Re: Prit e Hidh 3 Jo I feston Pashket?
T true confidental Forumium maestatis 3 Apr 2007 #4,002 Re: Prit e Hidh 3 Lol, Diamanti te shkoi ne mendje ty Yllka , njifaresoj e dhe pergjigjen Pashket patjeter se jam ortokokse Jeni ngjit ndonjiher ne peme? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 Lol, Diamanti te shkoi ne mendje ty Yllka , njifaresoj e dhe pergjigjen Pashket patjeter se jam ortokokse Jeni ngjit ndonjiher ne peme? /pf/images/graemlins/laugh.gif
A ALTIN Primus registratum 3 Apr 2007 #4,003 Re: Prit e Hidh 3 Po mi /pf/images/graemlins/grin.gif Keni vape? /pf/images/graemlins/lol.gif
P pppppaa Primus registratum 3 Apr 2007 #4,004 Re: Prit e Hidh 3 JO.. ftohte.. I munguari i dites...?
T true confidental Forumium maestatis 3 Apr 2007 #4,005 Re: Prit e Hidh 3 Asnje mungese .....te gjithe prezente /pf/images/graemlins/laugh.gif E keni frike detin me dallge ?
Re: Prit e Hidh 3 Asnje mungese .....te gjithe prezente /pf/images/graemlins/laugh.gif E keni frike detin me dallge ?
P pppppaa Primus registratum 3 Apr 2007 #4,006 Re: Prit e Hidh 3 Jo... Dallget jane te bukura ne formen e tyre klasike.. gjeja qe i dha kuptim dites..?
Re: Prit e Hidh 3 Jo... Dallget jane te bukura ne formen e tyre klasike.. gjeja qe i dha kuptim dites..?
T true confidental Forumium maestatis 3 Apr 2007 #4,007 Re: Prit e Hidh 3 Nje video regjistrim qe pashe ne mengjes dhe qe me le gjithmone sa e shof emocione te paharueshme Rock and Roll?
Re: Prit e Hidh 3 Nje video regjistrim qe pashe ne mengjes dhe qe me le gjithmone sa e shof emocione te paharueshme Rock and Roll?
H Hellena Primus registratum 3 Apr 2007 #4,009 Re: Prit e Hidh 3 Mbase noi martes/fejes .etcccc Cilat jane bindjet tuaja politike?
^^MIA^^ Forumium maestatis 3 Apr 2007 #4,010 Re: Prit e Hidh 3 S'bej tifo per asnje. Ke person do doje te takoje tani?
M mozaiku Primus registratum 3 Apr 2007 #4,011 Re: Prit e Hidh 3 Ate qe do doja te takoja cdo dite... Mendon se po realizon ato qe don?!
Q Qerratai Primus registratum 3 Apr 2007 #4,012 Re: Prit e Hidh 3 Djalli me ka zili ndonjehere... Si i thoni bythes me edukate ?
Q Qerratai Primus registratum 3 Apr 2007 #4,013 Re: Prit e Hidh 3 Do te dish kur me ka ndjekur ai nga pas me nje lodhje heroike ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... para nja dy vjetesh ka qene hera e fundit. Cfare nuk duhet te beje KURRE partneri/partnerja juaj ?
Re: Prit e Hidh 3 Do te dish kur me ka ndjekur ai nga pas me nje lodhje heroike ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... para nja dy vjetesh ka qene hera e fundit. Cfare nuk duhet te beje KURRE partneri/partnerja juaj ?
Q Qerratai Primus registratum 3 Apr 2007 #4,015 Re: Prit e Hidh 3 Te te tradhetoje per mua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... s'do kishte kuptim. Une s'dua te me thote dicka te duhur ne momentin e gabuar, apo vendin e gabuar. Peshku i preferuar ?
Re: Prit e Hidh 3 Te te tradhetoje per mua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... s'do kishte kuptim. Une s'dua te me thote dicka te duhur ne momentin e gabuar, apo vendin e gabuar. Peshku i preferuar ?
^^MIA^^ Forumium maestatis 3 Apr 2007 #4,016 Re: Prit e Hidh 3 Ai pa hala. E shef mai dire grande fratello?
Q Qerratai Primus registratum 3 Apr 2007 #4,017 Re: Prit e Hidh 3 Asnjehere nuk e kam pare kete vit. Keni bere ndonjehere sherr ne rruge ?
^^MIA^^ Forumium maestatis 3 Apr 2007 #4,018 Re: Prit e Hidh 3 Edhe kam bere,srrihet pa bere pak sherr. Humori sot?
Q Qerratai Primus registratum 3 Apr 2007 #4,019 Re: Prit e Hidh 3 Nyl. Nje e mire e botes se padrejte ?
^^MIA^^ Forumium maestatis 3 Apr 2007 #4,020 Re: Prit e Hidh 3 Une /pf/images/graemlins/smile.gif Per ty?