Prit e Hidh 3

mozaiku

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Une du me shku me taku noton ne burg... po i coj edhe te falat e tua me ate rast /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

U bo tre dite Londra Lipso...:D

Ca do veshesh, se s'me je pergjigj akoma...

Ejjjj si s'me ka ra rasti me pa asnji dipllomim ne Shqiperi! S'e kam idene si behen... do na vesh ca foto neser?

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahaha ,skam pare lajme fare se kam qene tere kohes me amoren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

coja coja te falat po jo me teprice se mesohet keq ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

per te veshur do vesh nje kemishe te bardhe qe do e fus brenda fundit trecereksh te zi edhe nje pale sandale me taka te larta.Per momentin kto mendoj se do vesh,deri neser se di sa her do me ndrohet mendja.

Foto ve une,po jo neser ,se neser behet vetem mbrojtja e diplomes,ceremonia behet ne dt.13 bashke me mbremjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hajt edhe 100 pra Lipso /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif.

U rrit edhe goca u bo për burr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Hallall se ja hudhe menderes (bythës do thoshte Nota).

Po sa je zhduk edhe ti mi goc? Si s'ke hy fare knej as me kërku men jo?

mozaiku

Primus registratum

Lipso, ika une ... hajt bofsh qef neser... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
E bofsh komisionin me fol me vete... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Salut Kondre! S'kom kohe sonte per mesim te ri.... :p

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kondre te mori malli? Po te te kishte mare do ma kishe fut nje pllaq plluqe tashi nga ato te tuat qe te mbysin fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

kam qene me pune Kondre...kam ndru shpi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo mit se kur ke koh pa u pa do içik sa t'nrofet muhabeti.

Ku e ke mor shpin e re?

Mozi, e lejm msimin sonte, kalojm drejt e n'aksion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

P.S. Lipso

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

he pra mooooooooooooooo kshu tkam qejf un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

e kam mar afer shpis svjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ty si tkam iher? engjellin e vogel si e kam? ma puth cik aman /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh, do m'iki për 2 muj anej nga anët tuja.

Po shpin e vjetër ku e ke pas ti mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

te rruga elbasanit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif nqender mo aman :p

ku ca vendi do e sillni? si do rrish dy muaj pa engjellin ti more ncncn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

N'Tiron n'rrug t'Kavajës më pra mo. Eh si do rri un 2 muj vetëm. Jet beqari mi ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif.

Pse kom pas përshtypjen un se ti e ke pas shpin diku ke kinema Agimi?

^^MIA^^

Forumium maestatis

ke pas pershtypje gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Mir pra mo se ktej ka edhe plazhra ndaj tpyta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ec aty do ja luke fene me beqarine ee ...sa tvi nusja se pastaj e djeg ne ball shamine e beqarit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça feje do i luj mi. 9 vjet martes kom harru si o beqarlliku. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

A t'njel hatri sikur mos t'rrij mo ktu una?

ALTIN

Primus registratum

Mir e bo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Shikoni endrra me sy hap? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mbreme shetita deri ne qender...hengra jashte, qyteti eshte pak i çuditshem te dielen ne darke! kane filluar netet e Strasburgut...spektakel per turistat zakonisht...por bente qe rreth katerdrales te degjoheshin tingujt e Bethovenit...jo keq...

momentet jane te paperseritshme? çfare rendesie ka ti kesh ne kujtese kur e di qe nuk do perseriten me? per tu ndjere mire ndoshta?

ana karenina

Primus registratum

E para: po
E dyta: te zgjatesh kenaqesine
E treta: per tu ndjere mire po dhe keq, ne jemi specie te tilla qe dhe e keqja na jep kenaqesi!

Mbledh kujtime nga vendet ku shkon? Keshtu vogelsirash tip zbulurimesh, hartash, suvenire e kam fjalen.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po...mbledh...harta, kartolina... gure..shume gure kam ne shtepi...

ju duket here pas here sikur keto souveniret (jo te gjitha) sa me shume kohe te kaloje aq me shume zbehet ne kujtese vendi apo rruga apo ngjarja? Aq me te parendesishem behen?...Edhe kjo duhet te kete lidhje me forcen e momentit te perjetuar ne çaste te caktuara...