Prit e Hidh 3

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prit e Hidh 3

jo...asnjehere dhe i kam aq te trasha sa te gjithe me therrasin Brezhnjev...e ke parasysh si i ka pas vetllat ai? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kur komshinjte bejne feste keni guximin te veteftoheni? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

....pse skam pune tjeter une...??? jo mi boj i feste konkurente kshu qe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

rendesi ka gjithmone cilesia dhe jo sasija ??? te sigurt???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

vallahi Pink te leku ka rendesi sasia...s'me intereson a jane te pastra apo te perthyme cepash...a jane bo me leter me cilesi te larte a me leter qe i pershtatet mjedisit...SASIA! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

çne pyetja? ke gjet noj thes te keq e te lagur ti? dhe po mendohesh? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...pppffff ta kisha gjet, ti mendon se do bosha kshu pytjesh idjote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ...jo jo sdo kisha skrupuj, se sme ka lene mendja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

sikur te ishin pare shume te pista...drog, prostitucjon etc ...prap do i pranoje ti ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hem pyetje e veshtire...se di... do me pelqente te me binte nje thes kshu pa njoft e pa dit...po me ket prostitucionin...them se te ngecen ne fyt, mos 1 here...1 here /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

ej s'ke pyetje me soft mi?

pinkparadise

Forumium maestatis

...ncuq...me frymezoi Zogu me ato ********* qe tha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

do bojm naj hold up ne banke ne atehere...naj versjon si Oscean 11-12-13 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e po kam pa vetem 11 se di a do na eci...

a ke nje deshire te çmendur per te dale tani? direkt,ne kete moment?

pinkparadise

Forumium maestatis

...ncuq...preferoja te isha me naj verande, tu pi naj gjo, me muzike edhe gallata /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nuk jane te gjitha mbyllur tani andej nga ty...pervec kishes qe eshte gjithmon hap ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo mi... ça mbyll...edhe ate akulloren mund ta kishim ngrene me vertete mu ne bythe te katerdrales biles /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ke naj rruge per ketej ti me kamionin tat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ncuq, e kam lon ate, kam fillu biçkileten... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

lejohet biçkileta ne autostrade ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif se ndryshe i bi me ardh atje per nja ca jave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps: mqse ra fjala, po ha nje akudhore duke menduar per ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif hajt gzuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahah jo po hajde me Stop...

ii po pse mi ma kujton se kam aty nje "haagen dazs" dhe s'po doja te filloja se pa ja nxjerre fundin nuk luj venit...

hej gjerat e bukura zgjasin vertete pak apo na duket ne keshtu?

pinkparadise

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif ...zgjasin gjithmon pak fatkeqesisht...

pse les noix de pecin...quhen de pecin??? :s vijne nga pekini /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

them se po...

mos me thuj qe po hame te njejten akullore... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ej nuk do flesh sonte ti?

pinkparadise

Forumium maestatis

...les grands esprit se rencontrent ...toujour... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ncuq...per momentin jam qiqer...apo su shkelyva ne tu honger /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ti kur do qarkullosh nga krevati??? do m bosh i b.... ven ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pink me duket se jo...nuk vijne nga Pekini...sepse nuk shkruhet PEKIN...po vijne me siguri nga Pecan... dhe kete nuk e di ku eshte e se ça eshte... ndonje lloj arre... di vetem qe eshte arre e kuqe...

ju pergjigje pyetjes ti se po pres te me ftosh per te fjet me ty una?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahaha si qenkemi ne sonteeeeeee hahahahahaha ok i byth ven ti e meriton... me shume biles...

te krevati jot apo i imi?

pinkparadise

Forumium maestatis

....shpirtrat e medhenje te thashe....gjithmon takohennn....pa piken e dyshimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ke i joti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif se o mo i rehatshem... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ej, po degjo nje nga ato kenget qe kishe fut aty ke kenga qe po digjoshe....po me kujtohet ketu e para 9vjetesh ...

jeta e nates, eshte vetem per lakuriqet e nates apo...????

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

edhe per lakuriqet e dites...nese ka...vetem se nuk shohin gje fare diten...

kenga e fundit?...s'ka mundesi!