Prit e Hidh 3

irene

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

ncuk, ende

me shume duroni vapen apo te ftohtin ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Nje pikture qe kam pat te varur nje here e kohe ne mur ..por se kam gjet te materializuar askund 100%

Perralla e kesulekuqes?

irene

Primus registratum

me kalimin e kohes kam filluar te bej nje konfuzion midis asaj hirushes dhe borebardhes, po shume shpejt do i rikthehem te qartesoj idete

e kush eshte perralla e preferuar ???

Timi

Valoris scriptorum

Mundohem me ate qe kam mundesi, mrekullirat smund te bej. Meqe ra fjala. Beson tek mrekullirat?

KoDoShi

Primus registratum

Deri tani nuk ka ndodh ndonje mrrekulli perpara syve t'mij qe te besoj, kur te ndodhi dicka e till do te di te shprehem me mir.

Ke cilson si 'mrrekulli' ti ?..

Timi

Valoris scriptorum

nje gje qe nuk ndodh dit per dit por pikerisht nje ne 10 vjetesh.
Je besimtar?

Timi

Valoris scriptorum

Un jam ne menyren time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Sa per rrecetat kam mesuar nje torte me gjiz shum e mir /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Han shum embelsira?

ladouce2005

Primus registratum

po, por ato me gjize nuk i kam me shume qejf
ne c'menyre te cuditshme mund te jesh fetar, se jam kurioze? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Timi

Valoris scriptorum

me kuptimin qe besoj ne menyren time qe ka nje gje masheshtore (se e quajne zot o allah se dij) e falem ne menyren time gjithashtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif Po ti ne cfar beson?

ladouce2005

Primus registratum

ne vetvete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
pse do t'a dish? apo ndoshta konvertohesh dhe ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif jo jam kurioz me njerezit qe sbesojn fare por ti beson ne vetvete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Mendon se ka shum si ty?

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif merzitem pak po meqe me puthe po te fal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
cfar do hash per dark o drek ne vare se ku je? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Timi

Valoris scriptorum

jo fare vera sme pelqen. Nganjeher ndonje birr. Po ti ca vere pin te kuqe o te bardh?