Prit e Hidh 3

Guest
Re: Prit e Hidh 3

Kome mos harro te pyesesh (rregulli i lojes).

Pse e ke mbulu fytyren?

Kondrapedali

Kondrapedali

Se jom myslymon i mir ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

A t'puth içik?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Singapuras

Primus registratum

Kondra je paranoik! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Edhe kur fanta i ban dikuj nji pytje
te duket se asht tu ta ba ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ju pelqejn sun, sea and sand? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Guest

Mbaroj per to /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif, por para Kondres si vej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Deri ne cfare numri arrin xhelozia juaj, duke nisur nga 1 - 10?

Singapuras

Primus registratum

Kondra duket se asht nji djal me fat ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Se i mir jam i sigurt qe asht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

Nga 1 ne 10...
a mundem me e shty pergjigjen per nji her tjeter?

kiren

Primus registratum

Mund ta lesh "shtymjen" e pergjigjes per nje here tjeter e te pergjigjesh tani? Me hengre jeten me keto metoda. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Sa te gjate e keni partneren/in?

Singapuras

Primus registratum

Mos mendo kaq shum. Thuj cka ke nevoj me than en fillim.
Gjithcka tjeter pret.

Un skam PARTNERE ... por print mkan than qe
GRUJA jeme ka me ken 1 80 e gjat. Mos kjoft kaq, nuk e marr en dorzim... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Adeli

Primus registratum

Po japonezen ku po dojke me e cue ? Apo je mendu me u sjell rretherrotull xhamise 7 here rresht mysliman me u ba, qi me marr 4 gra priheri Ha ha ha ha

Singapuras

Primus registratum

4 gra kam me i marr prej dashnis per to, jo nga motivimi
prej nevojave personale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

Ama japoneze nuk i pershtatet kultures tone mo Kome. Te keqen Kiren, nuk e kuptoj fare c'fare ka ajo me shume se nje goce shqipetare. Ore po prit te lidhesh kur te shkosh ne shqiperi se atje ke femra shqipetare boll dhe shume te mira jo te korruptuara nga morali e mendja (e thua edhe ti) si shumica e vajzave shqipetare qe jetojne jashte shqiperise. Sikur te isha e pafejuar une-do te kisha gllaberuar me duart e mia po he

Adeli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body"> Sikur te isha e pafejuar une-do te kisha gllaberuar me duart e mia po he </div></div> Pse po ja kujton qiket fjale qe i'a ka pas then dikush tjeter. Mos merr hake ne te duke ja kujtuar sepse ajo e pat dashur shume komen, aq shume sa do cuditesh s'e c'fare ka qene gati me bere per te...
Kome me ka then vetem per vetem, ado une nuk kam me dashurue ne qikyt dynja kurr, por ne te ardhmen me u martue po due me gzue njerzit e mi. Sado te piskamesh e cirresh ti ai ka me martue aziatike paje mend

KOME DELI aman martou me japonezen per inat te kirenit e te me dali parashikimi ha ha ha ha ha

Singapuras

Primus registratum

Nese martohem apo jo asht personale. Nuk menoj qe kam me ta plotsu qefin se nuk martohem as per inat tkuj as per qef tkuj pervec prinve tmi.Un dua vetem me u koncentru en detyrat qe kam en dor...
Naten.

Singapuras

Primus registratum

Vet perenia na kan urdhnua me respektu bab e nan.
Po nana asht e vecant en jet. Sa her qe vritna
kuku nan thom. Ikjo se zoti ka than kur t'dush nimen a ke
nevojen me me thirr mua thirr nanen. Se nepermjet tsaj tkam
pru en ikyt jet.Rrespektonje e donje nanen sa tjeni gjall,
Kurr mos ja prishni qefin. As mos me e idhnu.As mos me e plagos me fjal.Se kurr hajer vetit nuk kena me i pa. Nuk kena me ju gzu vetit se jena gjall en ket jet e n'tjetren. Kush nuk kujdeset as don nanen as zoti nuk e don. Kujtoni ca ka hjek nana me na rrit,na ka majt nan muj en bark,sa net ka nejt cut afer nesh kur jena ken tvejl sa grima, ..sa her na ka majt pergjinit,na ka la e ushqy,
na ka kjajt me ne naten me ne ka hjek kashaten prej gojs
me na e dhan ne, sa her jem vra a e din ballin kush ta ka ferkua? sa her na ka fal? kujtoju kush tka majt en prehen? kush tka prit te dera kur ke ardh prej shkolls e emigrimit, kush ta ka shtru sofren nan e gzume mir se erdhe t'ka than , si ater me ja kthy fjalen mos me e nigiua e me mos ja ba qefin? Kush kujdeset per nanen e baben asht njisoj si me ba shejtnim. Kujdes mos me i mungu dashnia e jote, ushqimi e rahatia e cdo gja qe ke me ja hjek edhe vetit e me ja dhan asaj.
Kur t'delni prej shpis mjedis syve puthnje en ball...puthnja durt e bani hyzmet e letosnja pleqnin, se asht sevap e ajo ska me jetu gjithmon e tash tmerr malli per ta.Ku din qe kur tkthesh en shpi nuk e gjen. Mos thoni e idhnoni si em pat ra' nana se vec nji her nana me t'bekua njiri ma i vlersum
ke me ken en shoqni e mar ka me tu pri tan jeten

Singapuras

Primus registratum

E mira t'gjet.

Nuk asht puna me e dasht vetem nanen qe t'ka ba kryt.
Por me cdo nan duhet me u sjell me rrespekt. Dikur padasht nji gabim e kam ba me nji nan. Ajo em pat ba si bir t'vetin tu m'besu gjan ma te shtrejt te saj. Vajzen e saj.
Por as vet se di se si en ni moment,e pata ranua shum me fjal...
e pata varru me fjal t'rana. Per asgja tjeter nuk pendohem, por per ikyt em vjen keq, e nuk pata munsi me i kerku falje... me i than em fal nan VEC per njato fjal. Jo per gja tjeter...

kiren

Primus registratum

Kiren gjuan poshte Komen nga ballkoni ... kush e pret? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

ufff na argetove me keto "shaka" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Une nuk jam si te tjerat qe te thone te njejtat fjale te dua te dua cdo dite ore teveqel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif " i humbet vlera fjales kur perdoret vend e pavend si dhe cdo dite" -pat thene nje mean Kome /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body"> " i humbet vlera fjales kur perdoret vend e pavend si dhe cdo dite" -pat thene nje mean Kome /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
</div></div>

njana ka i dobsi me kap momentet ma t'amle t'jets /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif