Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

ka /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif gurnecka /pf/images/graemlins/grin.gif

Ke ngrene peshk kete jave? /pf/images/graemlins/grin.gif

tola77

Primus registratum

jo, se ne shtepi sme /pf/images/graemlins/wub.gifle ta gatuaj.(mban ere shtepia thote)

ka pllaka rrugeve?

ALTIN

Primus registratum

Ka mi na i ka vene xhaxhi Sali /pf/images/graemlins/devil.gif

Po andej ka peme me fruta neper rruge? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

tola77

Primus registratum

ka sa te duash.(rruga e shtepise time eshte me kumbulla, per zbukurim sigurisht jo qe te hypin kalamajat dhe ti hane)

ha kumbulla ti?

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif haj pistilka /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Po nga ato banane Korce ka me? /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ALTIN

Primus registratum

Tani jo me /pf/images/graemlins/angel.gif por jam lare sa kane dale dhe krokodilat nga liqeni /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ti ke harruar cbehet ne Shqiperi? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

tola77

Primus registratum

u bene kaq vite qe kam ikur, imagjino ish vetem tvsh akoma dhe vetem 1 radio tek 1200 fm.

mendon se te genjej

ALTIN

Primus registratum

Jo /pf/images/graemlins/idea.gif se un qe jam ne Shqiperi dhe spo marr vesh se cpo behet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

E ke menduar te kthehesh te jetosh ne Shqiperi? /pf/images/graemlins/idea.gif

tola77

Primus registratum

do me pelqente po te mos kisha ikur, tani une jam ndryshe, shqiperia ndryshe, njerzit ndryshe.

ju ikin akoma dritat?

ALTIN

Primus registratum

Jo mua sme ikin se kam xhaxhi Sali afer /pf/images/graemlins/grin.gif (nuk ikin)

Ka Shqiptare shum tek zona jote? /pf/images/graemlins/idea.gif

tola77

Primus registratum

Ka shume studente,ndoshta dhe shume shqiptare por une nuk njoh gati asnje.(vetem disa miq te familjes)

vazhdojne te ikin me gomone?

ALTIN

Primus registratum

Ku te ikin jane mire ketu /pf/images/graemlins/grin.gif pall gjith diten /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Te iki un se duhet me fillu aktivitetin /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Kalofsh mire /pf/images/graemlins/wave.gif

ALTIN

Primus registratum

Per zhaba dhe sorra /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Qe te quhet Prit e Hidh
Zhaba cfar eshte mashkull apo femer?

tola77

Primus registratum

te dyja duhet te jene, se zhabe eshte femerore e po dhe princi zhabe mashull duhet te jete qe kur e puth kthehet ne djale i bukur

apo jo?

ALTIN

Primus registratum

Nuk e di /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Zhaba ka ndryshim nga Bretkosa? /pf/images/graemlins/lol.gif

tola77

Primus registratum

po zhaba dhe bretkoca jane nga e nejta familje por me baba te ndryshem, nese zhaba eshte me njolla bretkoca eshte jeshile.

ti je dhe peshkatar si nuk e ditke?

ALTIN

Primus registratum

Mua me duken njesoj /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I ha zhabat? /pf/images/graemlins/grin.gif