Prit e Hidh 3

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prit e Hidh 3

personi i fundit qe ma tha...ishte mbreme...kuptohet qe sedres time i erdhi shume mire...sidomos kur vjen nga nje mik goxha me i madh se une, jo vetem ne moshe por edhe ne plot aspekte te tjera..problemi eshte se une nuk e besoj...

mosbesimi te vetja ka lidhje me edukimin, me femijerine apo me formimin? me mungesat apo thjesht me shenjen perkatese te horoskopit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Sirena

Primus registratum

Me ben...

Dahlia, s'ka lidhje me asnje nga keto...eshte thjesht kamuflim i deshires per te qene ne qender te vemendjes, per te pasur apo degjuar me teper...vazhdimisht e vazhdimisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ju dhe te qenurit i/e thjeshte?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po jam mjaftueshmerisht e thjeshte...luksi me i madh eshte te jesh i/e thjeshte...te pakten per mua...

çdo gje mund te blihet sot?

ana karenina

Primus registratum

Ma lehteson shume jeten, ne pamje te pare te pakten.

Jo, nuk blihen dot te gjitha, zhargon i pakuptimte me duket!

C'te bezdis te personat e koklavitur menderisht?

Sirena

Primus registratum

Per fat te mire jo...(akoma jo)

Asgje, perkundrazi me terheqin...por vetem kur te japin nje mundesi qe ti c'koklavitesh ama /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ju dhe sakrificat?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

perveç faktit se ata bezdisin veteveten me pyetje te pafundme mua s'me bejne asgje...

sakrifice...s'me pelqen shume kjo fjale...bej po...mundohem te bej sa me pak sakrifica...

e kisha fjalen per vlerat e parase ne shoqerine e sotme...

mendja para shpirtit?

Sirena

Primus registratum

Ciao Dahlia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Njerezit e veshtire (jo ata delirante) zakonisht me terheqin si me magnet, por jo deri ne ate pike sa te filloj te ndjej lodhje.

Si eshte koha sot nga ju?

PS. Ciao dhe nga une.

ALTIN

Primus registratum

Mir duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ka ngelur njeri ketej? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

po ...

frojdi ka thene, arrita te zbuloj cdo gje pervec se cfare duan femrat, shume psikologe ashtu si frojdi mendojn se kjo ndodh sepse femra se di as vete se cfare kerkon......
por gjithsesi dhe sot dhe gjithmon femra do jet mister, femra mban gjithmon sekrete brenda vetes, ka gjithmon dicka per te fshehur, sado e sinqerte te jete si natyr, mbetet femer dhe si e tille fshehtesia eshte tipar i saj i lindur ..

E di ti Altin cfare duan femrat ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

E vertete ajo qe thua Caliente. Doja vec te dija dicka: ne ate te fshehuren sa sinqeritet ka? Apo eshte nje reagim vetvetiu?

Hellena

Primus registratum

Sinqeritet ka kur ekziston nga te dyja palet ...po duhe te jete compatible .. foli dhe ekspertja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Sa rendesi ka pamja e jashtme?

Timi

Valoris scriptorum

Per mendimin tim ka shum edhe se shum njerez thojne qe ska e thojne vetem per tu ttreguar me te sjellshem ose me human :)Ca keni honger sonte?

ALTIN

Primus registratum

Ku e ke pyetjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Temp me e nxehte qe keni perjetuar ne vere?

tushi

Valoris scriptorum

20
te kam thane q1 per matematike jam njish /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

landa ku keni kene ma dobet (une ne muzike)

Hellena

Primus registratum

te asnjera ne vecanti , tek te gjitha isha mire ne pergjithsi , pervec fiskultures e kisha shume inat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Lije ndonjehere oren ti nese po .. ku shkoje ?:)

cufi_bardhit

Primus registratum

per dite.
ne klas 6 - 7 - 8 shkoja ne bilardo.
ne vit te 1 - 2 nuk lija oret por ditet, rrija rrugve. Pervec ramazanit qe e kaloja ne xhami.
ne vit 3-4 neper kafe me shoqet e klases. madje pothuaj nuk e shihja deren e shkolles pervecse ne pushim te madh sepse gjuja 1 vajz qe sdilte nga kafja kjo.

a keni rene ndonjeher ne dashuri me ndonje mesues/e ?

Timi

Valoris scriptorum

kur isha 8 vjec /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif po ti sa vjec ishe kur dashurove per her te par?