Prit e Hidh 3

tola77

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

jo eshte pak a shume e ngjashme me tenden (nuk ka nuk mundem , ka dua apo jo.)

ke sekrete ne jete?

KoDoShi

Primus registratum

Sigurisht, kuadrot qe jane me portrete njerzish me terheqin me shume.

Ndonje piktor qe te ka ngelur ne mendje(nga pikturat e tij flas) ?..

VoGeLuShI

Primus registratum

botticelli dhe caravaggio

si po shkojne pushimet???

kodushi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

KoDoShi

Primus registratum

Pushimet priten t'jen te bukura, kam bo ca plane t'miat(ishalla m'dalin) duke fillu qe nga dta 15 korrik, qe do m'japin dhe leje k'to te punes.

ti, nga pushimet ?...

paske ndrru edhe "rrobat" pale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif , me'zi t'njofta me k'to t'rejat...c'ne ky ndryshim ?..(gjithmon, nqs me lejohet me t'pyt)

VoGeLuShI

Primus registratum

pas provimit te sotem kam edhe 3 te tjere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-argh.gif keshtu qe pushimet per mua nisin ne date 17 ne darke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

plane kisha bere edhe une por s'me ka dale permesso-ja kshu qe ka sh mundesi qe pushimet t'i bej ne shqiperi...nje pjese te pakten...ne fillim te shtatorit kemi menduar me shoqerine nje udhetim ne Sardegna...kaq per momentin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

robat e reja i vesha se per dy jave kam ditelindjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

nga ti c'kemi ndo1 te re???

Hellena

Primus registratum

Ic mire ja shtyje ..lol

Kur e ke ditlindjen ti mo ? na thuaj qe te urojme qe tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

s'ben mire thoshte gjyshja ime...kshu qe prit edhe 17 dite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

je sensitive??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Hellena

Primus registratum

e pse sben mire .. gjyshja jote sdinka fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ..

Po jam shume per ty kam nje parandjenje te mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Cokollata juaj e preferuar ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif