Prit e Hidh 3

Timi

Valoris scriptorum
Re: Prit e Hidh 3

Ktu ku jam un jo shum biles koh shum e mir. Shpresoj te mbaj edhe per neser me shku ne plazh.
Po ju ca do boni neser?

bebi

Primus registratum

tushhhh mos e permend cortinen se kokrra kokrra mishiiiiiii

jesolo thuj se aty jan njerzit si miza e s'bahet qef /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

cortina e' mio amor

bebi

Primus registratum

timi, lignano sabbiador, meglio /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif si velipoja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

lo so una volta ci andavo pure io lì ma i miei parenti vivono a Bibione.
Conosci almeno Bibione?

bebi

Primus registratum

mi chiedi se lo conosco? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

hihiihi

nejse, per plazh s'me merr malli.
me merr malli pak per jesolon naten, kohen e adoleshences kur udhetonim te shtunave ne darke per te shku te AIDA... ehhhh

me merr malli per cortina, e lago di misurina... per dolomitit ne pergjithsi

LUANESHA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Timi</div><div class="ubbcode-body">Conosci almeno Bibione? </div></div>
certo 7 km nga lignano sabbiadoro,
neser koha eshte
e mire?

Timi

Valoris scriptorum

Neser ne plazh eshte e mir /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Ne udine do jet e vronjtur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ca do besh neser?

Timi

Valoris scriptorum

Un mir mir flm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif me duken diten njelloj kur kam pushime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif vec e vetmja gje qe kishte merkat sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ti cbere interesante?

LUANESHA

Primus registratum

un sot jam qu ne oren 10-20 dola me ba colazion,masnej isha per drek nga nji shoqe imja,po ne udine,tani do ik te haj gelato ,nutella e carramello,gustot e mia ...

cila muzik ju pelqen?

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif degjoj shum lloje muzikesh por me shum degjoj blue /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Nuk me pelqen jazz lirika e techno house pa asnje lloj kuptimi.
Sa e vlereson muziken nga 1 deri ne 10?

Timi

Valoris scriptorum

po por jo te gjith /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ke ndonje kengetar te preferuar?

Timi

Valoris scriptorum

Me pelqejn shum kengetar Eros Ramazzotti, Zuchero, Vasco Rossi, Laura Pausini, Gianna Nannini, Battisti, Adriano Celentano, Mina etj edhe grupe te huaj kam shum po nje grup legjendar qe me pelqejne te gjitha kenget ja The Queen.
Ke qen ne ndonje koncert live?

LUANESHA

Primus registratum

po me 16 korrik te muajt kaluar ne padova kam pa koncertin e
G MICHAEL...mduket se e kan anollu koncertin e vascos ne ud,un po iku tani .ciao a dopo
Ke machine?