Re: Prit e Hidh 3 po! keni plot sekrete?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 27 Mar 2008 #9,143 Re: Prit e Hidh 3 vuaj po...per mente e kokes kuptohet... vetem ne te dyja do luajme ketu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Re: Prit e Hidh 3 vuaj po...per mente e kokes kuptohet... vetem ne te dyja do luajme ketu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 27 Mar 2008 #9,145 Re: Prit e Hidh 3 jo! s'kam nevoje... e kam gjumin me suste i vetmi pblm jane ato shtate tete hapa deri te krevati... nga 1 deri ne 10 shkalla e dembelizmit? une 8
Re: Prit e Hidh 3 jo! s'kam nevoje... e kam gjumin me suste i vetmi pblm jane ato shtate tete hapa deri te krevati... nga 1 deri ne 10 shkalla e dembelizmit? une 8
R run lela run Primus registratum 27 Mar 2008 #9,146 Re: Prit e Hidh 3 8 gjithashtu (urime per gjumin e shendetshem) harxhon pa mase?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 27 Mar 2008 #9,147 Re: Prit e Hidh 3 mire do ishte...nuk eshte se me mungon deshira... çfare harxhon perveç parave?
R run lela run Primus registratum 27 Mar 2008 #9,148 Re: Prit e Hidh 3 nafte e di qe po me dhembin gryket?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 27 Mar 2008 #9,149 Re: Prit e Hidh 3 normal ke fol shume sonte... he? do ikim?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 27 Mar 2008 #9,151 Re: Prit e Hidh 3 naten run lela /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif gjithashtu! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif
Re: Prit e Hidh 3 naten run lela /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif gjithashtu! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif
T tushi Valoris scriptorum 30 Mar 2008 #9,152 Re: Prit e Hidh 3 ka ndonji goce ktu te prit e hidhi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif apo t'ja fusim gjume ??
Re: Prit e Hidh 3 ka ndonji goce ktu te prit e hidhi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif apo t'ja fusim gjume ??
dahlia Grupi i të çmëndurve! 30 Mar 2008 #9,153 Re: Prit e Hidh 3 une goce jam po po me vjen gjumi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif pse ke ndenj kaq gjate pa ardhe knej?
Re: Prit e Hidh 3 une goce jam po po me vjen gjumi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif pse ke ndenj kaq gjate pa ardhe knej?
T tushi Valoris scriptorum 30 Mar 2008 #9,154 Re: Prit e Hidh 3 pune e halle mi goce, kalamajte ne nji krah gruja ne tjetrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif me Bedrine si e le ??
Re: Prit e Hidh 3 pune e halle mi goce, kalamajte ne nji krah gruja ne tjetrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif me Bedrine si e le ??
dahlia Grupi i të çmëndurve! 30 Mar 2008 #9,155 Re: Prit e Hidh 3 heh e lashe te takohemi gjekund per nje gote...ne kujtim te kohes se shkuar... eshte mire te rikujtosh shpesh te shkuaren?
Re: Prit e Hidh 3 heh e lashe te takohemi gjekund per nje gote...ne kujtim te kohes se shkuar... eshte mire te rikujtosh shpesh te shkuaren?
T tushi Valoris scriptorum 30 Mar 2008 #9,156 Re: Prit e Hidh 3 po kur asht e bukur pse jo, por gjithmone me u motivu prej saj jo e kunderta kush e kishte gjuhen ma te madhe ti apo ai?
Re: Prit e Hidh 3 po kur asht e bukur pse jo, por gjithmone me u motivu prej saj jo e kunderta kush e kishte gjuhen ma te madhe ti apo ai?
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Mar 2008 #9,159 Re: Prit e Hidh 3 ...duhet te ngelet nje ceshtje private... ca te duhet kuleta e te tjereve ty ore?
GJYSHI Gjyshi 30 Mar 2008 #9,160 Re: Prit e Hidh 3 me i pa identitetin sa ka qene koha me gjate qe sje futur ne forum?