Prit e Hidh 3

Erind

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

elsa, e ke parasysh vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif edhe cokollat edhe akullore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

poster, e kaloj me nje birre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

jeni lare ne keto festa (pishina party)?

Erind

Forumium maestatis

su lava mi lal se thashe po tallnin menderen dhe si mora rrobat e banjos, por me kane ber aq zili /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

ca do me sjellesh kur te vish?

Erind

Forumium maestatis

me cokollat dhe akullore

tu sai, un po di pasta fresca e molto mozzarella di bufala!

filmi fundit ne kinema?

Dotesa

Primus registratum

sai che non e' piu permesso portare la mozarella????!!! ma flaken para nja 10 ditesh. bleva edhe le treccine di mozarella di caserta.
une pashe mbreme kodin sworfish...o i gje e tille.

ben shume vape?

ALTIN

Primus registratum

Vape /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Akullore apo kasate doje tani? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Une plasa per vete...apo s'kam dhe per te mesuar. 10 min mesim 1 ore pushim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Dush te ftohte?

Dotesa

Primus registratum

para 1 jave o 10 ..dhe pata nje indigestione qe akoma se kam marre veten.

ju pelqen sallata me oktapod?

ALTIN

Primus registratum

Me akull /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Lenda me e pelqyer ne shkolle? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Ti pergjigjem ca pyetjeve k'tu s'do ishte keq...
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

1(Scept)- edhe ndodh, por pa vet'dije... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

2(Ersi)-Piratet e Karaibeve 3, ishte gallat, sidomos kapiteni Xhek Sparou e qan me lot rolin qe lun. Sidomos ajo pjesa ne fund fare kur i thote shokut t'vet ma hudh i cik kapelen, per ti then prap qe t'shonte ta merrte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif (kush e ka par si film, e do ti kujtohet, esht pjes gallat)

3(Lara)- Hmmm, para nja dy javesh ne mos gabohem, ishin per t'lepi gishtat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ...vecse pak shtrenjt te servirura neper lokale 17 mije lek pjata /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif .

4(Elsa.)- Vape e tmerrshme...s'mushesh do me frym, aq vap ben.

5(Altin)- Kasata, ti than dhembet, kurse akollorja shkrihet me shpejt...dilem e modhe per mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Per ku e ke prer bileten kete Vere ?...

ALTIN

Primus registratum

Per ne pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ku do te doje ti kaloje pushimet? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Sirena

Primus registratum

ne det...mundesisht te nisesh pa u organizuar, qe ne pike te mengjesit, rigorozisht pa perdorur ato gjerat qe quhen...hmm si dreqin quhen...ato si tip krevatesh per tu shtrire...thjesht nje cader, ne pamundesi nje carcaf te bardhe te kapur ne te kater cepat me kallama edhe te besh nje llokocitje qe ne mengjes qe te te dale mire gjumi nga uji i ftohte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

E keni vere re qe nuk ka me guacka ne breg te detit?

ladouce2005

Primus registratum

bregu ku shkoj une eshte oqeanik dhe c'nuk gjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
do ndonje guacke nga tonat ti?

Sirena

Primus registratum

dua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ... dikur kur kam qene femije i beja koleksion

nuk ke frike te lahesh atje ne mes te oqeanit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif