Prit e Hidh 3

Qerratai

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Kam nja dy vjet qe jam ndare nga shkolla... kishte shume kerkesa dhe une isha i dhene pas ca "te tjerave" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gatuani mire ?

ALTIN

Primus registratum

Pjata e pare mish i pjek me patate te skuqura me djath kackavall te pjekur + nje pjate me sallate jeshile pasi te haj kete:) nje pjate peshk te skuqur mir qe te kercasi ne goje:) e shoqeruar me vere te kuqe:) pjata tjeter qe haj un eshte nje miks frutash te prara bukur si banane, molle, dardhe, luleshtrushe, portokall, kivi dhe ne fund fare AKULLORE goja leng Yllka:)

Cmendon per dhunen ne familje?

tola77

Primus registratum

ka ndodhur dhe do te ndodhe derisa ta denoncojme ate qe e kryen. duhet te ndergjegjesohemi se edhe pse ndodh ne familje eshte nje krim,qe duhet gjykuar ne institucione te perkateshme.

ke ngrene dru femije?

ALTIN

Primus registratum

Jo /pf/images/graemlins/idea.gif

Po ti? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ALTIN

Primus registratum

Iku linja internetin /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Kishe shum pune sot? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

tola77

Primus registratum

jo ishte qete, do te te dergoja foto por kam ngateruar kartelen dhe kam kopiuar ate me foto personale dhe shtepine.
ti dergoj te enjte.

kishe nevoje per teknik?

ALTIN

Primus registratum

Jo sinjali iken nga qendra qe ne paguajme /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif (sikur e kemi per here te pare /pf/images/graemlins/grin.gif jemi mesuar) /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Cfar do besh mbas pune? /pf/images/graemlins/idea.gif

ALTIN

Primus registratum

Jo se e kuptoj /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ke ndonje feste keto dite? /pf/images/graemlins/idea.gif

ALTIN

Primus registratum

Kemi 1 majin festen e punetoreve qe lodhen duke pire kafe gjith diten /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
dhe ju nuk ngeleni mbrapa per festa:)

Shtepi ke ne Shqiperi?

^Res-Cogitans^

Primus registratum

vetja ime,shpija e t'gjithve /pf/images/graemlins/tonguee.gif ele imja-po.

objekti me i bukur ose me i dashur qe ke n'shpi?

ladouce2005

Primus registratum

objekt? nuk lidhem shume pas objekteve, njerezve me teper /pf/images/graemlins/wink.gif
mire je ti? /pf/images/graemlins/smile.gif