Re: Prit e Hidh 3 Te thyej rregullin e kesaj teme. S`DUA TE BEJ PYETJE. He, keni ndonje gje?
J jimmy84 Primus registratum 17 Oct 2008 #9,341 Re: Prit e Hidh 3 Te thyej rregullin e kesaj teme. S`DUA TE BEJ PYETJE. He, keni ndonje gje?
Guest 17 Oct 2008 #9,342 Re: Prit e Hidh 3 Jo jam dakort. Dikur kur e kam hapur kete teme (origjinalen) do kem qene me nerva /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif C´eshte e padrejte per ju?
Re: Prit e Hidh 3 Jo jam dakort. Dikur kur e kam hapur kete teme (origjinalen) do kem qene me nerva /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif C´eshte e padrejte per ju?
^^MIA^^ Forumium maestatis 17 Oct 2008 #9,343 Re: Prit e Hidh 3 drejtesia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif hani me kujdes?
M marina s. Forumium maestatis 17 Oct 2008 #9,344 Re: Prit e Hidh 3 me kujdes dhe jo shpejt. pse thone "si ha ashtu ben dhe punen"? mua me duket krejt pa lidhje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif
Re: Prit e Hidh 3 me kujdes dhe jo shpejt. pse thone "si ha ashtu ben dhe punen"? mua me duket krejt pa lidhje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif
M marina s. Forumium maestatis 17 Oct 2008 #9,346 Re: Prit e Hidh 3 pergjthesisht jo, por varet nga veshtiresia te pelqejne gjerat e lehta?
A aristokratja Forumium praecox 20 Oct 2008 #9,347 Re: Prit e Hidh 3 Jo, merzitesh shpejt. Te ka ndodhur te gelltisesh dy gure zvarovski brenda nje jave? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo, merzitesh shpejt. Te ka ndodhur te gelltisesh dy gure zvarovski brenda nje jave? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
H Hellena Primus registratum 20 Oct 2008 #9,348 Re: Prit e Hidh 3 nese flet per fallco po . Mbani vathe floriri ?
A aristokratja Forumium praecox 20 Oct 2008 #9,349 Re: Prit e Hidh 3 jo, nuk me pelqejne (po te ishte fallco, do kisha thene gure zvarovski fallco. Veprimi i fundit qe ja keni fut komplet kot?
Re: Prit e Hidh 3 jo, nuk me pelqejne (po te ishte fallco, do kisha thene gure zvarovski fallco. Veprimi i fundit qe ja keni fut komplet kot?
A antip Primus registratum 20 Oct 2008 #9,350 Re: Prit e Hidh 3 hengra ullinj duke pire kafe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Ke quan "futje plot" ti?
Re: Prit e Hidh 3 hengra ullinj duke pire kafe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Ke quan "futje plot" ti?
^^MIA^^ Forumium maestatis 21 Oct 2008 #9,351 Re: Prit e Hidh 3 kur e shijon. Kush ka qene dhurata e fundit qe keni mare?
A antip Primus registratum 21 Oct 2008 #9,352 Re: Prit e Hidh 3 Nji bluze e lezetshme Kush e hengri barin...?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 21 Oct 2008 #9,353 Re: Prit e Hidh 3 miu... lopet jane moderne, hane ushqime te tjera tani... ja vlen te jesh ushtar ne Irak per 1500 dollare?!!
Re: Prit e Hidh 3 miu... lopet jane moderne, hane ushqime te tjera tani... ja vlen te jesh ushtar ne Irak per 1500 dollare?!!
J jimmy84 Primus registratum 21 Oct 2008 #9,354 Re: Prit e Hidh 3 Virtualisht po, realisht...tallesh ti?
Kondrapedali Kondrapedali 21 Oct 2008 #9,355 Re: Prit e Hidh 3 Kurrën e kurrës! Pse tu dha përshtypja që po tallem?
^^MIA^^ Forumium maestatis 22 Oct 2008 #9,356 Re: Prit e Hidh 3 nga habitshmeria e lajmit. te ngjan jeta jote me ndonje film?
Kondrapedali Kondrapedali 22 Oct 2008 #9,357 Re: Prit e Hidh 3 Po. Me film me kartona ku çfarëdo që të ndodhi përsëri në rregull je. Ke përshtypjen se koha kalon shumë shpejt?
Re: Prit e Hidh 3 Po. Me film me kartona ku çfarëdo që të ndodhi përsëri në rregull je. Ke përshtypjen se koha kalon shumë shpejt?
^^MIA^^ Forumium maestatis 22 Oct 2008 #9,358 Re: Prit e Hidh 3 Se kam pasur,por tani po me rikuperohet kapja e kohes. Duhet koherenca gjithmone?
H Hellena Primus registratum 22 Oct 2008 #9,359 Re: Prit e Hidh 3 se di shume fjale e madhe kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Kush e hengri cajin e malit sot ?
Re: Prit e Hidh 3 se di shume fjale e madhe kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Kush e hengri cajin e malit sot ?