Prit e Hidh 3

Guest
Re: Prit e Hidh 3

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Nje djale qe me dhuron trendafil ne takimin e pare...eshte shume fallco dhe shume trap. Ka pa shume filma. Pike. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Nuk jam djale por po te me puthte nje goce qe ne takimin e pare do isha shume i kenaqur...do kisha arsye /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif e para nuk do mundohesha shume per te kaluar nje nate me te sepse çdo gje eshte ok deshira do ishte e perbashket...e dyta do mendoja se eshte femer pa komplekse debile ne koke...e treta do mendoja se eshte e sinqerte dhe ben si ti vije nuk ka paragjykime...

ka ndonje mendim çuni ketu qe te jete dakort me mendimin tim prej femre qe ve veten ne pozicion mashkulli? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Qerratai

Primus registratum

Dmth une qe s'dhuroj kurre lule qenkam origjinal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ... dhe ne momentin e pare qe do i dhuroj, do behem i VECANTE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Persa i perket opinionit tend prej femre ne rolin e nje mashkulli, kur dy njerez dalin bashke per tu njohur, puthja me duket nje kartvizite teper e vlefshme. Edhe ajo e vjedhura...

Flisni ne dialekt apo shqipe letrare ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

i flas te dyja...

jam me e ditur?

çfare preferoni nje vajze qe flet ne gjuhe letrare apo nje vajze qe flet si e "forte"?

Qerratai

Primus registratum

Patjeter, cdo gje qe njeriu di ta beje "edhe ndryshe" (pra ne dialekt, apo letrarçe, njesoj eshte, 2 menyra jane) e ben njeriun me te ditur.

Zeri i nje femre ka shume rendesi per mua... edhe dialekti. Sidomos ka ca dialekte apo gjuhe qe duket sikur jane te krijuara apostafat per amshimet dhe renkimet gjate seksit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Tabuja me e madhe qe keni thyer ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

se di duhet te mendohem...

meqe ishim te gjuha...ke pershtypjen se gjuha qe flitet aktualisht (ne shqiperi)...eshte shume e rrumbullakosur, pak si me shume naze, pak si e kopjuar?

Preferoja ate qe flisnim me perpara /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Caldera

Primus registratum

ku di une ..skam vene re ndonje ndryshim te dukshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Cila ngjyre eshte ne Mode kete vere?

Timi

Valoris scriptorum

jo se po pres te ikim bashke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif baby /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Je nxi naj cik?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo as i çik

ka meshkuj qe preferojne te bardhat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

olololol

Primus registratum

Une i kom vdekje te ulin "morali";)

Kane patur gjoks dhe nuk binte ne sy ne kohen e Enverit apo e kane me te zhvilluar keto te sotmet ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

them se keto te sotmet duhet te jene te zhvilluara... sa keq per "moralin" o Bab... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

i largoheni valeve negative qe mund t'ju sjelle nje person?

olololol

Primus registratum

Hahhahaa eh morali /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Varet nga shkalla e negativitetit te ati personi po qe i njohur nuk shmangem/largohem.

Nje dite ideale per ty do ish : Pershkruaje ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

plot me diell, plot me ngjyra, plot me drite, plot me dashuri dhe plot me embelsira /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

a thua do lodheshim me nje dite te tille?

Caldera

Primus registratum

Dahlia* Asnjehere

Zgjimi ne oren 10. Marr makinen dhe i ze dyqanet me radhe duke mos menduar sa lek prish. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Shkoj per drek ne nje restaurant te shtrenjt me pamje nga deti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif dy ore plazh ose shetije buze liqenit, pas shetitjes nje masazh ne wellness, ne mbremje salsa tanzen.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ky eshte varjanti solo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Ke kenduar ndonjehere karaoke?

olololol

Primus registratum

ne dasma po e kam qef tja kap naj konge por dhe neper shtepite e fisit kur mblidhemi per gezime une e daja ja marrim kenges

Ca perfaqson per ty ai nick qe ke ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

karaoke...pak here...dhe me turp...me pelqen te shoh te tjeret qe çirren si mos o zot...e qe e mbajne veten per kengetare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

nicku...asgje nga personaliteti im...me pelqen veshtrimi i kesaj goces...prandaj...

po ty te pelqen te rrish komkryq e?

olololol

Primus registratum

jo kom hap se ne me xhinse jemi skemi ca na del mos u bazo ke foto se ke te tjerat hapem shume ( jo se jom i forte po me nejt lirshem lali )

ca do me pi ne kete moment ?

Caldera

Primus registratum

Lymi* me beso asgje. Kemi pas drek te rende sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

E kam ndyshuar cik por ideja erdhi nga nje program ( AqQA -paraqitje grafike e te dhenave kimike etc)me te cilin kam punuar veres qe kaloj.

Di kenge popullore?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kenget popullore i kam harru pak...

nje çaj a ka se eshte fresk ke une...

kur te vendosni te vidhni nje banke a me merrni dhe mu te grupi?