Prit e Hidh 3

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prit e Hidh 3

vallahi Kondre kur te imagjinoj atje ku je ti...nudo per halloween...normal qe do trembesh njerezit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pyetje per femnat... edhe pse jane bo te rralla kohet e fundit ne AF

sa meshkuj qe se kane mbajt te pakten nje here fjalen, njihni?

Kondrapedali

Kondrapedali

Atëherë bëje pyetjen : Sa meshkuj njihni? se të gjithë e kanë shkelur fjalën të paktën një herë.

E kam shkel naiher un fjalën me ty? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

non mon amoul moul moul...ti se ke shkel asnjehere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

(se po na vjen Pinku gjithe inot...se ajo i ndjen me ere keto puthjet qe lesho ti anej knej...) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

per pyetjen tende... ke te drejte Kondre...duhet pyetur SA... prit ti numerj une i here... nje ... dy... tre... kater... pese....plooot...

ça duhet te bej pas kesaj? duhet te mendoj se jeni te gjithe njesoj?.. apo te bej skur s'vej re gjo...dhe te vazhdoj... te numeroj ne heshtje?

pinkparadise

Forumium maestatis

...boj sikur nuk shef gjo...por mbaj shenim....nje dite do te vije dhe rrota do rrotullohet....keshtu ka qene gjitjmone.

kush m thirri?! pse sm lini rehat mer jahu ( /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif )

enderra ne sirtar ...???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo s'ka zgjidhje tjeter...

oj shoqe... endrrat ne sirtar jane bo stive drush... duhet me thone endrra ne dollap rrobash me kater dyer...

Jimmy... do me ndihmosh qe mos te lodhem tuj numeru? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

jimmy84

Primus registratum

Une them kerko edhe ndihmen e ndonje shoqeje/shoku se eshte me efikase.
Ta kem gabim thua?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une them... bashkimi ben fuqine...(eshte gjithnje e vlefshme) por nese zoti apo fati te themi, do te te jape nje dore eshte gjithnje me mire...

nje buke zot...apo nje thes me miell mot?... ja futa kot se s'd mo ça te them...

kur keni bo seks per here te fundit? kjo ndoshta eshte me komode ne pergjigje...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

them se me doren e tjetrit...edhe mund ta quajme "seks" (po bejme nje perjashtim)... po me doren tate... aha Jimmo... asgjo s'quhet..."bjeri ti bime"...qe te duket sikur po kenaqna...

si thu?

jimmy84

Primus registratum

Varet nga imagjinata.
Ke nigju ti per ato tipat qe qejfin e kane me doren e vet? (nuk e di si quhet ky fenomeni ne mjekesi)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

qejfi = me hall... thu ti...

per shprehje te gjetura kemi Lubon... ai eshte i tmerrshem, per te gjet fjalen e duhur...meqe ra fjala e pershnes me kongen... "mu te guri qe bo xixa"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ika une, naten

kush do vije i pari ne mengjes?

Hellena

Primus registratum

ne kopesht thua ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

A je bere me jarge nga puthjet e Kondraqis?/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

s'kam qene ne kopesht me duket, edhe po te kem qene se mbaj mend...

puthjet e Kondres...thjesht me lagin Nissi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

sa sende, produkte, rroba, etj etj "made in china" keni ne shpi? i keni numeruar ndonjehere?

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo nuk i kam numëruar asnjëherë.

Ti nuk punë tjetër?

(Veç për Dalin : Si ishte ajo puna e t'lagmes? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif)