Re: Prit e Hidh 3 Oh, jo, sa hengra nje banane. Me mire me sens humori apo me edukate?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,961 Re: Prit e Hidh 3 Oh, jo, sa hengra nje banane. Me mire me sens humori apo me edukate?
T true confidental Forumium maestatis 17 Apr 2007 #4,962 Re: Prit e Hidh 3 Per te pir ..une sthem asnjihere jo ...... Ndoshta skishe ne mendje ndonji big joint ... /pf/images/graemlins/lol.gif Martini apo dicka me te forte akoma ?
Re: Prit e Hidh 3 Per te pir ..une sthem asnjihere jo ...... Ndoshta skishe ne mendje ndonji big joint ... /pf/images/graemlins/lol.gif Martini apo dicka me te forte akoma ?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,963 Re: Prit e Hidh 3 Me te forte. Martini eshte bere si limonate S'paska njeri tjeter per thashethuqe sot?
Re: Prit e Hidh 3 Me te forte. Martini eshte bere si limonate S'paska njeri tjeter per thashethuqe sot?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,966 Re: Prit e Hidh 3 tashi po çne me syze...? syze ste njofta
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,967 Re: Prit e Hidh 3 me syze pra si geek Kush te ka thene qe je predator?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,968 Re: Prit e Hidh 3 komshija /pf/images/graemlins/winkwink.gif po akoma si kam bo gjo... si thu ti... t'ja jap...?
Re: Prit e Hidh 3 komshija /pf/images/graemlins/winkwink.gif po akoma si kam bo gjo... si thu ti... t'ja jap...?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,969 Re: Prit e Hidh 3 hahha Jo, cun i keq. Mban kreher me vete?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,970 Re: Prit e Hidh 3 huu çputje... jo pse Jo e pse çun i keq...?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,971 Re: Prit e Hidh 3 lere komshien se sta ka me ate mendje qe e ke ti. Te fliet?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,972 Re: Prit e Hidh 3 jo sme flihet... un komshien t'lonme e kam... po esht ajo qe ka menie t'keqe po hatri modh i joti... ashtu do e boj, sdo ja jap çar ke bo noi gjo te bukur Shembullore...?
Re: Prit e Hidh 3 jo sme flihet... un komshien t'lonme e kam... po esht ajo qe ka menie t'keqe po hatri modh i joti... ashtu do e boj, sdo ja jap çar ke bo noi gjo te bukur Shembullore...?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,973 Re: Prit e Hidh 3 Bera floket. Heren tjeter ti nderroj ngjyren Car ngjyre?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,974 Re: Prit e Hidh 3 si i bone floket... e çngjyr i ke...?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,975 Re: Prit e Hidh 3 preva dhe thonjt e kembes E ke bezdi te presesh thonjte?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,976 Re: Prit e Hidh 3 me tmerove me kto pytje ti... çne gjith ky kujdes...?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,977 Re: Prit e Hidh 3 hic me, u rriten dhe i preva Nuk rruhesh ti kur te trashet mjekra?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,978 Re: Prit e Hidh 3 aha.. un para se te futesha ne forum i dhash nje shkum mjekrres po kur e rruan Shembullore... e rruan komplet...?
Re: Prit e Hidh 3 aha.. un para se te futesha ne forum i dhash nje shkum mjekrres po kur e rruan Shembullore... e rruan komplet...?
A Anana Primus registratum 17 Apr 2007 #4,979 Re: Prit e Hidh 3 mmmmm, pyetje e gabuar. Loz ping pong ti?
N notorious Primus registratum 17 Apr 2007 #4,980 Re: Prit e Hidh 3 jam profesionist çne pytje e gabuar...? kshu n'shkrim me dukesh e vacinuar, m'fal qe t'bona me turp
Re: Prit e Hidh 3 jam profesionist çne pytje e gabuar...? kshu n'shkrim me dukesh e vacinuar, m'fal qe t'bona me turp