Prit e Hidh 3

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

nje kengetar arberesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ke njohur ndo1 arberesh???
(une po dhe me thonte qe shqipja e sotme eshte sh e shemtuar) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

LUANESHA

Primus registratum

me thene te drejten kam njoh nji gru arbereshe
qe me thoshte se shqipen qe flasin ne sot ajo nuk e kuptonte...
sa gjuh te huaja flisni?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

dy e treçerek... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

duhet ti japim leke lypsave?

alinos

Forumium maestatis

jo, sepse eshte sikur te votosh pro skllaverise. Paguaje per nje sherbim me mire, qofte edhe sikur te te derdhe plerat cdo mengjes, apo te te fshije shkallet.

besoni tek dashuria e pakushtezuar?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

besoj, po kot, e di qe besoj kot...

Si thuhet kur ke besim dhe shprese...por e di shume mire qe do mbetet vetem e tille? Endrra me sy hapur ndoshta, qe na bejne te zgjohemi çdo mengjes dhe te rifillojme çdo dite nga e para?

VoGeLuShI

Primus registratum

ksaj i thone te genjesh veten me duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

kur kalon nje femer e bukur meshkujt thone uhhhh ca p****i

mund te thuhet uhhhhhh cfar k**i kur kalon nje cun i bukur??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ala

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">besoj, po kot, e di qe besoj kot...

Si thuhet kur ke besim dhe shprese...por e di shume mire qe do mbetet vetem e tille? Endrra me sy hapur ndoshta, qe na bejne te zgjohemi çdo mengjes dhe te rifillojme çdo dite nga e para?</div></div>

te pakten te besosh dhe te shpresosh ne dicka eshte vertet prova qe ti jeton ende menderisht,qe mendja jote eshte e gjalle dhe perpiqet gjithmone per me te miren.

perse duhet te presim,edhe atehere kur e dime qe smundemi?

Adile

Primus registratum

pertoke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
I hidhen veze pastices?/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Adile

Primus registratum

kur kam kohe dhe deshire... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Do bej neser pastice po s'isha shume e sigurt per vezet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Te shijon pasticja?

VoGeLuShI

Primus registratum

ja kam harruar shijen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

tani qe ma kujtove eshte gjeja e pare qe do i kerkoj mamit kur te kthehem ne shqiperi...gjithmone pas kukurecit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

di te besh kapele partizani me flete punedore???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

di te bej kapele me leter...me fute ne pune shpirt se sapo e mbarova...letra duhet katrore... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nuk kam vullnet per disa gjera...psh per te mesuar si behet triko...ose çdo lloj pune dore me gjilpere e shtiza... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...sa me larg meje...

ju ndodh te harroni gjera te rendesishme?

VoGeLuShI

Primus registratum

sa te duash...duhet te mi kujtojne 1000 here gjerat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

si doli kapelja??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e drejte doli...pak e vogel...

ju pelqen te prefeksiononi gjerat qe beni?

Guest

Me pelqen, aq sa behem e bezdishme ndonjehere.

Ndikon koha ne dembelizmin/gjallerine tuaj?

VoGeLuShI

Primus registratum

sh pak per te mos thene aspak...edhe pse gjithmone ja ve fajin kohes per humorin e keq

ju tremb e nesermja???