Prit e Hidh 3

marina s.

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kodi</div><div class="ubbcode-body">ja t'shof ket punen e orarit e te kthej pergjigje,

Mban lidhje me anetar te tjer k'tu ( pervec Sceptic,lol ...jashte virtualitetit) ? </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kam shuume kohe pa hyre ne AF...kisha harru sa thashethemexhinj jeni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps'kam pyetje :p

tushi

Valoris scriptorum

pse s'bani pytje mer jahu me fol me vedi un tash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

po pyes une
pse s'po me vjen nder mend ndoj pytje per momentin ??

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

sepse kemi lujt aq vite rresht ketu...dhe me duket se ndonjehere, pyetjet behen te pamundshme...

si keni qene mire? (kaq i gjo pyetje edhe mund ta kishe gjet po hajt mo Tush)

pinkparadise

Forumium maestatis

...po mund ta kishte gjet, ama si rruhet hiç, ndaj dhe s'pyt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mire falemners...(tu si t kom pas? )

pse kan dalldis te gjithe?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mire falemners...dalldisja nuk eshte masive mi goc...thjesht te duket ty...qe kur ke fillu ta shohesh jeten me sy tjeter... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ju iken koha shpejt apo ju iken aq ngadale sa numeroni minutat...nje...dy...tre...kater...dyqind...treqind....po pse keto minutat qe kalojne per te gjithe nuk e kane plak fare Vanesa Paradis?

pinkparadise

Forumium maestatis

...sepse ajo ka pare me i fut nje rifreskim pamjes qe te duket gjithmon e njome /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tani ti si e ke hallin? e ke me vanesen apo e ke me kohen?

Princesha

Primus registratum

me te than te drejten ja kam ni lezetin, kam shku ne plazh e kam ba qef

na maj ti me animal instinct, ka ke hum

shko se te kam dediku i kang maj shtrig (ne dashni e kam)/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

damdamdiramdamdamdidamdamdamdamdiramdamdamdiramdam

a ke mall per gjum?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

se mbaj mend Kuklla...ka kohe qe kam qene e vogel...te pyes mamin se ndoshta e mban mend ajo...perveç kesaj...nje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif per ty se kisha kohe pa te pare.

keni shtyp ndonjehere njerez me makine?

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif prandaj s'dua te marr patente une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ju kane shtyp ndonjehere me makine? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

abs

nuk e di...

bingo Nisii /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif dhe une shoh rradh deri ne aspak tv.

keni diell sot andej nga ju?