Prit e Hidh 3

tola77

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

nuk pine vetem birre njerzit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pija juaj e preferuar?

Hellena

Primus registratum

me thene te drejten sme intereson /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Si jeni me gjumin keto kohe ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

them se jam mire duhet te kisha shku me fjet ne fakt po meqe kam fjete pothuj gjithe diten...naten them te merrem me ju...

them se Synor...dmth cilesi...dhe meqe s'kam ça te bej po them se cilesia qe me karakterizon...edhe po t'jua them s'ju hyn ne pune...

Pse s'ka çaj mali me as i vend tjeter perveç se ne Shqiperi?

Hellena

Primus registratum

Ngaqe si kane bere reklame jashte Shqiperise po te kishin bere kete do shitej kudo ketu gjen dhe caj nga Kina ...reklama ka shume rendesi ..

Cmendim keni per Ina Rama ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

asnje mendim te veçante...te foto tregon moshen qe ka...i prifte e mbara... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

ju frikesojne keto gjyshat e vitit te ri automatike (qe levizin) qe jane per krishtlindje?

Hellena

Primus registratum

Joe ti mendon si nje politikan ..

varet cfare nenkupton me automatike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif bebat e veckel vdesin fare per ashtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

I hani shume embelsirat?

u74

Primus registratum

no shit....! un mendoj si maybe anarchist....

how do u think little Anii?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e Nisso ti je shume e mire...me kujtove qe mund te degjoj kengen "kallashnikov"...dhe PO...une i ha shume embelsirat...me kujtove qe mund te ha çokollate se kisha nja dy ore e s'dija se ça me haej...te falenderoj nga thellesia e zemres qe ti ndikon ne shtimin e peshes per mua...ta paça borxh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ke ndonje ide tjeter? sa pa fjete akoma une?

Hellena

Primus registratum

tani sme vjen nder mend gje tjeter mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Joe LITTLE Anni ? oh how cute /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif