Prit e Hidh 3

marina s.

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

Pse me vjen me qa sa here qe behet kjo pyetja? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

pergjigja deduktohet nga pyetja se sa shume do bredh ne fundjave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

melankolikjaE

Primus registratum

po te erdhi me qa futja nje te qari,shfryhu e pastaj ngrije bycen e bej cte te doje qefi qe te qeshesh sa te te dhembi barku pas asaj qe bere!kshu kshu.
Ka nonji ketej verdalle qe sapo ka ardh ne shpi e ska gjume?(si puna ime?)

Erind

Forumium maestatis

e kalojme ne planin e atyre qe jane ne pune diten e shtune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

do e ndiqni paraden neser?

Piccolina

Primus registratum

Kot fare, sic behen te gjitha pseudoparadat, sa per te then qe ka feste.Pfffff!!!!

Cfare pive mbreme?

marina s.

Forumium maestatis

uje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ca feste ka Shqiperia me 2 dhjetor qe s'e mbaj mend une? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

marina s.

Forumium maestatis

me behet te marr trenin dhe te iki nga ketu ku jam

Nje menyre e mire per te kaluar te dielen?

Piccolina

Primus registratum

Une zakonisht mundohem ta kaloj me gjume se e urrej si dite, nuk e di pse...
Si ndiheni kur afrohen festat?

marina s.

Forumium maestatis

Preferoj veren si stine,por krishtlinjet dhe viti i ri per mua jane periudha me e bukur e vitit.Te une ndikon mjaft atmosfera,me pelqen shume.

E keni vene re qe kjo eshte tema me e cilter e forumit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Piccolina

Primus registratum

Edhe per mua, e cuditshme, me shkaktojne dritherimi pemet e zbukuruara, dyqanet e stolisur, muzika e festes, reklama e koka koles me plakun e vitit te ri, te brendshmet e kuqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Eshte e vertete qe eshte teme e cilter, une replikojn per te pushuar ketu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Cfare dhuratash beni zakonisht per festa?

marina s.

Forumium maestatis

Ka kohe qe une nuk bej dhurata... e fundit ishte nje stilograf,por nuk e kam takuar personin dhe e kam akoma ne dollap /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Po ti?

Piccolina

Primus registratum

Me pelqen te dhuroj embelsira dhe te brendshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ca i kerkuat Plakut te vitit te Ri kte vit?

aristokratja

Forumium praecox

yyyyyyyyyyy sa pune ka ai me mua... Do i duhet nje vit me lexu deshirat, leji pastaj t'i plotesoje...
Takat, cm, sa?

Hellena

Primus registratum

i kam bezdi takat po ndonjehre i vesh nga e keqja .

Ju bejne komplimente per formen e kembeve tuaja ?

bizi

Forumium praecox

per fatin tim jo, kthejne koken /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

sa kohe kalon para pasqyres???

Hellena

Primus registratum

Nja 15 min ne mengjes , shyqyr zotit jam e bukur sdua shume kohe per zbukurim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Rruhesh perdite?

bizi

Forumium praecox

s'behet fjale, mesatarisht nje here ne jave, varet nga rasti pastaj edhe 2 ose 3 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

sa shpesh rruhesh/depilohesh si i thuhet??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Hellena

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif njesoj si ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ca ke veshur sot ?