Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

elektron i lire /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Un dola andej ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mban kreshme akoma? (se degjova mbahet 1 muaj) /pf/images/graemlins/eek.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif cik si shum /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Po per ate pune jane bere cupkat per tu ngacmuar apo? /pf/images/graemlins/idea.gif

ALTIN

Primus registratum

Shumica bejne sikur sduan /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Po andej ka te cveshura cupka? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Djemte /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif ku mi gjen mua keto /pf/images/graemlins/blush.gif

Je korekte me orarin? /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Po /pf/images/graemlins/idea.gif
Te iki un se filluan keta /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Kalofsh mire /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Thuaj nje fjale? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Shoqeria /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyetje ska /pf/images/graemlins/grin.gif jeni te lire /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dotesa

Primus registratum

nese eshte dicka qe me verte e dua...eshte shume e lehte.ne jo do behet me kalimin e kohes.

ju nuk e duroni dhimbjen e kokes?

Dotesa

Primus registratum

e kam konsideruar normale pasi secili ka krijuar ambjentet e tyre dhe nuk eshte e thene qe une duhet ti ndjek pas per tu pelqyer

ju shikoni bang bangun?

bebi

Primus registratum

ncuk, ca asht??

o lili a te perqafoj fort fort iher un' ty? (kam assessement ne drawing neser, prandaj jam pak busy /pf/images/graemlins/kiss.gif )

ALTIN

Primus registratum

Nuk do jo /pf/images/graemlins/grin.gif

Cfar perdorni me shum telefonin fiks apo cel?