Prit e Hidh 3

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

Moz si kjo akullorja ka edhe nje tjeter qe quhet Nirvana /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Gje tjeter ska dal ,jo per gje po dhe vet skam qene shume verdalle neper tirane..
Une per vete do marr se shpejti nje beb Mozzzz..do iki ne budva te ble nje qenush bashke me amoren time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Kur te rritem dua 2 ose tre femije ,me shume JO /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Noto kjo akullorja eshte me tas ndaj e ha me lug ama kur vjen puna te fundit i fus nje te lepime keq fare : /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

Ca te sjell ne mendje lepirja e akullores? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Po whisky ku eshte keshtu, apo do me pas 1 tjeter te vogel?!

E lepimja e akullores me kujton kalamojt e vegjel, qe u rrjedh akullorja neper duar e krahe dhe i fusin nje te lepime edhe krahut me ate rast... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Pse n'Budva qenin keshtu?!

notorious

Primus registratum

me qenë i sinqert deri n'fund...

pallën n'goje LiPS... po ju paskeni kap megjithmen muhabet akullore

paskam kenë jashtë temës... pardon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

mos ma kujto whisky-n se behem shume keq... ma vodhen kur nuk isha ne tirane... se ke idene si jam bere.. tani dua te marr nje tjeter dhe ne budva eshte me lire dhe gjen rraca te bukura e te vecanta ,ketu ne tr eshte shume veshtire..

E more vesh qe kam nis te bashkejetoj? :p

mozaiku

Primus registratum

Jo....
Po ti fol mi e poshter... pranaj paskan thone qe je fejuar... hajt urime se si martese eshte bashkejetesa...

Si e keni shtepine, ku e keni shtepine? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Jo per gjo, po 1 komplet pjatash po ta sjell une kur te vij per vizite... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Notos kerkoi gotat e shampanjes... :p

notorious

Primus registratum

uaaaaaaa e kush gatuan...? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

shef ti... humbi wiski, të doli gjys fati, imagjino me t'hum mami /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahah jo jo me kishte dale fati qe kur e kisha whiskeyn tim...

per te gatuar Ai gatuan shume mire..une sdi e pranoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ti ca ben si je? ke ndonje plan andej nga ishe vjet?

mozaiku

Primus registratum

E shef Notooooo, e ka shkrujt Ai me "A" te madhe.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Eh dashuria , dashuria ...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Normal moj, eshte germa kapitale e jetes sime private :p

me thoni ndonje gje,juve ckeni ber...une te henen kam mbrojtjen e diplomes ..me ka dal shume interesante tema..kur ta mbaroj ndoshta do e hedh edhe ketu ta shifni iher. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

notorious

Primus registratum

jo LiPS... do emë nga Tetori kët vit me kismet

më kan dhon arrest qyteti ktu ku jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

as detë vetem pishina kët vit...

ç'dashuri mi Mozaik... ajo është konsumuar me koh, ja duro nga Shtatori, kur t'thotë LiPS, që jam kthyer te mami se ''Ai'' as piatat s'lante /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Gjithe keto lajme te mira Lipso... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Hajt suksese te henen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Dmth ti tani po shkruan nga shtepia e re apo jo?

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahahhahahaha noto me shkrive..vallaj as vete se di si po rezistoj edhe tashi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Moz nga shpia e re /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif nuk eshte ndonje shpi me luks te madh eshte e vogel por e dashuroj sepse ka gjithcka dua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Noto kush ta ka vene arrestin e shpise eeeeeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif mqeke palos dhe ti mduket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Mozz po ti cke bere ndonje gje? do na vish sivjet kteja?

notorious

Primus registratum

un kot ja futa... po qeka feju megjithmen kjo, ajt me hajër /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

po noi fqinj t'hajrit LiPS... ke piketu no nji aty...?

pytje sa mos me dal prej temes...

^^MIA^^

Forumium maestatis

noto sjam feju me jo..vetem se jetoj ndonje dite edhe me A-ne time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

fqinj jo akoma..ne fakt poshte shpise kemi ca goca kosovare studente ketu qe jane shume te lezetshme edhe ky amoruci im gjoja si me stil kur nden rrobat rrezon ndonje peshqir poshte te tarraca e atyre qe te shkoj me vone tja marri ,po kush po e le do thuash ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ti sme the kush tka ven arrest shpie /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

notorious

Primus registratum

keq muhabeti peshqirit... stë dija xheloze un ty

pastaj t'pyta fqinj per ty t'kerkosh noi dorë kripë kur je pa atë n'shpi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

un n'arrest... se m'kapën me një biçiklete t'vedhme LiPS lol

kët verë sjam n'Albania jo do vij nga Tetoti me shprese t'zotit

prit ti... mos ngil shtatzane se 3 muaj jan ERDHA /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahhahahhaha ,nuk ngelem jo ,ndaj po marr qenin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
une sjam hic ne krahasim me Ate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

hmm skam fqinj jo se tgjith shofin punen e vet..jane kshu si amerikan me demek..

keq tpaskan kap :p ca ngjyre e kishe bicikleten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

notorious

Primus registratum

ika un LiPS... t'uroj gjojna t'bukra sinqerisht

e mos mer kot kur zihesh n'shpi per i pjat t'thyme se ju bien që ta mbani me dorë si ti e Ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

humbje kohe jo për gjo lol

ika notën...

notorious

Primus registratum

vdes un për ato fqinjët që shofin punën e vet...

ta japin pa ja kërku hiç lol

biçi...? për ty rezikova vallaj me ta bo dhurat po m'doli huq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

her tjetër po hë... do grabis një anije t'bosh dasmën /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

notën o t'pa gjumë...