Prit e Hidh 3

Singapuras

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

... pse o zot njerzve u kruhet shpina? Pse o zot njerzit lypin me u rrah? ahahaha

... dhe vjen koha qe, edhe pse nuk deshiron, te duhet me ba at qe asht e drejt e qe duhet... nje rrahje vence /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

Nuk eshte puna nese do apo sdo ta besh, puna eshte nese mundesh apo s'mundesh. Provoje njehere dhe shiko si te sistemoj une nuk kam nevojen e farefisit tim. Hehehehehe

kiren

Primus registratum

hehehehehehehe! Stop your nonsenses /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ! Do ta thyej hunden kete jave. Nese mund ta gjesh cilen dite, do te jap 10 dollar heheheheheheheheheeehehe

kiren

Primus registratum

Jo. lol Ke filluar te shohesh iluzione kaq i ri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

Well, you get riled up easily huh? Nobody is blaming those beautiful eyes... Pardon my audacity, i should be contented with just ...pretty...

Singapuras

Primus registratum

Hjat more burrnesh nuk asht nevoja me u illnua. T'rrim tan bashk tu ba muhabet e tu u knaq me njanitjetrin se jena tan shqiptar e shqiptare dhe te ri bash en zaman per gjithcka

Singapuras

Primus registratum

Faleminers per perforcimin. Ky ordeal between her and me is gooing to take some efort... so ti rest well and try to remember how life tasted once upon a time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif .. ahaha mas ksaj vshtir se ke me perforcu ma...

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk kam ça përforcoj ma por munem me ta mshtet ... menimin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Si thu, a e kam drejt?

Singapuras

Primus registratum

I see, 1 perforcim en 2 mshtetje t'rahatshme .... asht tu te ardh prej azis. Gjithcka per ty. enjoy the holiday.