ?

te tipit, vij un posht ballkonit tat e uleras me sa kam ne kok fjalen "o vdekt lali per ty por zbrit posht se sharrova fare per t'puth i cik" dhe qe ikim diku, diku qe esht nate, esht erresire, jemi vetem ne te dy...uuu!! (per DEHLIEN, lol u kujtove cik, kush jam :D)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me pelqejne aventurat se jam vete tip i tille,por jo si keto aventurat qe ke shpjeguar ti.

Do e vizitoni me shpesh forumin tani?

bimbumbam

Primus registratum

po mo po

atehere isha i vogel kurse sot jam i madh e desha me fol me te medhenj!

bej shaka!a ka ra bore aty apo eshte pakesu?

bimbumbam

Primus registratum

nuk e gjeta keq,jo!

po ce do po e fusin ne evropcke!

gjithsesi edhe ketu jeta bahet e bukur,ka harmoni!

bimbumbam

Primus registratum

jo mor burre se nuk eshte e tmerrshme jetesa ketu.

une jam kthyer ne 2006 dhe mendoj se deri tani gjerat jane per mire.ka oshilacionet e veta cdo gje por jetesa eshte ne pergjithesi pozitive.