Re: Prit e Hidh 3 Jo shum por kam aq sa ste flas gjith jeten Po ti?
A ALTIN Primus registratum 5 Apr 2007 #4,221 Re: Prit e Hidh 3 Jo shum /pf/images/graemlins/angel.gif por kam aq sa ste flas gjith jeten /pf/images/graemlins/wink.gif Po ti? /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo shum /pf/images/graemlins/angel.gif por kam aq sa ste flas gjith jeten /pf/images/graemlins/wink.gif Po ti? /pf/images/graemlins/idea.gif
T tola77 Primus registratum 5 Apr 2007 #4,223 Re: Prit e Hidh 3 me njerzit jo i kam sa here me veten time. car ben kur je me nerva?
A ALTIN Primus registratum 5 Apr 2007 #4,224 Re: Prit e Hidh 3 Jo po te kisha 1 do ta falja ty /pf/images/graemlins/grin.gif Te pelqejne femijet? /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo po te kisha 1 do ta falja ty /pf/images/graemlins/grin.gif Te pelqejne femijet? /pf/images/graemlins/idea.gif
zoulou ElB@S@N 5 Apr 2007 #4,226 Re: Prit e Hidh 3 kur jam me nerva nuk i flas njeriut dhe duhet te merrem me ndonje gje tjeter I adhuroj femite bile , dhe pse zgjodha kete profesion ... po kam nje mbese 7 vjeçe te pelqen te fotografosh çdo gje interesante per ty ???
Re: Prit e Hidh 3 kur jam me nerva nuk i flas njeriut dhe duhet te merrem me ndonje gje tjeter I adhuroj femite bile , dhe pse zgjodha kete profesion ... po kam nje mbese 7 vjeçe te pelqen te fotografosh çdo gje interesante per ty ???
A ALTIN Primus registratum 5 Apr 2007 #4,227 Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/grin.gif Del shpesh ne fotografi? /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/grin.gif Del shpesh ne fotografi? /pf/images/graemlins/smile.gif
T tola77 Primus registratum 5 Apr 2007 #4,228 Re: Prit e Hidh 3 me pelqen me shume te bej, je fotozhenik?
A ALTIN Primus registratum 5 Apr 2007 #4,229 Re: Prit e Hidh 3 Cfar te them un shife dhe shkruaj /pf/images/graemlins/grin.gif Perdor makiazh? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Cfar te them un shife dhe shkruaj /pf/images/graemlins/grin.gif Perdor makiazh? /pf/images/graemlins/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 5 Apr 2007 #4,231 Re: Prit e Hidh 3 Jo /pf/images/graemlins/wink.gif vetem se te kishte hypur vapa /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo /pf/images/graemlins/wink.gif vetem se te kishte hypur vapa /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
T tola77 Primus registratum 5 Apr 2007 #4,232 Re: Prit e Hidh 3 epo dasem ishte,ka lezet njecik provokuse apo gaboj?
A ALTIN Primus registratum 5 Apr 2007 #4,233 Re: Prit e Hidh 3 Jo shum mire /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Vezet do ti lyesh per pashke? /pf/images/graemlins/wub.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo shum mire /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Vezet do ti lyesh per pashke? /pf/images/graemlins/wub.gif
T tola77 Primus registratum 5 Apr 2007 #4,236 Re: Prit e Hidh 3 vetem dy shishe vere. ti nga ke humbur, ?(mungesat i mora sa erdha)
A ados Primus registratum 5 Apr 2007 #4,237 Re: Prit e Hidh 3 hmm pune..me ka humbur macja..jam bere si i terbuar
T tola77 Primus registratum 5 Apr 2007 #4,238 Re: Prit e Hidh 3 iiiiiiiiiiiiiiiii macja thote (se njehere e bere qen) vertet macja?
A ados Primus registratum 5 Apr 2007 #4,239 Re: Prit e Hidh 3 po nuk tallem..5 vjet e kisha , qe kur lindi e mora ..lere lere sikur me ka vdekur njeri
Re: Prit e Hidh 3 po nuk tallem..5 vjet e kisha , qe kur lindi e mora ..lere lere sikur me ka vdekur njeri
T tola77 Primus registratum 5 Apr 2007 #4,240 Re: Prit e Hidh 3 e di te besoj, po dilte jashte ajo(ke kineza komshinj?)