Prit e Hidh 3

marina s.

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

Eshte i tipit "kur te shof me sy, m'bjen menja per ty".

Njifni goca qe shqiptare qe jetojne me qera ne Siena te Italise se ashtu kam i hall??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Duke pare se qenkemi shume larg dhe me shume probabilitet koha kur secila nga ne kthehet ne AL nuk koincidon, s'te jap dot pare. Duhet te mjaftohesh me kenaqesine qe ndjehet kur ndihmon dike ne hall.

Atehere?

M

Mortal

Guest

Me arra fycke po me genjen. Te kisha qofte edhe nje grimce alturizmi ne gjak do rendja per te te ndihmuar si Maratonomak e nuk do gjeja prehje shpirterore derisa te flije e qete. Por, fatkeqesisht disa nga emrat e mi jane : 'Qylxheshe', 'Materialiste' dhe 'O mete per vehte, Zoti per te gjithe', keshtu qe me mua mbetesh thate.

C'the ti se do me jepje kur te takoheshim ne Shqiperia?
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une jam shume mire...sidomos kur shkruj pas teje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

gjeja e pare qe beni kur futeni ne af?

KoDoShi

Primus registratum

Klikoj tek "Active topics" per t'pa postimet e fundit e per t'lexu dicka interesante.

Cfare te kalon nder-mend kur diku te qellon te shikosh-degjosh fjalen albforum ?

VoGeLuShI

Primus registratum

disa nga anetaret e af qe une i kam sh xhan /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

ku ndodhet ky bari jot kodush???

marina s.

Forumium maestatis

kam nxjerre annunci ne 3 siti per studente,por ata qe me kontaktojne nuk kane tarifa dhe aq me leverdi plus qe kujtojne se jam italiane(eshte shume italian emri im)....

Njef albanezer atje ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Te verteten?

Per gjolin ne kete periudhe vjeshte.

Mmm...fillim jave.

Green tea?

marina s.

Forumium maestatis

Jo mo,nuk i kam bezdi aspak. Puna eshte se mos terhiqen mbrapsht ata kur te marrin vesh qe jam albo. Nuk dua te nisem ne Siena me mendimin se gjeta dhomen dhe pastaj te ngel pa gjo. Kshu qe per siguri meglio puntare te albanezet/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

pashe qe kan pyt ca tjere para meje pranaj s'po pys hiç

irene

Primus registratum

kur vjen ora per caj dhe nje kamomil eshte ok

nga cfare jeni sugjestionuar se fundmi ???

VoGeLuShI

Primus registratum

un nuk e di si jane ne siena por nuk besoj te jene kaq raciste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

green tea...nuk me pelqen...

mall per nje person qe kam kohe qe nuk e shoh...

mqse jemi tek malli ju pelqen ajo poezia "mall" e kadarese???

irene

Primus registratum

e lezetshme eshte po ca e konsumuar

po i bej copy paste pyetjes sime me siper:nga cfare jeni sugjestionuar se fundmi ???