Re: Prit e Hidh 3 nuk e mbaj mend dhe aq por me duket deri nja 10 vjeçe... po ty ?
zoulou ElB@S@N 21 Apr 2007 #5,201 Re: Prit e Hidh 3 nuk e mbaj mend dhe aq por me duket deri nja 10 vjeçe... po ty ? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 nuk e mbaj mend dhe aq por me duket deri nja 10 vjeçe... po ty ? /pf/images/graemlins/grin.gif
S Scorpion Guest 21 Apr 2007 #5,202 Re: Prit e Hidh 3 aq dhe mua mbase dhe 2 a 3 vjet me heret. Ti patriote, kur do besh nje vizite nga qyteti yt?
Re: Prit e Hidh 3 aq dhe mua mbase dhe 2 a 3 vjet me heret. Ti patriote, kur do besh nje vizite nga qyteti yt?
S Scorpion Guest 21 Apr 2007 #5,204 Re: Prit e Hidh 3 Deri ne mes te korrikut po /pf/images/graemlins/laugh.gif Do kem nderin te te takoj? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Deri ne mes te korrikut po /pf/images/graemlins/laugh.gif Do kem nderin te te takoj? /pf/images/graemlins/grin.gif
zoulou ElB@S@N 21 Apr 2007 #5,205 Re: Prit e Hidh 3 nuk e di , ndoshta ... /pf/images/graemlins/laugh.gif nga e more vesh qe isha una (meqe kam ndryshuar emrin )???
Re: Prit e Hidh 3 nuk e di , ndoshta ... /pf/images/graemlins/laugh.gif nga e more vesh qe isha una (meqe kam ndryshuar emrin )???
S Scorpion Guest 21 Apr 2007 #5,206 Re: Prit e Hidh 3 E nuhata /pf/images/graemlins/tonguee.gif Po une ketu kam qene mi, te kam ndjekur, studiuar etj... /pf/images/graemlins/tonguee.gif Familja, femija, shendeti, humori mire?
Re: Prit e Hidh 3 E nuhata /pf/images/graemlins/tonguee.gif Po une ketu kam qene mi, te kam ndjekur, studiuar etj... /pf/images/graemlins/tonguee.gif Familja, femija, shendeti, humori mire?
zoulou ElB@S@N 21 Apr 2007 #5,207 Re: Prit e Hidh 3 po, po shume mire flm /pf/images/graemlins/kiss.gif(shpresoj gjithashtu nga ty ) po ti do dalesh per pushime ??? (jasht Shqiperise)
Re: Prit e Hidh 3 po, po shume mire flm /pf/images/graemlins/kiss.gif(shpresoj gjithashtu nga ty ) po ti do dalesh per pushime ??? (jasht Shqiperise)
S Scorpion Guest 21 Apr 2007 #5,208 Re: Prit e Hidh 3 jashte Shqiperise se besoj, por brenda besoj se po. Nga iku Caliente? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 jashte Shqiperise se besoj, por brenda besoj se po. Nga iku Caliente? /pf/images/graemlins/laugh.gif
A Anana Primus registratum 21 Apr 2007 #5,209 Re: Prit e Hidh 3 mmmmm, do dal Mos po ju nderpres thashethemet? Car jeni ju? Miq te vjeter?
zoulou ElB@S@N 21 Apr 2007 #5,210 Re: Prit e Hidh 3 jo ,jo jemi bashkeqytetare, ndoshta behemi dhe miq ... /pf/images/graemlins/grin.gif si ja kalove sot , mire puna ???
Re: Prit e Hidh 3 jo ,jo jemi bashkeqytetare, ndoshta behemi dhe miq ... /pf/images/graemlins/grin.gif si ja kalove sot , mire puna ???
A Anana Primus registratum 21 Apr 2007 #5,211 Re: Prit e Hidh 3 Mire puna, e shtyva edhe sot? Do punosh per wikend?
Q Qerratai Primus registratum 21 Apr 2007 #5,212 Re: Prit e Hidh 3 Jo jo, filloj pushimet kete fundjave /pf/images/graemlins/lol.gif Buke me gjalpe dhe me reçel apo buke me uje dhe me sheqer ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo jo, filloj pushimet kete fundjave /pf/images/graemlins/lol.gif Buke me gjalpe dhe me reçel apo buke me uje dhe me sheqer ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
zoulou ElB@S@N 21 Apr 2007 #5,213 Re: Prit e Hidh 3 jo, jo asnjehere ...shyqyr zotit /pf/images/graemlins/smile.gif po ti ??
A Anana Primus registratum 21 Apr 2007 #5,214 Re: Prit e Hidh 3 uau, buk me gjalp e me recel....iiii kush ma ka lepire gjalpin? Makarona me salc apo me gjalp?
Re: Prit e Hidh 3 uau, buk me gjalp e me recel....iiii kush ma ka lepire gjalpin? Makarona me salc apo me gjalp?
ala Forumium praecox 21 Apr 2007 #5,215 Re: Prit e Hidh 3 te dyja pastico me kima apo te thjeshte,me qumesht e veze?
A Anana Primus registratum 21 Apr 2007 #5,217 Re: Prit e Hidh 3 te thjesht si shpirt....iii dua pastice. speca te mbushme?
zoulou ElB@S@N 21 Apr 2007 #5,218 Re: Prit e Hidh 3 vdes ...fare te le thonje ne pjate ... he mo iku patrioti im ??? /pf/images/graemlins/frown.gif (scorpion)
Re: Prit e Hidh 3 vdes ...fare te le thonje ne pjate ... he mo iku patrioti im ??? /pf/images/graemlins/frown.gif (scorpion)