Prit e Hidh 3

aristokratja

Forumium praecox
Re: Prit e Hidh 3

Si mund te urrehet bora? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Me mungon shume shume
Kendoni shpesh me vete? (Ne rruge sidomos, dhe pak me ze, dhe te tjeret ndoshta te shohin si ufo?)

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif kendoj me vete, por jo me ze. I kam shpetuar atij lloj shikimi deri tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nuk te ka qelluar ty ndonjehere te shohesh dike si ufo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

e kam shkruajtur me lart... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

lum si ti qe do u knaqke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

genjeshtrat per mire?

abs

nuk e di...

pergj: per nirvana
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif po shkojme bashk /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

do shkoj ne theater /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

keni ba sport sot?

ooops, sa t kisha n'mend Scept /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
p.s. kur jane te domosdoshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

Sport kam kohe qe nuk bej. Po pres te vej dhjam iher pastaj do filloj sportin qe ta tres /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Abs sa me pelqen teatri. Ca do shohesh atje?

abs

nuk e di...

sport teater quhet, eshte nje forme e 're' improvizim teatri.
e kam afer shpis teatrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

pse mij, vec kur ze dhjam bahet sport eeeh? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif

marina s.

Forumium maestatis

po flisja per veten Abs /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif jo per te tjeret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

kam pas lujt tenis dikur, me pelqente shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif . Si eshte ky sport-teater? u bera kurjoze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

abs

nuk e di...

ky eshte, pa tekst te pregaditur, dhe se merr pjes dhe spektatori.
hajde nje fund jave ktu e perjetoje live /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

tenis? dua dhe una /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ika , ma ke kujdes nirvanen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Ne jete, mendoj se te gjithe kemi nevoje per dike qe te kujdeset per ne. por ketu jemi ne forum...ti mendon e ke nevoje per perkujdesje ne forum?

marina s.

Forumium maestatis

uf! kur boj shaka una, ty duket sikur e kam me te keq dhe ma kthen si te vjen. kur behem icik serioze, thu qe s'pergjigjesh... ti m'ben lamsh muve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

pse s'e kthen vete me shaka? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nirvana_m

Primus registratum

ok po ta jap pergjigjen. nuk kam nevoje per perkujdesje as ne jete as ne forum :p sorry per pergjigjen e mesiperme